Ewelinaa Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 juz wiem co to za sunia , :) to Natali Nagato :) Quote
Cheritka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Troche zakurzyły nam się apricotki to ja się pochwalę że moje dziecko po Cherisiu Agunia na wystawie w Poznaniu zdobyła; Najlepszy Junior. Młodzięzowy Zwycięzca Polski 2008 i skończyła Młodzieżowy Championat Polski Quote
Cheritka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To my się pochwalimy, że na wystawie w Kielcach CHEVALIER MON CHERI Adorea zdobył III m-ce na BISie :multi::multi::multi: Quote
Ewelinaa Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Gratulacje dla braciszka :multi: Quote
Ewelinaa Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 BILANS wystawowy 2008 pudelków z hodowli Karmazynowy Błękit CH.FABIANO Karmazynowy Błękit "GOLDI" uzyskał: - 3x CWC - 4x CAC - 3x BOS ( Najlepszy Dorosły Pies w Rasie ) - 5x BOB ( Zwycięzca Rasy ) - 2x CACIB ukończone championaty br.: Champion Mołdawi, Champion Ukrainy, GRAND Champion , Champion Polski, rozpoczęty Int.Champion !!! GOLDI oprócz w/w sukcesów wystawowwych posiada różnież: tytuł Młodzieżowego Championa Polski - 3x Zwycięzca Młodzieży - 2x BOB Junior *** HECTOR Karmazynowy Błękit - 3x CWC - 3x BOS - 3x BOB (rozpoczety: Champion Polski - odstęp czasu) *** CH. EFENDI STAR OF MUSIC Karmazynowy Błękit ( 1x wystawiany '08r. ) uzyskał: - 1x CWC - 1x CACIB - 1x BOS - 1x Nominacja Cruft 2009 Cały dorobek Efendiego na dzień dzisiejszy to: - Champion Polski - Zwycięzca Klubu - 2x BOB - 4x BOS - 2x CACIB - 5x CWC *** FREDDIE Karmazynowy Błękit spełnił warunki na reproduktora w Polsce *** Właścicielom naszych pociech serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych tak ogormnych sukcesów, ale przede wszystkim dużo dużo pociechy ze swoich pupilów. Quote
Cheritka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ewelinaa napisał(a):Gratulacje dla braciszka :multi: Dziękujemy :lol::lol: Quote
Cheritka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Zobaczcie jak moje pudelki są zaprzyjaźnione z innymi, nawet ptakami :crazyeye: YouTube - Nimfa.mpg Nic Cherisiowi nie przeszkadza, nawet ptak przed nosem :cool3: Quote
Ewelinaa Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 o prosze mam identyczną papużkę :D:D: moje uwielbiają za nią ganiać hehehe Quote
Recommended Posts