Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaa no, w locie pamiętam, to zdjęcie wygrało konkurs na jednym forum :klacz: Pewnie mówisz o zdjęciach na działce.
Ok, to ja sobie grzecznie poczekam :siara: , a wy tu ładnie zdjęcia prosze wstawiać :-D

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cockerek napisał(a):
Georgina, ale masz śliczny avatarek :loveu: :loveu: :loveu: Uśmiechnięty Shamirek :loveu:

Dzieki :)....on zawsze jest taki uśmiechniety i za to go kocham bezgranicznie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cockerek napisał(a):
No i Georginka nam wpadła jak śliwka w kompot :eviltong: Nie wiem czy ktokolwiek mógłby się oprzeć takim przekochanym białym misiom :loveu:

Wiesz co? sama siebie nie poznaje:evil_lol: ...zawsze z dystansem do czworonogow podchodzilam, a teraz zakochana jestem jak nastolatka. wciaz bym go tulila i glaskala, gadam do niego jak do dzidzki, zmiekczam wyrazy, ciećkam się niemilosiernie:crazyeye: :eviltong:
Ale on mi to odwzajemnia, widze, ze mnie tez kocha. Jestem zwyczajnie szczęśiwa:loveu: ....i nieważne czy bedzie mial piekny włos, nos iinne częsci ciala;) . Dla mnie jest idealny:loveu: :loveu:

Posted

Cockerek napisał(a):
Ach!! Bo tych misiów się nie da nie kochać :loveu: :loveu:

Fakt:loveu: ....7 lat byłam urabiana na pieska, ale żadna rasa mi nie odpowiadala, wciąz miałam zastrzeżenia, aż odkryłam maltańczyki:loveu: , dla mnie pieski idealne
Teraz pytam się Shamirka " gdzieś ty był jak cie nie było"? :evil_lol:
Nie wyobrażam sobie już dnia bez niego:loveu:

Posted

jej jakie te maleństwa wasze śliczne są..:loveu::loveu::loveu:

georgina tzn. że wzięłaś jednego psiaczka Shamirka?
bo się pogubiłam...:roll:
georgina zobaczysz jak się będziesz zakochiwać coraz bardziej hihi ;)
ja kiedyś też do piesków z dystansem byłam....:cool1:
A teraz sobie dnia nie wyobrażam.... a czym starszy tym jest fajniej :evil_lol::evil_lol:

Posted

Georgina, widzę że ty to ja moja mam, też pierwszego psa niemal wypłakałam, tak jej dziurę w brzuchu wierciłam, aż się zgodziła :lol: A potem juz pies miał lepiej niż własna córka :evil_lol: :lol: A teraz kiedy mam Nelcię, to jest dokładnie tak jak pisze Nessti - im dłużej jest u nas , tym bardziej ją kocham! Wyobrażasz sobie kochac Shamirka jeszcze bardziej niż teraz? No, a wyobraź sobie, że można :loveu:

Posted

[quote name='Cockerek']Georgina, widzę że ty to ja moja mam, też pierwszego psa niemal wypłakałam, tak jej dziurę w brzuchu wierciłam, aż się zgodziła :lol: A potem juz pies miał lepiej niż własna córka :evil_lol: :lol: A teraz kiedy mam Nelcię, to jest dokładnie tak jak pisze Nessti - im dłużej jest u nas , tym bardziej ją kocham! Wyobrażasz sobie kochac Shamirka jeszcze bardziej niż teraz? No, a wyobraź sobie, że można :loveu:

Moja córcia już jest o niego zazdrosna;) , stwierdziła, ze zacznie robic siusiu do łożka żeby pokazać swoją dominacje i miejsce w szeregu hehehe:evil_lol:

A bardziej kochać to już sobie nie wyobrażam:cool3: :loveu: ,no ale pożyjemy, zobaczymy:razz:

Nessti- mam jednego pieska , niestety zaistniały pewne okoliczności i sunia wróciła do hodowcy po kilku dniach pobytu u nas:-(

