BellaLab Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Przykładowo -otwieranie szuflady -zamykanie drzwi -sprzątanie zabawek -zakładanie kółek na patyk - podnoszenie tylnej łapy - cofanie -"wjazd" pod nogi tyłem -slalom między nogami -ściąganie czapki z głowy -ściąganie skarpetki -wrzucanie monety(1 gr) do słoiczka -jazda na deskorolce -podawanie rozmaitych przedmiotów -wskakiwanie na plecy -machanie łapą - obroty w jedną i druga strunę -stanie na przednich łapach to tak tylko przykładowo:evil_lol: pozdrawiam Quote
Clandestine Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Teraz uczę mojego Morisa chować zabawki do pudełka xD Quote
kleosia1981 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 mam nadzieje , że nie oberwie mi się za linka:smile: YouTube - Kanal von IrenaIndiana Quote
Clandestine Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Maatko ale świetna ta Twoja Indiana :crazyeye: Ja nigdy mojego tak nie nauczę :shake: Dzięki za link ;) Quote
BellaLab Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Clandestine']Maatko ale świetna ta Twoja Indiana :crazyeye: Ja nigdy mojego tak nie nauczę :shake: Dzięki za link ;) Pozwolę sobie nieśmiało zaprosić na swój kanał;) Co prawda, ja goldena nie mam, ale może znajdziesz jeszcze parę pomysłów na sztuczki:) YouTube - Kanal von elzazbandygrandy :) Nauczysz, sztuczki wbrew pozorom są łatwe:) Wystarczy trochę cierpliwości:) Quote
Clandestine Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ja też sobie pozwolę zaprosić na swój kanał xD Tylko ostrzegam, on nie jest normalny :D Quote
Clandestine Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 BellaLab, nie wiedziałam że jesteś z wrc xD W sumie nie daleeko... ;) Quote
kleosia1981 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Clandestine napisał(a):Maatko ale świetna ta Twoja Indiana :crazyeye: Ja nigdy mojego tak nie nauczę :shake: Dzięki za link ;) Indiana nie jest moim psem , tylko Ireny Quote
Recommended Posts