Malwi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Imię: Oficjalnie - Denar, ale w schronisku wszyscy mówią na niego Ciapek. Wiek : ok 2,5 roku Płeć : Pies rasa: mieszaniec ( coś z owczarka, coś z bulmastiffa ?) Miasto: Ostrów Wielkopolski sterylizacja: tak szczepienia: wścieklizna + wirusówki chip: tak Gdy trafił do schroniska w Ostrowie Wlkp był lekko wychudzony ... Denar i agresja wobec ludzi ?? To pojęcia sprzeczne, jest śmiały i spokojny . Całe dnie leży w budzie wypoczywając i czekając na nowego właściciela. Denar uwielbia biegac, gdy tylko wpusci sie go na wybieg, od razu biegnie w poszukiwaniu kamieni, piłeczki i kosteczki piszczące go nie interesuja, on poprostu uwielbia kamienie. Lubi też kopac dziury w ziemi i tarzac sie na plecach... Nadaje się do domu z ogrodem i nawet z dziecmi! Mozna ciagnac go za ogon i uszy. Mozna mu bez problemu grzebac rekami w misce jak je ... Szybko przywiązuje sie do nowych ludzi, nie boi się obcych lecz skacze z radosci na ich widok ;) Jedynym minusem u niego jest to, ze nie przepada za innymi psami... SZUKAMY DLA NIEGO NAJLEPSZEGO DOMU NA ŚWIECIE(najlepiej z ogrodem , bez innych psów) Naprawde ten pies potrzebuje domu i kochających włascicieli ;) Kontakt w sprawie adopcji : Adres: Ul. Pruślińska 3 63-400 Wysocko Wielkie Telefony : 0 662 03 69 64 (czynny w godzinach pracy schroniska) Schronisko czynne jest: poniedziałek-piątek: godz. 8:00 - 19:00 sobota, niedziela, święta: godz. 9:00 - 13:00 adres e-mail schroniska: ostrowschronisko@poczta.onet.pl banerek podlinkowany: Quote
domka-22 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Obys znalazł domek Ciapuś ;) Kocham cię :loveu: Quote
Rybc!a Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Gdyby pies znalazł dom w okolicach Elbląga, Trójmiasta, lub gdzieś na północy Polski, pamiętajcie o mnie, gdybyście szukali transportu. Nie ukrywam, że tym razem to mi BARDZO zależy na dostaniu się do Konina, gdybyśmy mieli przewieźć jakiegoś psa- podrzuciłby mnie tam tata, zostawił na trochę i wrócilibyśmy razem, odwożąc psa do nowego domu. A jak na razie, mogę pomarzyć o transporcie do Wielkopolski .. :( Quote
idusiek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 o kurd, mamz prawie identzcynego w schronie w Ostrowi .... jakbyście miały za duzo domków to dajcie znac;) Quote
Malwi Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 no nie wiem czy taki podobny ;p;p .... co do domków .. na razie niestety deficyt :( Quote
Malwi Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 a co ty Ciapolu tak daleko ? do domu ! Domka! jak dbasz o swojego ulubieńca ;D Quote
Malwi Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Ciapol ..... hop do góry ... domku szukać! POTRZEBNE OGŁOSZENIA!! Quote
Recommended Posts