Cockerek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ale słodki Winni :loveu: twój? To trzymam kciuki za egzaminy, na pewno będzie dobrze. :happy1:
Marca_Besi Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Himka napisał(a):A tak pozatym to już czerwiec i wilekimi krokami zbliża sie wystawa w Krakowie:p kto będzie???? bo ja napewno:mdrmed: Ja będę :mdrmed:, ciekawe jakie maltańczyki są zgłoszone. Martyna, a Ty będziesz z Nelą? Czy będzie ktoś z Maltanem?
Marca_Besi Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Cockerek napisał(a):Marca, się zobaczy :razz: Fajnie byłoby znowu się spotkać :mdrmed:. I zobaczyć śliczną Nelkę.
Marca_Besi Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Niestety nie przemycę Besuli. Aniu, kiedy odbierasz Judy?
Cockerek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/glowna.php?serial=7157 Tępić :snipersm: Brak mi słów po prostu!! Od razu widać, nie z miłości to, ale dla kasy ... wrrrr :flaming: :bigcry:
karolayna Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 za takie cos to nie powinni go nawet przyjac do ZK :mad::mad:
cuciola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 a moze ja bym Nesjanko znalazla ci jakiegos junior handlera..jesli sie zgodzisz to daj tutaj znac jaka wystawa i jaka rasa a potem dam ci namiary (oczywiscie ludzie z pasja) sliczna Judy..moj czas oczekiwan tez juz maleje :)
cuciola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 dobra to wy spijcie a ja wam powklejam troche maltanczykow od wloskich przyjaciol z forum Maggy podziekujcie mi ladnie :D
Wind Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 cuciola, Bardzo prosze przeczytaj Regulamin Forum Dogomanii, a nastepnie wyedytuj swoj post i dostosuj wielkosc zdjec do obowiazujacego Regulaminu, lub zamien je na linki! Mod.
karolayna Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='cuciola']dobra to wy spijcie a ja wam powklejam troche maltanczykow od wloskich przyjaciol z forum Maggy podziekujcie mi ladnie :D jakie słodkosci :loveu::loveu::loveu::loveu:
AnnaM Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Marca_Besi napisał(a): Aniu, kiedy odbierasz Judy? 24go w sobote śliczne te pieseczki na zdieciach :) Martyna... nooo... weź i sie nie wkurz człowieku... ale bym nagadała takiej osobie.. już wiadomo co to bedzie za hodowla... dla zysku! skoro sprzedaje sie pieska, czlonka rodziny... bo zakłada hodowle... o mamooo... :|
Cockerek Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ciuciola, dziękujemy za sliczne foteczki :loveu: A ja dzisiaj zrobiłam swój numer roku - uwaga.... nie pojechałam dziś na wystawę do Szczecina, bo pomieszałam dni !!!!!! :flaming: :placz: :placz: :placz: Chyba nikomu się to jeszcze nie przytrafiło!!! W sumie gdybym zorientowała się wcześniej, że to sobota, to i tak bym nie mogła jechać, bo miała dziś pilny wyjazd z kraju. No ale co fakt to fakt - nie wiem gdzie ja miałam głowę kiedy Nelcię zgłaszałam :roll:
AnnaM Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 o kurna... no to faktycznie miałaś pecha... no ale mówi sie trudno, prawda?
Cockerek Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 W sumie, ze względu na ten wyjazd i tak bym na wystawę nie pojechała. Tylko, że byłam tego nieświadoma :lol: Ale ze mnie osiołek, nic tylko się śmiać :evil_lol:
AnnaM Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 dzisiaj do sklepiku osiedlowego przyszła dziewczyna z maltanczyczkiem... :) podleciał do mnie i zaczął sie cieszyć, przykucnełam do niego, całował mnie w uszko i sie cieszył... :loveu: był cudny... i mieciutki jak kordełka i kaczuszka :loveu:
Nesjanna Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Cockerek napisał(a):Ciuciola, dziękujemy za sliczne foteczki :loveu: A ja dzisiaj zrobiłam swój numer roku - uwaga.... nie pojechałam dziś na wystawę do Szczecina, bo pomieszałam dni !!!!!! :flaming: :placz: :placz: :placz: Chyba nikomu się to jeszcze nie przytrafiło!!! W sumie gdybym zorientowała się wcześniej, że to sobota, to i tak bym nie mogła jechać, bo miała dziś pilny wyjazd z kraju. No ale co fakt to fakt - nie wiem gdzie ja miałam głowę kiedy Nelcię zgłaszałam :roll: gratuluję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja kiedyś siedząc przy ringu - przegapilam swoją klasę :cool3::cool3::cool3: - też fajnie nie !!!!
Nesjanna Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 cuciola napisał(a):a moze ja bym Nesjanko znalazla ci jakiegos junior handlera..jesli sie zgodzisz to daj tutaj znac jaka wystawa i jaka rasa a potem dam ci namiary (oczywiscie ludzie z pasja) sliczna Judy..moj czas oczekiwan tez juz maleje :) dzięki - już znalazlam wystawcę dla swojej Amiśki jest już zgloszona - chociaż nie potwierdzona :loveu::loveu: do zobaczenia na wystawie
Cockerek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Nesjanka, no to byłaś lepsza ode mnie :lol: gratuluję :evil_lol: No nic, pozostaje mi wierzyć w siebie że z Krakowem nic nie pomieszam :diabloti:
Cockerek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Do zobaczenia :multi: Ale będzie spotkanko, trochę nas się tam zjedzie :cool3:
AnnaM Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Cockerek napisał(a):Nesjanka, no to byłaś lepsza ode mnie :lol: gratuluję :evil_lol: No nic, pozostaje mi wierzyć w siebie że z Krakowem nic nie pomieszam :diabloti: ja ci dam... pomieszac z krakowem! ;)
Recommended Posts