Nesjanna Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dzidtka napisał(a):i Nelcia i Zw.Rasy śliczne :) w niedziele też asystowałam ale już w adidasach ;) ja robie uprawnienia sędziowskie na gr I, jednak uwielbiam IX więc zdarza mi się gospodarzować i na grzywaczach też, ale to nie często ale to świetnie, że czasami i na grzywaczach jesteś - bo czasami nie sposób uzyskać wyniki (szczególnie jak na wystawie nie ma dogomaniaków), a tu znajomy asystent pewnie możesz pomóc :cool3::cool3::cool3: powodzenia w uprawnieniach sędziego !!!! a kiedy nastąpi ten kulminacyjny moment ??
Dzidtka_Gl Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 mam nadzieję, że w tym roku, już dawno mogłabym zdawać egzamin sędziowski ale zamiast asystować ciągle wystawiałam a to posokowce, a to labradory a to PONy a teraz lhasaki i nie mam kiedy ;)
Cockerek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ale sama hodujesz tylko lhasa i pony, tak? Świetne psy, PONki bardzo mi się podobają. Zresztą, ja uwielbiam wszystko co kłaczate na czterech łapach :lol:
cuciola Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 gratuluje sukcesow na wystawie! AnnaM a gdzie fotki Judki?
Dzidtka_Gl Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cockerek napisał(a):Ale sama hodujesz tylko lhasa i pony, tak? Świetne psy, PONki bardzo mi się podobają. Zresztą, ja uwielbiam wszystko co kłaczate na czterech łapach :lol: tak mam tylko PONy i lhasaki, chociaż teraz dużo bliższe są mi lhasaki niż PONy ;)
Himka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A mi sie Wasze fotki nie wyświetlają :( ale to pewnie przez tego dziadowego kompa ( nie jestem teraz u siebie) chciałam też wkleic pare zdjec ale sie nie da :( wogole imagehosting itp strony mi sie nie otwierają, może to przez te upałyyyyy:comp26: :angryy:. Ale objecuję ze jak tylko dostanę w swoje ręce jakiegos normalnego kompa to wkleję zdjecia, nie jest ich duzo ale zawsze to coś;) oczywiscie mówie o zdjeciach z wystawy ;) wystawa wg mnie bardzo fajna,nawet Was widziałam:oops:;) tylko wejściówki troche drogie(biorac pod uwage to ze wystawa trwa 2 dni...a mnie akurat interesowały maltany - sobota i yorki-niedziela), bo to że studenci nie zaliczaja sie do osób uprwnionych do ulgi bardzo mnie zdziwiło:-? szczególnie tu - w Krk - bądz co bądz mieście studenckim:cool:, gdzie juz sie przyzwyczaiłam ze prawie na wszytsko sa ulgi ;) Aha i zapomniałabym o najważniejszym... Gratulacje [SIZE=3]dla Nelki [SIZE=4]!!!:klacz::laola: [SIZE=2]Chciałam zapytac jeszcze czy może [SIZE=3]Judy [COLOR=Black]to jedna z tych kochanych 2 maleństw które sobie smacznie śpjuchały w klatce przy ringu maltanów????;) I mógłby mi jeszcze ktos wyjaśnij w jakiej kolejności były oceniane suczki??Bo z tego co zauważyłam najpeirw była klasa otwarta, pośrednia i na końcu młodziesz, czy moze sie mylę??a psy z kolei na odwrót, czy tak jest zawsze??? bo przyznam ze pierwszy raz zaczełam zwracac na to uwagę:oops::oops::oops: Pozdrawiam buziaki:) papappa
Nesjanna Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Himka - ad wejściówki - najlepiej zaprzyjaźnić się z kimś kto wystawia kilka psów - wtedy może cię wprowadzic (do jednego psa jest jeden opiekun) :lol:
AnnaM Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Himka']Awystawa wg mnie bardzo fajna,nawet Was widziałam:oops:;) czemu nie podeszlas? :( tylko wejściówki troche drogie(biorac pod uwage to ze wystawa trwa 2 dni...a mnie akurat interesowały maltany - sobota i yorki-niedziela), bo to że studenci nie zaliczaja sie do osób uprwnionych do ulgi bardzo mnie zdziwiło:-? szczególnie tu - w Krk - bądz co bądz mieście studenckim:cool:, gdzie juz sie przyzwyczaiłam ze prawie na wszytsko sa ulgi ;) jak to? ja weszlam na bilet studencki! :cool3: [SIZE=3][SIZE=4] [SIZE=2]Chciałam zapytac jeszcze czy może [SIZE=3]Judy [COLOR=black]to jedna z tych kochanych 2 maleństw które sobie smacznie śpjuchały w klatce przy ringu maltanów????;) [SIZE=2]tak :) [SIZE=2]
AnnaM Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 a to moja Judka :) http://img145.imageshack.us/img145/7346/dscn47739md.jpg http://img61.imageshack.us/img61/3950/dscn47910ou.jpg http://img75.imageshack.us/img75/1466/dscn47527uq.jpg http://img67.imageshack.us/img67/919/dscn47939gs.jpg http://img69.imageshack.us/img69/6491/dscn48015cv.jpg Prosze zapoznac sie z Regulaminem Forum Dogomanii! Zdjecia sa za duze! Nastepnym razem zostana skasowane. Mod
Nesjanna Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Judka fajniusia :loveu::loveu::loveu: tylko zdjęcia :cool3::cool3::cool3: ... a jaka w zachowaniu ???