Posted

o maminko :loveu::loveu: śliczności jakie :angel::angel:
no ja to bym mogła oglądać tak bez końca :iloveyou::iloveyou:
wpadłam jako ta śliweczka w kompocik :cool3::cool3: ....ale to już...
jakiś czas temu i och chwilo twaj.. :evil_lol:

Posted

[quote name='georgina']Moja córcia już jest o niego zazdrosna;) , stwierdziła, ze zacznie robic siusiu do łożka żeby pokazać swoją dominacje i miejsce w szeregu hehehe:evil_lol:

A bardziej kochać to już sobie nie wyobrażam:cool3: :loveu: ,no ale pożyjemy, zobaczymy:razz:

Nessti- mam jednego pieska , niestety zaistniały pewne okoliczności i sunia wróciła do hodowcy po kilku dniach pobytu u nas:-(
och, no wielka szkoda:placz:, ale Shamirek teraz pewnie dokazuje za dwoje :evil_lol:
a córci powiedz, że będzie coraz "gorzej" :evil_lol::evil_lol: z tą zazdrościa
z resztą sama się przekonasz... wiem co mówie hehe

Posted

No, no no, co za piękna panna w różowej kokardeczce! :loveu: Wspaniałe zdjęcia, na wszystkich taka uśmiechnięta!! Czemu jej już nie wystawiacie - fajna jest :loveu:
Georgina, nie martw się, podjęłaś słuszną decyzję :thumbs: A chłopaczek jest słodki, fajnie się czyta twoje posty o nim :lol:

Posted

Cockerek napisał(a):

Georgina, nie martw się, podjęłaś słuszną decyzję :thumbs: A chłopaczek jest słodki, fajnie się czyta twoje posty o nim :lol:

jest przecudny:loveu: , a w akcji najfajniejszy, wariuje nie tylko za dwóch, ale nawet za czterech:lol: , dalismy mu maleńkiego misia z czarnymi oczkami i noskiem na pocieszenie jak siostra odjechała i teraz to jego ulubiona zabawka. Nawet jak aportuje piłeczke to ma "Ginkę" w pysku:evil_lol: . Super to wyglada- maleńki pieseczek próbujacy władować piłke i misia jednocześnie do pyszczka.
I uwielbia kraść różne przedmioty, jak zwedzi szmatke, laczka albo skarpetkę to zwiewa z predkoscia 100/h do swojej budki żeby schować. A mine ma przy tym tak zadowoloną , że pokładamy się se śmiechu. Mały, bystry urwisek.:loveu:
Pocieszający jest fakt, ze nawet jak jest w amoku zabawowym to robi 30 sekundowa przerwe , leci na gazete, wali siusiu, czeka na podtarcie siusiaka i gna dalej , najczęsciej za pileczkami:loveu:

Posted

georgina napisał(a):
Pocieszający jest fakt, ze nawet jak jest w amoku zabawowym to robi 30 sekundowa przerwe , leci na gazete, wali siusiu, czeka na podtarcie siusiaka i gna dalej , najczęsciej za pileczkami:loveu:

Urocze!!! :loveu: I niech mi teraz jeszcze ktoś powie, że maltańczyk jest tylko "na kolana" spokojnym pieskiem kanapowym :diabloti: Toż to mały ciałkiem, wielki duchem a energii ma za trzech. Ja też się śmieję z Nelci jak tak biega, że ma naładowane Duracelle :lol:

Posted

Cockerek napisał(a):
No, no no, co za piękna panna w różowej kokardeczce! :loveu: Wspaniałe zdjęcia, na wszystkich taka uśmiechnięta!! Czemu jej już nie wystawiacie - fajna jest :loveu:

nie nawidzi się pokazywac na wystawach , jest taka uparta mimio słodkiej minki hehe:evil_lol: . Drań mały staje na rongu i nie ruszy uparciuch jeden

