Nesjanna Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 więcej ładnych zdjęć nie mam jak ktoś chce mogę przesłąć na e-mail lub mam jeszcze pomysł wstawienia fotek w galerii portalu grzywacze.pl w albumie psy - przyjaciele portalu ... jednak to już zależy od Opiekuna Nelki .... Martynko chcesz ???
Cockerek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 O, moja Neluszka :multi: Nesjanko, to ty tam byłaś, wszystko widziałaś, i się nie spotkałyśmy?? :placz: Fotki super, dziękuję! I poproszę wszsystko co masz na maila :p A jeśli chcesz Nelcię na swoim portalu, bardzo proszę, bardzo mi będzie miło :cool3: A które fotki chcesz tam wrzucić?
Nesjanna Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cocerek - wszystko widziałam !!! zdjęcia prześlę ci na e-mail (tylko nie wiem czy dzisiaj mi się uda, może dopiero w pon.) zrobię jakiś oddzielny album psy - przyjaciele portalu (czy coś w tym stylu) i nawet sama będziesz mogła dodać te zdjęcia któe będziesz chciała .... Nelcia - była najśliczniejsza:loveu: chcialabym żeby i Amiśka tak pięknie wyrosła .... ale chyba nie mam szans :angryy::angryy:
Cockerek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Nesjanko, dziękuję ci ślicznie za miłe słowa. Ale dlaczego tak mówisz, Amiśia jest śliczniutka, pozwoliłam sobie to jej zdjęcie skopiować na dysk i napatrzeć się na nią nie mogę, mała kluseczka :loveu: Faaajnie masz z tym portalem. Na pewno tam zajrzę. NO i czekam na maila od ciebie. Pozdrowionka!
Nesjanna Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Witaj Tośka - powiedz coś więcej o swojej małej, z jakiej jest hodowli, o jej rodzicach od kiedy ją masz ..... itp. no i zdjęcia !!!
AnnaM Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 widziałam dzis w okolicy gdzie teraz mieszkam jakaś dziewczyne z małym pieskiem na smyczy... na 99% był to maltanczyk.... :loveu: był taki bialutki i słodziutki... ja chce maltaaanaaaaa :loveu:
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 A co tu ostatnio takie pustki na Maltanach panuja?? :-(
bognik Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Co tu tak cicho? Może jakieś fotki powklejacie? :cool3:
gwiezdny-wyslannik Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Kto się wybiera do Dobrego Miasta 1 maja :)?
Cockerek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Uuu, faktycznie ostatnio cisza na maltanowym aż smutno :( Jesi ładniutka :) Śliczny ma pysio :) A gdzie się Tosia podziała? I ten link do zdjęcia mi się nie otwiera :(
bognik Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 http://images3.fotosik.pl/51/iz7pnyq4qdufjjch.jpg Jakie CUDOOO :loveu: :loveu: :loveu: Kto z Was będzie 3 maja w Bydgoszczy na wystawie? Cockerku - będziesz? :lol:
Ewelinaa Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Cockerek napisał(a):Uuu, faktycznie ostatnio cisza na maltanowym aż smutno :( Jesi ładniutka :) Śliczny ma pysio :) A gdzie się Tosia podziała? I ten link do zdjęcia mi się nie otwiera :(
Ewelinaa Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 kolejne dla rozruszania działu o Maltanach
Cockerek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ewelinko, czy ja dobrze widzę, ona ma takie długie włoski na głowie? :) Bognik, mnie nie będzie. Nie ukrywam, trochę się zraziłam po ostatniej, a grupa IX teraz też w hali ma być, prawda? :shake:
bognik Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cockerek napisał(a): Bognik, mnie nie będzie. Nie ukrywam, trochę się zraziłam po ostatniej, a grupa IX teraz też w hali ma być, prawda? :shake: Aha - chyba w hali, rok temu przynajmniej była. Ale nie będzie takiego tłoku, bo TYLKO ozdóbki będą w hali jeżeli już :lol: Porównując rok temu Walentynkową i Majową - Walentynkowa była sto razy gorsza i gorzej przygotowana, pewnie dlatego że w maju jest już cieplej i inne rasy mogą byc na dworze :evil_lol: Szkoda że Ciebie nie będzie :placz: Ewelinaa - ale masz CUDEŃKO :loveu:
Nesjanna Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 witajcie mnie też ostatnio dluuuuugo tu nie było, ale naprawde byłam zajęta :mad: a w tej chwili właśnie rodzą mi się yorczęta :razz:
Cockerek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Bognik, to następnym razem :) A to wasz debiut będzie?? :) Nesjanko, mocno mocno trzymam kciuki za maluchy i koniecznie pochwal się nam swoimi namłodszymi pociechami :)
bognik Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cockerek napisał(a):A to wasz debiut będzie?? :) Tak - w końcu :lol:
Ewelinaa Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Cockerek napisał(a):Ewelinko, czy ja dobrze widzę, ona ma takie długie włoski na głowie? Tak jak widac tak Jesi ma
Goja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cockerek pozdrowienia i Gratulacje napisz jak wam poszło dalej
Recommended Posts