Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CaneSs napisał(a):
charakter :eviltong:
No cóż, muchy by nie skrzywdził. jak by nam sie ktoś włamał to by do niego machał ogonem i prosił o pieszczoty. Taki kanapowiec nasz kochany. Ale jak ma focha to na spacerze potrafi uciekac, i uciekac. A czasami jak z nim cwicze na torku to tylko się wypina,macha ogonkiem i szczeka. Uparciuszek :eviltong:

uparty chłopak xD z resztą Andy też jest uparty :eviltong:
A jak z linieniem ?

Posted

Ania :) napisał(a):
uparty chłopak xD z resztą Andy też jest uparty :eviltong:
A jak z linieniem ?

Och,jej nawet nie pytaj! :evil_lol:
On zawsze ze mną śpi c'nie? I ostatnio miałam piękną białą pościel, po nocy była czarna. A jak z kolei nakładam czarne spodnie to jest hop, capek na kolanach i już spodnie są białe :diabloti:

Posted

CaneSs napisał(a):
Och,jej nawet nie pytaj! :evil_lol:
On zawsze ze mną śpi c'nie? I ostatnio miałam piękną białą pościel, po nocy była czarna. A jak z kolei nakładam czarne spodnie to jest hop, capek na kolanach i już spodnie są białe :diabloti:

Aha, czyli linieje :eviltong: To chyba wole westa, bo nie linieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ania :) napisał(a):
Aha, czyli linieje :eviltong: To chyba wole westa, bo nie linieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak weściki wogóle nie linieją :loveu:
U mnie w domu nie ma , ani jednego włosa Cezarka na podłodze , ani nigdzie:eviltong:

Posted

bianka19 napisał(a):
Tak weściki wogóle nie linieją :loveu:
U mnie w domu nie ma , ani jednego włosa Cezarka na podłodze , ani nigdzie:eviltong:

tyle, że znowu charakter chyba bardziej pasowałby mi cavisiowy :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dariette. napisał(a):
Świetny pies, a ile komend umie, łaaał :loveu:.

Dzięx. Umie ile umie... no np. za nic go nie moge turlania nauczyć bo skubaniec na plecy sie przerwaca tylko wtedy gdy ma ochote na pieszczoty :D Więc komenda zdechł pies też nam odpada... z daj łape też tak kiepsko.
Ale ukłon. No w ciągu 1 dnia sie nauczyliśmy. teraz dopracywowujemy aby robił to bez gestu.A siad nauczył się w ciągu pierwszego tygodnia jak u nas był :eviltong:

(zaraz dodam zdjęcia z ostatniego wyjazdu)

Posted

♥ Na łóżeczku pańci...

♥ Na krzesełku...

♥ I znowu na krzesełku

♥ I znowu...

♥ Na wygodnej kanapie Książe Capri :eviltong:

♥ Nasze słynne Smuu...

♥ Mój kochany misiaczek z pluszowym misiaczkiem :p

♥ Capri ze mną ... :roll: