Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

14 sierpnia ok. godz. 12.30 w Zabrzu przy ul. Wolności 310 znaleziono pieska w typie yorka. Pies posiadał obrożę bez adresówki :mad:, nie ma również żadnego tatuażu.

Kontakt tel. 889 54 13 74 lub na PW

Posted

Czy ktoś z Zabrza mógłby wydrukować ogłoszenia ze zdjęciami i porozklejać w centrum? Widać, że piesek korzystał z usług profesjonalnego fryzjera, jest bardzo grzeczny, czysty. Mam nadzieję, że jakaś rodzina go szuka i za nim tęskni.

Posted

Chociaż to mało prawdopodobne aby to był ten piesek, ale w gazecie częstochowskiej jest takie ogłoszenie:

"15 lipca na skrzyżowaniu w Kokawie na trasie Wieluń- Częstochowa zaginął mały piesek rasy york. tel: 0693279717. Nagroda"

Może ktoś kto ma tego pieska u siebie zadzwoni i wypyta o szczegóły tych ludzi??

• 4 weeks later...
Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Zaraz dam info na forum o yorkach :)
Psiak śliczny, powinien szybko znaleźć domek :)
O ile będziesz szukać, tzn. o ile na pewno idzie do adopcji :)

strasznie się łamię, bo Atosik jest przecudny zresztą zobacz sama ;)

"Whitey" napisał(a):
Samo centrum Zabrza , okolice zaraz przed wiaduktem kolejowym pod którym jada tramwaje ...

No właśnie, Atosik o mały włos byłby wpadł pod tramwaj! Na szczęście dobrze się skończyło.

• 2 weeks later...
Posted

pracuję od niedawna [4tyg] w lecznicy w Zabrzu Mikulczycach, na tablicy ogłoszeń wisi ogłoszenie ze zdjęciem o zaginionym yorku, piesek na zdjęciu jest trochę podobny do tego, mogę sprawdzić dokładnie w poniedziałek

z racji krótkiego pobytu w tym miejscu nie wiem kiedy dokładnie ogłoszenie się pojawiło

• 2 years later...
Posted

Witam !!! natknęłam się na to ogłoszenie. Poznaję tego yorka . Mieszka w domku jednorodzinnym na ulicy ligenzy na Maciejowie ok nr. 44 duży dom na przeciw punktu pocztowego . Jest tam jeszcze jeden york , były we dwójkę a teraz jest tylko jeden. chodziły wszędzie same brama otwarta . Gospodarze nazwisko Żbikowscy wynajmują ten dom rodzinie nie znam nazwiska . Wiem ze jest 2 dzieci. Jeżeli pomogłam to sie cieszę . A przypadkiem weszłam na to forum ponieważ poszukuję szczeniaka yorka suczkę w normalnej cenie może ktoś ma na sprzedaż to proszę kontaktować sie ze mną przez maila titi77@tlen.pl. serdecznie dziękuję . Tatiana