wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cavy napisał(a):Nie lubię różowych róż. :eviltong: Szczeniaczek słodki. :evil_lol: Kiedy dojdzie? :diabloti: Ależ mamusiu, Ty daltonistko :evil_lol: One mają kolor...taki jaki lubisz najbardziej :diabloti: Foxowa napisał(a):Ja też się nie zgadzam! Zięcia zabije! Jak to można mi córkę kraść i zmuszać do ucieczki! Na policję to zgłoszę!! :diabloti: Ależ Tatusiu :placz: Nie zabijaj :-( Sama zwiewam :evil_lol: Wyobraź sobie jak będę wyglądać w sukni :loveu: (porwę matce z cywilnego:diabloti:) Ja tez zgłoszę! Taka patologiczna rodzina :placz: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Och skarbie w podróż poślubną się zaskoczę, oj tak :D Super, już nie mogę się doczekać :p Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 ekhem... chciałabym dodać, że pracuję w policji, i pańskie zarzucenia na mnie są absurdalne, panie teść. A wgl, to jak zdrowie? :D Quote
Foxowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nie pozwalam! Matka nie brała cywilnego tylko kościelny, więc się odwal ;p Ale nie weźmiesz ślubu! On jest notowany! Quote
Foxowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Przez ciebie szwankuje! Dobra ide myć gary i będę dalej się kłócić xD Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Foxowa napisał(a):Nie pozwalam! Matka nie brała cywilnego tylko kościelny, więc się odwal ;p Ale nie weźmiesz ślubu! On jest notowany! Cóż za szacunek do córki, odwal się. Nie dziwie się ze wiki chce uciekać xD Quote
Cavy Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Foxowa napisał(a):Przez ciebie szwankuje! Dobra ide myć gary i będę dalej się kłócić xD *gleba* :mdleje: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):ekhem... chciałabym dodać, że pracuję w policji, i pańskie zarzucenia na mnie są absurdalne, panie teść. A wgl, to jak zdrowie? :D To ty policjant ? :-o Policjanci są sexi, teraz bardziej na Ciebie lecę :loveu: :evil_lol: Foxowa napisał(a):Nie pozwalam! Matka nie brała cywilnego tylko kościelny, więc się odwal ;p Ale nie weźmiesz ślubu! On jest notowany! Nie mówię o tej matce :evil_lol: Mówię, o tej z reala :eviltong: Prześlę Wam zdjęcie moje w jej sukience :p Foxowa napisał(a):Przez ciebie szwankuje! Dobra ide myć gary i będę dalej się kłócić xD Miłego zmywania :loveu: CaneSs napisał(a):Cóż za szacunek do córki, odwal się. Nie dziwie się ze wiki chce uciekać xD Mówiłam, patologia :evil_lol: Wezmę się spakuję, wezmę co cenne i zwiewam :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):To ty policjant ? :-o Policjanci są sexi, teraz bardziej na Ciebie lecę :loveu: :evil_lol: Nie mówię o tej matce :evil_lol: Mówię, o tej z reala :eviltong: Prześlę Wam zdjęcie moje w jej sukience :p Miłego zmywania :loveu: Mówiłam, patologia :evil_lol: Wezmę się spakuję, wezmę co cenne i zwiewam :eviltong: Ja wiem, że policjanci są sexy, ale mówie ci skarbie. Zamieszkaj ze mną bo tam ze staruszkami zwariujesz. Quote
Ewa&Duffel Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Hej ! :) Ale tu u Ciebie nagadane :cool3: http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/DSC_0121.jpg przesłodkie zdjęcie ! te oczka :loveu: http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/DSC_0294.jpg jaka fajna pozycja i ta bluza ;) nosi ubranko na spacery ? http://i45.tinypic.com/2gtxdoz.png śliczna ta tapeta ! Quote
Foxowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs zapraszam na wątek Fuksa, musimy poważnie porozmawiać xD Zamelduj się u mnie xd Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Hej ! :) Ale tu u Ciebie nagadane :cool3: http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/DSC_0121.jpg przesłodkie zdjęcie ! te oczka :loveu: http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/DSC_0294.jpg jaka fajna pozycja i ta bluza ;) nosi ubranko na spacery ? http://i45.tinypic.com/2gtxdoz.png śliczna ta tapeta ! Dziękujemy za miłe słowa. A nagadane przez Teściową i Teścia <foch> Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Ja wiem, że policjanci są sexy, ale mówie ci skarbie. Zamieszkaj ze mną bo tam ze staruszkami zwariujesz. Nie mogę zostawić siostry z tymi deb**ami :diabloti: Na razie mogę zamieszkać u Cioci Czarnulki i kuzynki Lunciaka :loveu: Mamo, tato- jestem w ciąży ... Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):nie mogę zostawić siostry z tymi deb**ami :diabloti: Na razie mogę zamieszkać u cioci czarnulki i kuzynki lunciaka :loveu: mamo, tato- jestem w ciąży ... jest w ciązy ze mną! Ha.!!! Quote
Czarnulka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Nie mogę zostawić siostry z tymi deb**ami :diabloti: Na razie mogę zamieszkać u Cioci Czarnulki i kuzynki Lunciaka :loveu: Mamo, tato- jestem w ciąży ... Oczywiscie cię przyjmiemy pod nasz dach. Będzie nam miło;p Cavy wygląda na to ze jestem twoją siostrą albo od Foxowej/ego ;p Jak chcecie xd Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Łojej, jakie rodzinne tematy są tutaj poruszane :D Przyłazimy życzyć szampańskiego Sylwka i samych radosnych chwil w 2010 roku ;) Quote
al'akir Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pestka napisał(a):Jak tu rodzinnie :P trzeba to przyznać ;) Quote
wiki4 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 GPooLCLD napisał(a):trzeba to przyznać ;) Pestka napisał(a):Jak tu rodzinnie :P Ahaha, ważne żeśmy błogosławieństwo dostali :razz: :evil_lol: Quote
as_kate Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 można zredukować czerwone oczy najczęściej ;)' a już wiadomo cos nt płci? albo gatunku? Quote
Foxowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Czarnulka jesteś od Cavy bo ja mam Moniek i Kisses xD Quote
wiki4 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Foxowa napisał(a):Czarnulka jesteś od Cavy bo ja mam Moniek i Kisses xD Ale mam tych ciotek :loveu: :evil_lol: Quote
Czarnulka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Foxowa napisał(a):Czarnulka jesteś od Cavy bo ja mam Moniek i Kisses xD Okeej;p xD wiki4 napisał(a):Ale mam tych ciotek :loveu: :evil_lol: No musisz przezyc. Przynajmniej duzo prezentów bedziesz miała xD;p Quote
akira Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem .•*. spłynie na Ciebie, .•*. a los nigdy nie zostawi .•*..•*. Cię w potrzebie. .•*..•*. _¸.•*´¨)_________..*._____¸.•*. ___¸.•*._______.$____¸.•´¸.•*) ¸.•´¸.•*)______$_.$__.*.¸¸.•*´* *.¸¸.•*´*_____.$__$____....*. ___...*.______$____$_____.$ ____ $_____.$$$$$$$$$$__$__$ ___$__$______$____$___$____$ __$____$_____$$$$$$__$______$ _$______$____$___ $_$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$___$$$$$$___$____$ __$____$_____$____$___$$$$$$ __$$$$$$_____$$$$$$___$____$ __$____$_______$$_¸.•*_$$$$$$ __$$$$$$_______¸.•*´¨)_$____$ __$____$_____¸.•¸.•.*.)__$$$$$$ __$$$$$$______*.¸¸..•*´*__.$$ ____$$_¸.•*´¨)____¸.•*´¨)__$$ ____$$___¸.•*___¸.•*______¸.•* ____$$¸.•´.•.*.)___¸.•´¸.•.*.)¸.•´.•.* ____$$*¸..•*,.*__*.¸¸..•*´*_*_ ____$$...*.._______..*.._..*.¸¸.. Upojnego Sylwestra .•*. oraz pomyślności i szczęścia .•*. w "Nowym Roku 2010".* Quote
Recommended Posts