Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sarabella - przepraszam, że wczoraj nie pogratulowalismy :oops: ale już później nie zaglądałam na dgm i musiałam jakoś przeoczyć :oops:
Gratulacje dla Ciebie i dla dzielnego Ticusia dyplomu MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA POLSKI i życzymy dalszych, równie owocnych cukseców :multi:

Martynko - Zalotka i Kokietka, świetne te imiona i pasują do siebie jak ulał :multi: Tylko żeby dziewczyny tak nie chciały czasem robić zalotów i kokietować z jednym przystaojnym maltanem :lol: :cool3:
A kiedy maleńką odbierasz? Będziesz jechała po nią do Katowic? Może uda Nam się spotkać, w końcu do Katowic to rzut beretem ode mnie :cool3:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:cool3: Ale się działo :laugh2_2: suuper, tyle maltanów w jednym miejscu :loveu:
Liczę, że w Poznaniu to się naoglądam za wsze czasy :evil_lol: bedę wszystkim
kibicować, jeśli dam radę przyjechać- a chyba nic mnie nie powstrzyma :cool3:
Ochom i achom nie będzie końca :cunao:

Martyna WIELKIE gratulacje dla Was. A dla Nelki wielkie buziole :BIG:
A imię dla maleńkiej Kokietka po prostu miodzio :bigcool:
A w domciu jak będziecie na nią wołać?? mam nadzieję, że uraczysz nas
zdjęciami Kokieteczki :lilangel:

Sarabello dla Ciebie i Ticusia też wielkie Gratulacje :Cool!:

pozdrawiam ;)

Posted

Imię Kokietka to pomysł hodowczyni :multi: A ja tak długo główkowałam i nie mogłam znaleźć fajnego. A w domu to jeszcze nie wiem jak - Tosia? :lol: Po sunię nie jadę, bo sama do mnie przyjedzie :lol: w listopadzie. Tak więc Daguś, może w Katowicach się zobaczymy? dopiero :cool1: Ale licze że na światówkę przyjedziesz :cool3:

Posted

[quote name='Cockerek']Imię Kokietka to pomysł hodowczyni :multi: A ja tak długo główkowałam i nie mogłam znaleźć fajnego. A w domu to jeszcze nie wiem jak - Tosia? :lol: Po sunię nie jadę, bo sama do mnie przyjedzie :lol: w listopadzie. Tak więc Daguś, może w Katowicach się zobaczymy? dopiero :cool1: Ale licze że na światówkę przyjedziesz :cool3:

wiesz nie wiem jak to bedzie ze światówka, teraz zaczynam studia i nie wiem czy bede mogła tak o! zrobic wolne, a jakbym jechala to chyba na yorki, a one cholewcia w czwartek sa :roll: no i jeszcze nie wiem jak z transportem bo jeden ktory byl pewny juz nie jest pewny :placz: a pociagiem to dosyc drogo mnie to przyjdzie i w ogole nie połapie sie tam co gdzie i jak :roll:

Posted

daga pociągiem nie jest wcale tak drogo teraz jazda pociągiem jest o wiele tańsza do tego stadion na którym to się odbywa jest na przeciwko Dworac Głównego wieć raczej nie zabłądzisz

Posted

lira napisał(a):
daga pociągiem nie jest wcale tak drogo teraz jazda pociągiem jest o wiele tańsza do tego stadion na którym to się odbywa jest na przeciwko Dworac Głównego wieć raczej nie zabłądzisz

Pociągiem nigdy do Poznania nie jechalam, ale pośpiesznym to kolo 5h trzeba liczyc? A jeżdża tam moze IC? No to dziękuję za informacje. Jeszcze tylko dowiedziec sie czy dam rade i czy uczelnia nie bedzie przeszkoda :roll: A wiesz moze ile za wstep beda chcieli?

Posted

Cockerek napisał(a):
Imię Kokietka to pomysł hodowczyni :multi: A ja tak długo główkowałam i nie mogłam znaleźć fajnego. A w domu to jeszcze nie wiem jak - Tosia? :lol: Po sunię nie jadę, bo sama do mnie przyjedzie :lol: w listopadzie. Tak więc Daguś, może w Katowicach się zobaczymy? dopiero :cool1: Ale licze że na światówkę przyjedziesz :cool3:

Martyna - podobno masz zdjęcia małej ......... :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Nesjanka napisał(a):
Martyna - podobno masz zdjęcia małej ......... :cool3::cool3::cool3::cool3:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A skąd masz takie info? Ja nic o tym nie wiem :lol: Mam zdjęcia maluszków - takie słodkie ciasteczka- ale nie wiem jeszcze dokładnie która to moja, nie potrafię wskazać. Ale za to podobno ty masz jakieś Amiśki i nie chcesz pokazać :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti:

Posted

Tak, tak, pamiętam jak w Toruniu podziwiałam, że w nocy odbierałaś poród a rano już się na ring stawiłaś. No i do tego wszystkiego nie w pełni sprawna jeszcze :crazyeye:
Yoreczki maja juz domki?

Posted

Cockerek napisał(a):
Tak, tak, pamiętam jak w Toruniu podziwiałam, że w nocy odbierałaś poród a rano już się na ring stawiłaś. No i do tego wszystkiego nie w pełni sprawna jeszcze :crazyeye:
Yoreczki maja juz domki?

no jeszcze nie wszystkie

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Pociągiem nigdy do Poznania nie jechalam, ale pośpiesznym to kolo 5h trzeba liczyc? A jeżdża tam moze IC? No to dziękuję za informacje. Jeszcze tylko dowiedziec sie czy dam rade i czy uczelnia nie bedzie przeszkoda :roll: A wiesz moze ile za wstep beda chcieli?

o cene wstępu najlepiej spytać się w ZK w Poznaniu
nie wiem ile się od was jedzie , z Gdańska do Poznania jest jakieś 4 godziny
jakie pociągi tam jeżdżą sprawdź sobie np na stronce PKP lub do nich zadźwoń

Posted

Cockerek napisał(a):
Dobra to takie jedno ;)

:loveu: :loveu: :loveu:

Ale bosskie kluseczki :loveu: Martyna pewnie już się nie możesz doczekać :cool3:
Niezły sajgon będziesz miała - 3 psy w domu :evil_lol:
Masz w planach przeprowadzkę do domu z ogrodem?? ;)

Nesjanka pokaż tą swoją śliczność,Amiśkę nie daj się prosić :mad:

pozdrawiam ;)

Posted

Witam po przerwie:)
byłam na wycieczce, dlatego nie pisałam.
ja aktualnie jesztem przywiazana w domu, mam skreconą kostke:(
A moze pani, pani Nessti wrzucilaby troche fotek swojej pociechy?:)?

Posted

Ok to moze ja wstawie zdiecia mojej kruszyny :razz:

brudasek...

tu widać jak śpimy.. judy na środku poduszki a ja gdzieś tam z boku ;)

Judyyy...:loveu:

Posted

Słodka jest taka że tylko chrupać, najpierw uszka, potem nosek ... :lol: :loveu:

A ja wczoraj miałam wstawić mojego małego brzdąca ale coś mi forum nie działało. Zaraz wrzucę fotki :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...