wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):Idź pogadaj teraz! :D Ja poczekam :D Nie ma ich :lol: To czekaj, czekaj :razz: Quote
Infortune. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Tzn. nie toleruje ? :icon_roc: CaneSs napisał(a): Czemu? Bo nie przepada za zwierzętami tej samej płci. ;) Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Infortune. napisał(a):Bo nie przepada za zwierzętami tej samej płci. ;) Capri by miał szczęście, a Lisa pecha :lol: Ha, mogłybyśmy się razem zabrać jak Ty z Poznania :razz::lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Capri by miał szczęście, a Lisa pecha :lol: Ha, mogłybyśmy się razem zabrać jak Ty z Poznania :razz::lol: Można jechać też busem :D Ale Lisa, jest mniejsza od Milki... może by się jakoś dogadały no nie wiem.... (Wiesz niby agresywnych psów nie wolno brać... xD Ale jakoś jak ja ostatnio byłam to mój pies został pogryziony... ) Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):Można jechać też busem :D Ale Lisa, jest mniejsza od Milki... może by się jakoś dogadały no nie wiem.... (Wiesz niby agresywnych psów nie wolno brać... xD Ale jakoś jak ja ostatnio byłam to mój pies został pogryziony... ) Tyle, że Lisa to natręt :evil_lol: Mój biedny synuś :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Tyle, że Lisa to natręt :evil_lol: Mój biedny synuś :loveu: Mamusia doprowadzi ją do ładu :D A synuś miał całe uszko pokrwawione ;( Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):Mamusia doprowadzi ją do ładu :D A synuś miał całe uszko pokrwawione ;( Tak, spróbuj :evil_lol: Jejciu, jejciu :shake: A dostałyście, tzn. dostaliście jakieś odszkodowanie albo co? Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Tak, spróbuj :evil_lol: Jejciu, jejciu :shake: A dostałyście, tzn. dostaliście jakieś odszkodowanie albo co? nie. bo rana nie była duża... ale krew była... DUŻo bardzo... no ale cóż. Tak to jest jak inny pies bez powodu rzuca sie na drugiego - mniejszczego i słabszego ;/ Quote
Lucky. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ja nie chcę się czepiać, ale to chyba nie jest temat do spotkania tylko galeria nie ? ... A czemu nie robisz na swoich ustawieniach, tylko na łatwiznę idziesz ? :P Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 "A czemu nie robisz na swoich ustawieniach, tylko na łatwiznę idziesz ? :P" O co chodzi??? Galeria nie galeria. A gdzie mamy gadać? ;/ Quote
Infortune. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a): Ale Lisa, jest mniejsza od Milki... może by się jakoś dogadały no nie wiem.... (Wiesz niby agresywnych psów nie wolno brać... xD Ale jakoś jak ja ostatnio byłam to mój pies został pogryziony... ) I właśnie to, że Lisa jest mniejsza byłoby na niekorzyść dla niej. Milka nie zaatakuje większego psa, ale mniejsze, owszem, zdarza się. ;) Nie żeby była jakimś strasznym agresorem, ale po prostu bywa niemiła dla innych suk i nie ryzykowałabym z nią udziału w takim zlocie, dla bezpieczeństwa swojego, jej i innych psiaków. ;) Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a): Galeria nie galeria. A gdzie mamy gadać? ;/ Ogólnie to nie ma gdzie pogadać :roll: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Ogólnie to nie ma gdzie pogadać :roll: nie no nie wiem o co Lucky chodziło... Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):nie no nie wiem o co Lucky chodziło... W końcu Twoja galeria :roll: Quote
Clandestine Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs, mam pytanko :) Mogłabyś zrobić nam baner, bo ja nie bardzo umiem ;/ Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Clandestine napisał(a):CaneSs, mam pytanko :) Mogłabyś zrobić nam baner, bo ja nie bardzo umiem ;/ Jasne, zapraszam do mojego Design Studi'a :D ( bannerek w podpisie ) Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Na gg restart listy!!! Piszcie proszę moje gg to 12300349 Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Clandestine napisał(a):OO fajnie, dzięki :* to napisz co i jak w temacie moim z grafiką Quote
Lucky. Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 No to chyba po to jest off-topic żeby tam gadac nie ? ;pp Bo tutaj to jak ktoś czasu nie ma i musi przeglądać 10 stron gadania, w oczekiwaniu na zdjęcia to trochę mu to przeszkadza . A mi chodzi czemu robisz na auto a nie na swoich ustawieniach, ja np. kombinuję z moimi ustawieniami chyba pół roku xD Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Lucky.']No to chyba po to jest off-topic żeby tam gadac nie ? ;pp Bo tutaj to jak ktoś czasu nie ma i musi przeglądać 10 stron gadania, w oczekiwaniu na zdjęcia to trochę mu to przeszkadza . A mi chodzi czemu robisz na auto a nie na swoich ustawieniach, ja np. kombinuję z moimi ustawieniami chyba pół roku xD[/QUOTE] Robie jak robie. A w off topie nie bede gadać bo może nie chce zeby tych których nie znam czytali o czym gadam z innymi???! Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Zrobiłam dzisiaj rano tapetkę z Caprim :) [url]http://i45.tinypic.com/2gtxdoz.png[/url] Mówcie jak się podoba. Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='CaneSs']Robie jak robie. A w off topie nie bede gadać bo może nie chce zeby tych których nie znam czytali o czym gadam z innymi???![/QUOTE] To jest galeria CaneSs, a w Twojej też offujecie :roll: Bez urazy, ale patrz co się dzieje u Ciebie, a potem przyjdź tu ;) [quote name='CaneSs']Zrobiłam dzisiaj rano tapetkę z Caprim :) [URL]http://i45.tinypic.com/2gtxdoz.png[/URL] Mówcie jak się podoba.[/QUOTE] Śliczna skarbie :loveu: Quote
Recommended Posts