Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaaa to już są jakieś info na stronie - idę patrzeć
no to jak ja będę po - to będę kibicować oczywiście

jeszcze do dzisiaj można zgłosić Olsztyn - zgłoszę też Amiśkę

Posted

nie... nic nie mam... ale poczekaj do weekendy jak mała bedzie już ze mną to dopiero bedzie zdięć ;)
a męzo obiecał juz robić zdiecia jak bedziemy judke odbierać ;)

Posted

AnnaM napisał(a):
a męzo obiecał juz robić zdiecia jak bedziemy judke odbierać ;)

No ja myślę ;) Takie tam różne zdjęcia z Judką, i może z tym człowiekiemi z tamtym ;) :lol: Fajnie będzie.

Posted

Serdecznie zapraszam wszystkich na X Jubieluszową Wystawę Psów Rasowych w Legnicy- odbędzie się ona 6.08.06 w Legnicy. Jest to wystawa krajowa. Serdecznie zapraszam.
ps. Przyjmowanie zgłoszeń jest do 10. lipca!!!!!

pozdrawiam

Posted

Jestem zainteresowana kupnem maltańczyka- szczeniaka tak w okoloicy wrzesnia:) czy mozecie mi podac namiarymoze (byc na prv) na hodowle i orientacyjne ceny szczeniaków zeby sie zorientowac ile uzbierac:) ceny sa rózne bezrodowodu 1200 a z rodowodem po inter ch. 1500:)
pozdrawiam

Posted

macsow1 dziekujemy za info ;)

aneta21 po pierwsze Anetko, nie kupuj pisa bez rodowodu... tyle razy było to poruszane na dogomanii, np tu...http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9785&page=755 poczytaj sobie.. Gosia pisze o psach bez rodowodu... albo choćby tu..http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27134
jest tego wiecej tu na forum...

a jesli chodzi o ceny... popytaj po hodowlach a dowiesz sie jakie są ceny... mysle ze szczeniaka z rodowodem nie kupisz poniżej 2000zł...

Posted

[quote name='aneta21']Jestem zainteresowana kupnem maltańczyka- szczeniaka tak w okoloicy wrzesnia:) czy mozecie mi podac namiarymoze (byc na prv) na hodowle i orientacyjne ceny szczeniaków zeby sie zorientowac ile uzbierac:) ceny sa rózne bezrodowodu 1200 a z rodowodem po inter ch. 1500:)
pozdrawiam

anta21- a ja nawet kiedyś znalazłam ogłoszenie cena b/rod. szczeniecia wynosiła 1500zł. Zgadzam się z AnnaM że ponieżej 2000zł suczki maltanki nie znajdziesz no jedyne co to zapewne szczeniaczka ale PSA. Ja też za swoja sunie nie dałam mniej jak 2000zł, ma co do niej plany moze się zdecuduję na nasze pierwsze być moze jesienne krycie !

Posted

AnnaM to was tam duzo bedzie do odbierania Judki..ze sie tak o ten obiektyw klocicie..
moj maluszek wczoraj mial 1 szczepienie..dzisiaj dodalam nowe fotki!
5 kg zywej kochanej wagi!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...