Foxowa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 To może do jutra się doczekam fot :D:D Quote
bianka19 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 CaneSs napisał(a):Jakaś Grypa, pół klasy na to choruje. Miałam w czw. gorączke i na poczatku pt. Ale już czuje sie mega dobrze. Ale oczywiście starzy... ach....:cool1: A to u nas to samo :cool3: Ale jakoś Bóg ma mnie pod opieką i nie jestem chora :eviltong: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 CaneSs napisał(a):OBIECUJE, ŻE JUTRO DAM FOTKI :cool3: Mam nadzieję! Czekam z utęsknieniem:p:evil_lol: Quote
Czasowa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ej, nie zgodziłabyś się za rok w wakacje psiaka użyczyć na MP? Quote
Czasowa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ej, nie zgodziłabyś się za rok w wakacje psiaka użyczyć na MP?:razz: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Czasowa']Ej, nie zgodziłabyś się za rok w wakacje psiaka użyczyć na MP? Jasne, że bym się zgodziła! :eviltong: Z wieeelką przyjemnością. A czemu za rok dopiero? Co o tym myślicie? :diabloti: luudzie? :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Luudzie, obiecane fotki :diabloti: (prócz psiowych są jeszcze inne ale wszystkie mojej roboty, acha ojciec znowu wyjechał - znowu nie ma aparatu :placz: Musze sie w końcu postarać o tą lustrzanke :p Bo ten mały cyfrowy gniot mnie wkurza) c.d.n Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 To takie... się zaplątało xD c.d.n Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 c.d.n Czasowa, bedziecie w Rzeszowie w lutym? Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 ( mój ulubiony portercik :roll: ) c.d.n Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 "ale ja naprawdę nie mam zeza :evil_lol:" Ej, macie jakiś pomysł na nową nazwe galerii? Pomóżcie błaaagam! :diabloti: No i sorki za tak dupawą jakość. Ale to się nazywa mała cyfrówka mamy - brak lustrzanki :placz: xDD c.d.n Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 A to proszę państwa jest mój mega sławny Herbert - żółw z Lotniska. Cała klasa go uwielbia :evil_lol: Włącznie z nauczycielami :) No i oczywiście miał on przyjemność "zabawiać się" z Caprim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kaktus Dziwny Kształt Takie cÓś co mamy na scianie w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Takie Cóś to starsi mają w pokoju :p:p:p Kto zgadnie co to?:evil_lol::cool3::roll::lol::diabloti::p:eviltong::razz: Kuniec :) Nie wiem ile tych fot ale z 30 jakos. Mam nadzieję, że tyle wam wystarczy bo nie prędko dodam nowe. Quote
iwcza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 http://i34.tinypic.com/mo8o.png to jest śliczne :loveu::loveu::loveu: Miałam wczoraj wystąpić w MP z cavalierem, ale mi go sprzątnęli i byłam z bajglem :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='iwcza']http://i34.tinypic.com/mo8o.png to jest śliczne :loveu::loveu::loveu: Miałam wczoraj wystąpić w MP z cavalierem, ale mi go sprzątnęli i byłam z bajglem :loveu: Ooo, a wgl. jak? Słuuchaj, bedziecie w Rzeszowie w lutym? :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Jak dojdziemy już do 100 stronki to zapraszam wszystkich na imprezkę z tej okazji :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 gosiulaa napisał(a): jakaż ja jestem słodka :loveu: ekhem, SłodkI :angryy: To chłopaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gosiulaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 CaneSs napisał(a):ekhem, SłodkI :angryy: To chłopaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A pieprzysz... byłam pewna że to dziewczynka :oops: coś mi się pomieszało pewnie :roll:Sorki Capri... No więc "Ależ ja jestem słodki":loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 gosiulaa napisał(a):A pieprzysz... byłam pewna że to dziewczynka :oops: coś mi się pomieszało pewnie :roll:Sorki Capri... No więc "Ależ ja jestem słodki":loveu: Ach, gosiula! Jak ty się wyrażasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mhm, ależ on jest słodki :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Hmm... ciekawe kto zrobil tego banerka co masz w podpisie :evil_lol: ( tego ostatniego ) :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 PRZYPOMINAM,ŻE NA 74 STRONIE SĄ FOTKI :diabloti: żeby nikt mnie nie oskarżył o nie dodanie xD :evil_lol: Quote
iwcza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 CaneSs napisał(a):Ooo, a wgl. jak? Słuuchaj, bedziecie w Rzeszowie w lutym? :diabloti: Mam nadzieję, że będziemy ;) Jak tam u Capriastego z postawą/ kłusem? Może bym ci go zwinęła do MP? :diabloti: Quote
Recommended Posts