Posted

Ewelinaa napisał(a):
nie nawidzi się pokazywac na wystawach , jest taka uparta mimio słodkiej minki hehe:evil_lol: . Drań mały staje na rongu i nie ruszy uparciuch jeden

Ech... no ale chyba jej wybaczyłaś :cool3: ?? mł.ch.pl. ma więc chyba nie było tak źle :razz:

Posted

Moj piesio jest po pierwszym myciu ząbkow, wprawdzie samą woda, bo pasty nie mamy, ale o dziwo lubi ten zabieg;)

Martynka- musialam juz go wziąć w obroty, bo dostal pierwsza kapsulke tranu.......miałaś rację......same śledziki z mordki jadą:evil_lol:

Napisz , prosze czym obcinasz włosy między poduszeczkami? Duzymi nożyczkami kiepsko mi idzie. Dziś zrobiłam mu tylko jedna gierke. Super wyglada , jakby mial jednego bucika za malego:lol: :cool3: :evil_lol:

Posted

Georgina jak pisałaś o szleństwach shamirka to jakbyś o Judce pisała... ona to normalnie taki sam oszołom :D teraz np lata z butelką po litrowej coca-coli i próbuje ją ugryść (!) mąż zaczął ją nagrywać bo to przekomicznie wyglada... :evil_lol: a jak sie wscieka bo nie może jej złapać... normalnie jazda na całego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: speeda ma przy tym takiego ze patrze czy sie na zakretach wyrabia ;)

jutro idziemy na spacer... jeee... dziś stałyśmy sobie z Judką w oknie i gadałyśmy (czytaj ja gadałam) sobie co bedziemy robić... :razz:

PS... wiesz co Martyna... ja Ci wierze z ta coraz wiekszą miłością... ja mam to samo... z dnia na dzień kocham Judke coraz bardziej... :loveu:

Posted

Pisałam ci dzisiaj, ze mają identyczny temperament:evil_lol: , masz wesoło:lol:
Moj tak dziś przegina, ze za karę poszdł do budki i mial przytrzymana dupke. Tak sie rozochocił, ze zacząl gryżć za palce od nogi i warczeć. Wprawdzie nie złapał, ale zle nawyki trzeba tępić:shake:
A ja jutro kupuje kamere, bo zal mi, ze swietne akcje przepadają:lol:

A wy nagrywajcie, moze kiedys bedzie okazja poogladać:multi:

Posted

AnnaM a nalej do tej butelki trochę wody :evil_lol::evil_lol: zobaczysz jaki ubaw
tylko pretesje potem do siebie, że psiurek w nocy z butelką lata :eviltong::eviltong:

Posted

nooo.... :) my nagrywamy na cyfrówce, wiec jakość jest średnia... i filmiki krótkie... ale w sumie pamiątka jest ;)

a to Judencja dziś rano... zawsze jak jesteśmy same musi być kolo mnie.. tu pańcia siedziała przy komputerku, to Judka oczywiście pod stolikiem ;)

Posted

[quote name='Nessti']AnnaM a nalej do tej butelki trochę wody :evil_lol::evil_lol: zobaczysz jaki ubaw
tylko pretesje potem do siebie, że psiurek w nocy z butelką lata :eviltong::eviltong:
Tyyyy... no nie pomyslałam... :)
już sie nalatała... teraz idziemy z męzem pod prysznic i judka sie nam do łazienki ładuje... :lol:

Posted

Cockerek napisał(a):
Ech... no ale chyba jej wybaczyłaś :cool3: ?? mł.ch.pl. ma więc chyba nie było tak źle :razz:

No jasne ! jak takiej kruszynie nie wybaczyć, zresztą nie było na co się gniewać zrobiła to na co miała ochote :D:D:D stwierdziliśmy że męczyć jeje dalej po tych wystawach nie bedziemy , choć ładna zniej sunia i pewnie zawojowałaby szybko Ch.Pl , ale cóż jej uporu nie da się zwalczyć :) Jest dobrze tak jak jest, a jak dobrze pójdzie to kiedyś moze doczekamy się maluszków po Jesi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...