bognik Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 AnnaM - no w końcu się doczekałaś !!!! SUPER - gratuluję prześlicznej suni !!!!! :bigok:
AnnaM Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Nasjanka... urocza... ale to mały diabeł :evil_lol: ... mój mąż mówi ze to mały szkodnik ;) bo wszystkim sie interesuje i wszystko gryzie :lol: jest kochana... nie zamieniłabym jej na nic innego :) Bognik... dziekuje... :) doczekałam sie! :razz:
AnnaM Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Nesjanka napisał(a):Judka fajniusia :loveu::loveu::loveu: tylko zdjęcia :cool3::cool3::cool3: ... za duze? :roll:
Nesjanna Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 no były za duże !!! - miałam ci napisać ..... ale :evil_lol:
Cockerek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Judy szkodnikiem? Ta mała kruszyna co mi tak się rozczulająco pchała na kolana i lizała po buzi? Ta sama co tak słodko spała całą wystawę? N I E M O Ż L I W E :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AnnaM Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 oj Martyna... przeciez to mały cwaniak... ona tylko tak udawała zebyśmy jej gdzies po drodze nie zostawili :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moja malutka... :loveu:
georgina Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cześć dziewczyny :) Postanowiłam się ujawnic i napisac pierwszego posta, namiętnie poczytuję od jakiegoś czasu. Cudownie AniuM czyta się Twoje wrażenia po przybyciu Judki, też już tak chcę:razz: POzdrawiam i obiecuje się odzywać od czasu do czasu:lol:
Cockerek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Witamy nową forumowiczkę :) I chyba jakiś nowy maltańczyk nam tu przybędzie, co? :cool3: Ale fajnie, może wreszcie ruszy z miejsca ten nasz temat maltańczykowy :) georgina napisał(a): i obiecuje się odzywać od czasu do czasu:lol: A czemu tylko od czasu do czasu? :lmaa:
aneane Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ojej, fajniutka, śliczniutka:), ja nawet nie wiem kiedy ta moja psina tak wyrosła. A wyglądała tak: Dużo pracy przy szczeniaczku ale jego obecność i żywiołowość przerasta ten trud.
maga18 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 to wielkie brawa dla Neluchy!! :klacz: :) u nas skromnie... dwa srebra ;)
Cockerek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dzięki Maga, ty wiesz co, nie wybrzydzaj, na grzywkach jest tłoczno przecież :cool3: Gratulacje!!
georgina Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cockerek napisał(a):Witamy nową forumowiczkę :) I chyba jakiś nowy maltańczyk nam tu przybędzie, co? :cool3: Ale fajnie, może wreszcie ruszy z miejsca ten nasz temat maltańczykowy :) Dziękuję za przywitanie :) i jeszcze za........wiesz za co:buzi: A co do maltanka, to moze nawet dwa;) :-o Cockerek napisał(a):A czemu tylko od czasu do czasu? :lmaa: Tylko na razie, potem sie pewnie rozgadam:cool3: :shiny: Aha....ogromne gratulacje dla Nelki i jej włascicielki :) :)
AnnaM Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 No witaj... :) ciesze sie ze napisałas na forum... :) czyli jednak bierzesz dwa? :cool3: Ty to jestes zakrecona :evil_lol: A to nowe zdiecia :)
georgina Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 AniuM - decyzja jeszcze nie zapadła, " rodzi się" w bólach.......:cool3: :evil_lol: :lol: Cockerek też ma 2 i daje radę:razz: ;)
Cockerek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Georgina, ja mam dwa psy, ale jeden to spaniel :cool3: hehehe, no to podejmuj decyzję teraz :evil_lol: Buzi dla Judki :buzi: rety u nas taki upał, że nawet od nicnierobienia człowiek się poci :pepsi:
Recommended Posts