Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Himka napisał(a):
A tak pozatym to już czerwiec i wilekimi krokami zbliża sie wystawa w Krakowie:p kto będzie???? bo ja napewno:mdrmed:

Ja będę :mdrmed:, ciekawe jakie maltańczyki są zgłoszone.

Martyna, a Ty będziesz z Nelą?

Czy będzie ktoś z Maltanem?

Posted

a moze ja bym Nesjanko znalazla ci jakiegos junior handlera..jesli sie zgodzisz to daj tutaj znac jaka wystawa i jaka rasa a potem dam ci namiary (oczywiscie ludzie z pasja)

sliczna Judy..moj czas oczekiwan tez juz maleje :)

Posted

cuciola,

Bardzo prosze przeczytaj Regulamin Forum Dogomanii, a nastepnie wyedytuj swoj post i dostosuj wielkosc zdjec do obowiazujacego Regulaminu, lub zamien je na linki!

Mod.

Posted

[quote name='cuciola']dobra to wy spijcie a ja wam powklejam troche maltanczykow od wloskich przyjaciol z forum
Maggy

podziekujcie mi ladnie :D

jakie słodkosci :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Marca_Besi napisał(a):

Aniu, kiedy odbierasz Judy?

24go w sobote

śliczne te pieseczki na zdieciach :)

Martyna... nooo... weź i sie nie wkurz człowieku... ale bym nagadała takiej osobie.. już wiadomo co to bedzie za hodowla... dla zysku! skoro sprzedaje sie pieska, czlonka rodziny... bo zakłada hodowle... o mamooo... :|

Posted

Ciuciola, dziękujemy za sliczne foteczki :loveu:

A ja dzisiaj zrobiłam swój numer roku - uwaga.... nie pojechałam dziś na wystawę do Szczecina, bo pomieszałam dni !!!!!! :flaming: :placz: :placz: :placz: Chyba nikomu się to jeszcze nie przytrafiło!!! W sumie gdybym zorientowała się wcześniej, że to sobota, to i tak bym nie mogła jechać, bo miała dziś pilny wyjazd z kraju. No ale co fakt to fakt - nie wiem gdzie ja miałam głowę kiedy Nelcię zgłaszałam :roll:

Posted

W sumie, ze względu na ten wyjazd i tak bym na wystawę nie pojechała. Tylko, że byłam tego nieświadoma :lol: Ale ze mnie osiołek, nic tylko się śmiać :evil_lol:

Posted

dzisiaj do sklepiku osiedlowego przyszła dziewczyna z maltanczyczkiem... :) podleciał do mnie i zaczął sie cieszyć, przykucnełam do niego, całował mnie w uszko i sie cieszył... :loveu: był cudny... i mieciutki jak kordełka i kaczuszka :loveu:

Posted

Cockerek napisał(a):
Ciuciola, dziękujemy za sliczne foteczki :loveu:

A ja dzisiaj zrobiłam swój numer roku - uwaga.... nie pojechałam dziś na wystawę do Szczecina, bo pomieszałam dni !!!!!! :flaming: :placz: :placz: :placz: Chyba nikomu się to jeszcze nie przytrafiło!!! W sumie gdybym zorientowała się wcześniej, że to sobota, to i tak bym nie mogła jechać, bo miała dziś pilny wyjazd z kraju. No ale co fakt to fakt - nie wiem gdzie ja miałam głowę kiedy Nelcię zgłaszałam :roll:

gratuluję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja kiedyś siedząc przy ringu - przegapilam swoją klasę :cool3::cool3::cool3: - też fajnie nie !!!!

Posted

cuciola napisał(a):
a moze ja bym Nesjanko znalazla ci jakiegos junior handlera..jesli sie zgodzisz to daj tutaj znac jaka wystawa i jaka rasa a potem dam ci namiary (oczywiscie ludzie z pasja)

sliczna Judy..moj czas oczekiwan tez juz maleje :)

dzięki - już znalazlam wystawcę dla swojej Amiśki
jest już zgloszona - chociaż nie potwierdzona
:loveu::loveu:
do zobaczenia na wystawie

Posted

Nesjanka, no to byłaś lepsza ode mnie :lol: gratuluję :evil_lol: No nic, pozostaje mi wierzyć w siebie że z Krakowem nic nie pomieszam :diabloti:

Posted

Cockerek napisał(a):
Nesjanka, no to byłaś lepsza ode mnie :lol: gratuluję :evil_lol: No nic, pozostaje mi wierzyć w siebie że z Krakowem nic nie pomieszam :diabloti:

ja ci dam... pomieszac z krakowem! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...