Casablanca Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Cavalierkaa napisał(a):dobre i to , ja też się na "małpce" uczyłam :eviltong: ja no coś ty, ja póki co się "bawię" :P Tła i sprzęt mam z internetu, nie jest to jakieś suuuuper profesjonalne ale daje zadowalający efekt :D Hehe :) A ja myślałam, że ty już fotografem jesteś, bo fotki takie profesjonalne :D Oo, z internetu, a mogę wiedzieć z jakiej stronki? Ja tak dociekam z czystej ciekawości, bo kiedyś chciałabym trochę lepszy sprzęt kupić ;) Quote
Cavalierkaa Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 [quote name='Casablanca']Hehe :) A ja myślałam, że ty już fotografem jesteś, bo fotki takie profesjonalne :D Oo, z internetu, a mogę wiedzieć z jakiej stronki? Ja tak dociekam z czystej ciekawości, bo kiedyś chciałabym trochę lepszy sprzęt kupić ;) www.fripers.pl ;) Quote
Casablanca Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Cavalierkaa']www.fripers.pl ;) Acha ;) Może kilka fotek? Obejrzało by się te cudeńka :) Quote
Cavalierkaa Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Casablanca napisał(a):Acha ;) Może kilka fotek? Obejrzało by się te cudeńka :) Na facebooku jest klika albumów :) i Kilka stron wcześniej w naszej galerii dawałam fotki Amstaffów ;) Tak to jestem w trakcie robienia portfolio więc jak skończę to wszystkie zdjęcia będą w jednym miejscu ;) Quote
bianka19 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Cavalierkaa napisał(a):wow :crazyeye: Dziękuję :loveu: bardzo bym chciała :cool3: ja nie żartuję, super ci to wychodzi. ;) Quote
Cavalierkaa Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 bianka19 napisał(a):ja nie żartuję, super ci to wychodzi. ;) Dziękuję kochana ;* Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 To ja się pochwalę nową stronką http://cavalierkaa.republika.pl/ Można na niej zobaczyć wszystkie moje prace ;) (Jeszcze Galeria nie jest w 100% gotowa, ale pracuję nad nią :P) Quote
Foxowa Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Cześć zięciu! Wiesz, że dawno nie rozmawialiśmy? Aż mi brakuje naszych rozmów :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Foxowa napisał(a):Cześć zięciu! Wiesz, że dawno nie rozmawialiśmy? Aż mi brakuje naszych rozmów :loveu: Witaaaaj :loveu: no właśnie, właśnie ! :mad: Co tam u was ? :cool3: Quote
bianka19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 chciałam powiedzieć, że stronka świetnie przygotowana, a tło boskie, bardzo mi się podoba. :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 bianka19 napisał(a):chciałam powiedzieć, że stronka świetnie przygotowana, a tło boskie, bardzo mi się podoba. :loveu: Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa :loveu: Jak tak ci się podoba to może się skusisz na stronkę :diabloti: Quote
bianka19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Cavalierkaa napisał(a):Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa :loveu: Jak tak ci się podoba to może się skusisz na stronkę :diabloti: nie miałabym szczerze czasu na prowadzenie takowej stronki ciotka. :D a gdyby nawet nie mam zamiaru kupować strony internetowej. :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 bianka19 napisał(a):nie miałabym szczerze czasu na prowadzenie takowej stronki ciotka. :D a gdyby nawet nie mam zamiaru kupować strony internetowej. :eviltong: Przecie na republika.pl stronki są za free :diabloti: Quote
bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cavalierkaa napisał(a):Przecie na republika.pl stronki są za free :diabloti: na prawdę?! :-o pierwsze słyszę. :lol: Quote
Cavalierkaa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 bianka19 napisał(a):na prawdę?! :-o pierwsze słyszę. :lol: no xD przecież wszystkim zakładam na republice, bo jest za free xD Quote
bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cavalierkaa napisał(a):no xD przecież wszystkim zakładam na republice, bo jest za free xD ale tam jest mało GB chyba z tego co pamiętam. :D jak to "zakładasz"? :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 bianka19 napisał(a):ale tam jest mało GB chyba z tego co pamiętam. :D jak to "zakładasz"? :eviltong: www.cavalierkaa.republika.pl - tam masz pokazane wszystkie stronki jakie załozyłam ;> po prostu ktoś zamawia, ja robie szablon a potem zakładam stronke na republice i wrzucam szablon no i jest:D ja tam od lat robie stronki i póki co nikt nie narzekał na małą ilość GB :roll: Quote
bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cavalierkaa napisał(a):www.cavalierkaa.republika.pl - tam masz pokazane wszystkie stronki jakie załozyłam ;> po prostu ktoś zamawia, ja robie szablon a potem zakładam stronke na republice i wrzucam szablon no i jest:D ja tam od lat robie stronki i póki co nikt nie narzekał na małą ilość GB :roll: szczerze to przecież praktycznie takie samo jak dogo. :D Quote
Cavalierkaa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 bianka19 napisał(a):szczerze to przecież praktycznie takie samo jak dogo. :D ale co dogo? xD Quote
bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cavalierkaa napisał(a):ale co dogo? xD że dogo to praktycznie takie samo, jak właśnie takowy bloog czy stronka. :D Quote
Cavalierkaa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 bianka19 napisał(a):że dogo to praktycznie takie samo, jak właśnie takowy bloog czy stronka. :D ja tam nie widzę podobizny xD na stronce dajesz fotki czy info i kropka. a na dogo ci ludzie komentują i wgl. :D Pozatym co dwa dogo to nie jedno! :evil_lol: stronke tez można mieć :cool3: :eviltong: :diabloti: Quote
bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cavalierkaa napisał(a):ja tam nie widzę podobizny xD na stronce dajesz fotki czy info i kropka. a na dogo ci ludzie komentują i wgl. :D Pozatym co dwa dogo to nie jedno! :evil_lol: stronke tez można mieć :cool3: :eviltong: :diabloti: no oczywiście, ale ja z moim 'owczarkiem niemieckim' nie chodzę na wystawy, ani na agility, to o czym tam będę pisać? :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 bianka19 napisał(a):no oczywiście, ale ja z moim 'owczarkiem niemieckim' nie chodzę na wystawy, ani na agility, to o czym tam będę pisać? :evil_lol: Ja z moim też nie chodzę :D dodaję co jakiś czas zdjęcia i w sumie tyle :evil_lol: Ale wiesz, to jest taka bardziej uporządkowana i estetyczniejsza galeria na dogo :D Quote
bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cavalierkaa napisał(a):Ja z moim też nie chodzę :D dodaję co jakiś czas zdjęcia i w sumie tyle :evil_lol: Ale wiesz, to jest taka bardziej uporządkowana i estetyczniejsza galeria na dogo :D rozumiem. :lol: tylko nie wiem czy bym znalazła czas na prowadzenie takiej stronki jeszcze. :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 bianka19 napisał(a):rozumiem. :lol: tylko nie wiem czy bym znalazła czas na prowadzenie takiej stronki jeszcze. :eviltong: Jak sie chce to sie znajdzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts