bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cavalierkaa napisał(a):Jak sie chce to sie znajdzie :evil_lol: ze mną bywa różnie. :lol: Quote
Cavalierkaa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 bianka19 napisał(a):ze mną bywa różnie. :lol: Można temu jakoś chyba zaradzić . . . :mad: :razz: Quote
kajtuu Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 świetne zdjęcia robisz, no ale modela masz też fajnego :razz: Quote
Cavalierkaa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 kajtuu napisał(a):świetne zdjęcia robisz, no ale modela masz też fajnego :razz: Dziękujemy xD :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Siemanko ludziska :cool3: Co tam u was ? jak spędzacie te ostatnie ( :placz: ) dni wakacji :D ? U nas w efekcie nudy powstała nowa nazwa i wygląd głównego posta galerii... Jak wam się podoba ? :diabloti: 9 dni do końca wakacji :placz: Ogarniacie to ? Bo ja nie :shake: Ja nie chce do szkoły !!! :angryy: Quote
Misia&Ruby Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Cavalierkaa napisał(a):Siemanko ludziska :cool3: Co tam u was ? jak spędzacie te ostatnie ( :placz: ) dni wakacji :D ? U nas w efekcie nudy powstała nowa nazwa i wygląd głównego posta galerii... Jak wam się podoba ? :diabloti: 9 dni do końca wakacji :placz: Ogarniacie to ? Bo ja nie :shake: Ja nie chce do szkoły !!! :angryy: Nawet nie przypominaj, że wakacje się kończą, bo aż robi mi się niedobrze na myśl o szkole i nauczycielach :( Ehh... A ostatnie dni jak zwykle wieją nudą. Rutyna- spacery z Ruby, jedzenie, spanie, cowieczorna zabawa z Gackiem, spotkania z koleżankami, siedzenie na kompie, czytanie i nic więcej :p Główny post bardzo mi się podoba :) A co u Ciebie? Quote
Foxowa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Zięciu! :diabloti: Jak śmiesz przypominać, że koniec wakacji?!... Quote
Cavalierkaa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Nawet nie przypominaj, że wakacje się kończą, bo aż robi mi się niedobrze na myśl o szkole i nauczycielach :( Ehh... A ostatnie dni jak zwykle wieją nudą. Rutyna- spacery z Ruby, jedzenie, spanie, cowieczorna zabawa z Gackiem, spotkania z koleżankami, siedzenie na kompie, czytanie i nic więcej :p Główny post bardzo mi się podoba :) A co u Ciebie? No mi tak samo. i jeszcze prace domowe :angryy: :angryy: :angryy: U nas też. wieje nudą i to bardzo. codziennie kilka h przed kompem :shake: w tv nic nie ma :angryy: a na dworze taka duchota że nawet psu sie nie chce wychodzić :shake: Quote
Cavalierkaa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Foxowa napisał(a):Zięciu! :diabloti: Jak śmiesz przypominać, że koniec wakacji?!... Przepraszam :modla: Quote
Cavalierkaa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 To ja się może pochwalę zdjątkami z obozu :mdrmed: Zdjęcia i przeróbka mojej roboty (koleżanka z pary pomagała tylko ustawić modelkę ... :evil_lol:) aha, i temat fotek to Alicja w Krainie Czarów :loveu: Quote
kaskaSz Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 mi ostatnie się podoba najbardziej, tylko szkoda, że to okno jakoś krzywo. Quote
Casablanca Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Świetne fotki ;) Jak zawsze z resztą :D Quote
Cavalierkaa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 kaskaSz napisał(a):mi ostatnie się podoba najbardziej, tylko szkoda, że to okno jakoś krzywo. Mi też xD A okno specjalnie :P Casablanca napisał(a):Świetne fotki ;) Jak zawsze z resztą :D Dzięki :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Ciapkowa. napisał(a):wow, zdjęcia genialne! :O Dziękuję :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Wszystkich serdecznie zapraszam na mojego Deviantart'a :diabloti: www.cavalierkaa.deviantart.com i takie zdjątko Capka, żeby nie było, że o galerię nie dbamy :cool3: Quote
Lucky. Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 mogę zamówić taką stronkę u ciebie ? :loveu: dla mnie te zdjęcia są za mocno przerobione. Quote
Cavalierkaa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='Lucky.']mogę zamówić taką stronkę u ciebie ? :loveu: dla mnie te zdjęcia są za mocno przerobione. "taką" czyli ? xD Takie zadanie było :) (instruktorka kazała zrobić tak żeby było widać, że fotka miała doczynienia z photoshopem xD docelowe zdjęcia (2) mają jeszcze : królika i zegar.:shake: ale wydało mi się to dużo przesadzone więc dodałam te. :) Tak wyglądały fotki tylko po "kontakcie" z Lightroomem :p Quote
Lucky. Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 no ogólnie założyć stronkę, i szablon dać do niej, jeśli można. bo ja nie mam na tym kompletnego pojęcia. Quote
Cavalierkaa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Lucky. napisał(a):no ogólnie założyć stronkę, i szablon dać do niej, jeśli można. bo ja nie mam na tym kompletnego pojęcia. Okej :) Na pw napisz co i jak chcesz :) Quote
kajtuu Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 jak ja lubię cavaliery, moja koleżanka ma , wiem jaka to wspaniała rasa ! :) a czym fotki robisz ? Quote
Cavalierkaa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 kajtuu napisał(a):jak ja lubię cavaliery, moja koleżanka ma , wiem jaka to wspaniała rasa ! :) a czym fotki robisz ? OO :D a jak się zwie :D ? Nikon D3000 :D Quote
kajtuu Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 o imię ci chodzi ? :D jak tak to gabi ^^ żadnych fotek .... :shake: Quote
taxelina Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ciekawe fotki tylko nie dawaj takich duzych max 640x480 :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 deer_1987 napisał(a):Ciekawe fotki tylko nie dawaj takich duzych max 640x480 :diabloti: Dzięki. wiem wiem ale nie chce mi sie specjalnie na dogo zmiejszać :/ Quote
Recommended Posts