Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siemanko ludziska :cool3:
Co tam u was ? jak spędzacie te ostatnie ( :placz: ) dni wakacji :D ?
U nas w efekcie nudy powstała nowa nazwa i wygląd głównego posta galerii... Jak wam się podoba ? :diabloti:

9 dni do końca wakacji :placz: Ogarniacie to ? Bo ja nie :shake: Ja nie chce do szkoły !!! :angryy:

Posted

Cavalierkaa napisał(a):
Siemanko ludziska :cool3:
Co tam u was ? jak spędzacie te ostatnie ( :placz: ) dni wakacji :D ?
U nas w efekcie nudy powstała nowa nazwa i wygląd głównego posta galerii... Jak wam się podoba ? :diabloti:

9 dni do końca wakacji :placz: Ogarniacie to ? Bo ja nie :shake: Ja nie chce do szkoły !!! :angryy:

Nawet nie przypominaj, że wakacje się kończą, bo aż robi mi się niedobrze na myśl o szkole i nauczycielach :( Ehh...
A ostatnie dni jak zwykle wieją nudą. Rutyna- spacery z Ruby, jedzenie, spanie, cowieczorna zabawa z Gackiem, spotkania z koleżankami, siedzenie na kompie, czytanie i nic więcej :p
Główny post bardzo mi się podoba :)
A co u Ciebie?

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Nawet nie przypominaj, że wakacje się kończą, bo aż robi mi się niedobrze na myśl o szkole i nauczycielach :( Ehh...
A ostatnie dni jak zwykle wieją nudą. Rutyna- spacery z Ruby, jedzenie, spanie, cowieczorna zabawa z Gackiem, spotkania z koleżankami, siedzenie na kompie, czytanie i nic więcej :p
Główny post bardzo mi się podoba :)
A co u Ciebie?

No mi tak samo. i jeszcze prace domowe :angryy: :angryy: :angryy:
U nas też. wieje nudą i to bardzo. codziennie kilka h przed kompem :shake: w tv nic nie ma :angryy: a na dworze taka duchota że nawet psu sie nie chce wychodzić :shake:

Posted

To ja się może pochwalę zdjątkami z obozu :mdrmed:
Zdjęcia i przeróbka mojej roboty (koleżanka z pary pomagała tylko ustawić modelkę ... :evil_lol:) aha, i temat fotek to Alicja w Krainie Czarów :loveu:

Posted

kaskaSz napisał(a):
mi ostatnie się podoba najbardziej, tylko szkoda, że to okno jakoś krzywo.

Mi też xD A okno specjalnie :P

Casablanca napisał(a):
Świetne fotki ;) Jak zawsze z resztą :D

Dzięki :loveu:

Posted

[quote name='Lucky.']mogę zamówić taką stronkę u ciebie ? :loveu:
dla mnie te zdjęcia są za mocno przerobione.

"taką" czyli ? xD

Takie zadanie było :) (instruktorka kazała zrobić tak żeby było widać, że fotka miała doczynienia z photoshopem xD docelowe zdjęcia (2) mają jeszcze : królika i zegar.:shake: ale wydało mi się to dużo przesadzone więc dodałam te. :)

Tak wyglądały fotki tylko po "kontakcie" z Lightroomem :p