Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

więcej ładnych zdjęć nie mam

jak ktoś chce mogę przesłąć na e-mail

lub mam jeszcze pomysł wstawienia fotek w galerii portalu grzywacze.pl w albumie psy - przyjaciele portalu ...

jednak to już zależy od Opiekuna Nelki .... Martynko chcesz ???

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, moja Neluszka :multi: Nesjanko, to ty tam byłaś, wszystko widziałaś, i się nie spotkałyśmy?? :placz: Fotki super, dziękuję! I poproszę wszsystko co masz na maila :p A jeśli chcesz Nelcię na swoim portalu, bardzo proszę, bardzo mi będzie miło :cool3: A które fotki chcesz tam wrzucić?

Posted

Cocerek - wszystko widziałam !!!

zdjęcia prześlę ci na e-mail (tylko nie wiem czy dzisiaj mi się uda, może dopiero w pon.)

zrobię jakiś oddzielny album psy - przyjaciele portalu (czy coś w tym stylu) i nawet sama będziesz mogła dodać te zdjęcia któe będziesz chciała ....

Nelcia - była najśliczniejsza:loveu: chcialabym żeby i Amiśka tak pięknie wyrosła .... ale chyba nie mam szans :angryy::angryy:

Posted

Nesjanko, dziękuję ci ślicznie za miłe słowa. Ale dlaczego tak mówisz, Amiśia jest śliczniutka, pozwoliłam sobie to jej zdjęcie skopiować na dysk i napatrzeć się na nią nie mogę, mała kluseczka :loveu:
Faaajnie masz z tym portalem. Na pewno tam zajrzę. NO i czekam na maila od ciebie.
Pozdrowionka!

Posted

widziałam dzis w okolicy gdzie teraz mieszkam jakaś dziewczyne z małym pieskiem na smyczy... na 99% był to maltanczyk.... :loveu: był taki bialutki i słodziutki...
ja chce maltaaanaaaaa :loveu:

Posted

Uuu, faktycznie ostatnio cisza na maltanowym aż smutno :(
Jesi ładniutka :) Śliczny ma pysio :)
A gdzie się Tosia podziała? I ten link do zdjęcia mi się nie otwiera :(

Posted

Cockerek napisał(a):
Uuu, faktycznie ostatnio cisza na maltanowym aż smutno :(
Jesi ładniutka :) Śliczny ma pysio :)
A gdzie się Tosia podziała? I ten link do zdjęcia mi się nie otwiera :(

Posted

Ewelinko, czy ja dobrze widzę, ona ma takie długie włoski na głowie? :)

Bognik, mnie nie będzie. Nie ukrywam, trochę się zraziłam po ostatniej, a grupa IX teraz też w hali ma być, prawda? :shake:

Posted

Cockerek napisał(a):

Bognik, mnie nie będzie. Nie ukrywam, trochę się zraziłam po ostatniej, a grupa IX teraz też w hali ma być, prawda? :shake:

Aha - chyba w hali, rok temu przynajmniej była.
Ale nie będzie takiego tłoku, bo TYLKO ozdóbki będą w hali jeżeli już :lol:
Porównując rok temu Walentynkową i Majową - Walentynkowa była sto razy gorsza i gorzej przygotowana, pewnie dlatego że w maju jest już cieplej i inne rasy mogą byc na dworze :evil_lol:
Szkoda że Ciebie nie będzie :placz:

Ewelinaa - ale masz CUDEŃKO :loveu:

Posted

Bognik, to następnym razem :) A to wasz debiut będzie?? :)

Nesjanko, mocno mocno trzymam kciuki za maluchy i koniecznie pochwal się nam swoimi namłodszymi pociechami :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...