georgina Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Cockerek napisał(a):No właśnie Nesjanka, moooooże :diabloti: wiem o co chodzi :razz: Georgina, rety jak to fajnie opisałaś, jaki to musi byc słodki widok :loveu: A ja nie wiem o co chodzi:-( :roll: .....a bardzo bym chciała;) Probuje zalaczyc fotke Shamirka jak spi w swojej ulubionej pozycji, ale fotosik mi szwankuje:angryy:
Cockerek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Georgina, to sekretos. Tak, fotki please!! A za pomoca jakiego programu wstawiasz? Imageshack?
georgina Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Ja wstawiam za pomoca fotosik.pl., ale cos dzisiaj szwankuje. Fotki bym powstawiala, ale na razie robie beznadziejne:angryy: Zreszta pieski maja straszne zacieki, a ja nie umiem korygować zdjec i obrabiać komputerowo ( zreszta dla mnie sa sliczne nawet w zaciekach:loveu: ), ale w necie chcialabym zeby prezentowaly sie lepiej. Poza tym nie umiem robic mordek w zbliżeniu, jak próbuje to wychodza zamazane- ehhhh......gapa ze mnie:oops:
georgina Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A to pozycja Shamira:loveu: , fota kiepskiej jakości, ale nie potrafie obrabiać:oops:
Nesjanna Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 biały misiek na białym posłanku :loveu::loveu::loveu: śpi jak moja Amiśka :loveu:
Cockerek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Ale super misiek! A uszy tak ma jak nietoperek, jak nelcia jak była mała :loveu: Jezuniu, takie szczylki tylko całować :buzi:
georgina Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Fakt , takie maluszki sa bardzo rozkoszne:loveu: , ale ja już sie nie moge doczekac pierwszej kiteczki:lol: A jak włoski urosna to pewnie zamarzy mi sie zeby znow byl malutki. A przed chwila miałam walke na calej dlugości mieszkania- pieski sie gonily , prowokuja sie nawzajem, dupki do gory i leca do siebie z predkoscia światła:crazyeye: , potem warcza, ugryza sie , odskocza od siebie jak zajączki , rozbiegna w dwie strony i ..........od nowa:diabloti: :evil_lol: A ja tylko patrze czy wyhamuja przed ścianą;)
Cockerek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 georgina napisał(a): A ja tylko patrze czy wyhamuja przed ścianą;) Moja Nelcia nie hamuje :lol: :lol: Ale tak zawsze jakoś spryciula wykręca tyłeczkiem na ścianę, żeby nie centralnie łebkiem :lol: A tak a propos, Georgina, ja też nie umiem obrabiać czy korygować zdjęć więc Nelcię oglądacie jak ja Bozia stworzyła :lol: A poza tym pieska masz super więc daj sobie spokój z jakimiś obróbkami :p
georgina Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Cockerek'] A tak a propos, Georgina, ja też nie umiem obrabiać czy korygować zdjęć więc Nelcię oglądacie jak ja Bozia stworzyła :lol: A poza tym pieska masz super więc daj sobie spokój z jakimiś obróbkami :p Dziekuje Martynka, no to macie mojego Shamirka bez obróbki, zaraz po tym jak obgryzał noge od ławy:loveu: ......moja mała chudzinka:loveu: :loveu:
georgina Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Cockerek']Boziuniu, jakie maleństwo słodkie :loveu: Słodki, słodki.....jest bardzo maleńki ( najmniejszy z miotu) , ale energii ma tyle co rotek w wieku dojrzałym:lol: ;) Cudnie przynosi piłeczkę i cieszy się całym soba jak mnie widzi rano, albo jak wracam z miasta, zalizałby mnie calą:loveu: , jest przeuroczy- mały rozrabiaka:loveu: A tak prosi zeby go wziąć na rączki na pieszczoszki :)
AnnaM Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 słodki ten shamirek :loveu: kurde jakie te szczeniaczki rozkoszne, co? :cool3: Martyna... zdiecia super... ale zazdroszcze wam tej wycieczki nad morze :roll:... Nelusia śliczna (tfu tfu...zeby nie zapeszyć ;)) strasznie chciałabym was znowu zobaczyć...:cool1:
georgina Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 AnnaM napisał(a):słodki ten shamirek :loveu: kurde jakie te szczeniaczki rozkoszne, co? :cool3: Twoja Judka też świetna:loveu: , ma bardzo ładna buziunię. Aniu napisz czy ona broi , czy jest z tych spokojniejszych? Pogryzła Ci coś ? No i jak z siusianiem i kupkaniem? A w ogole to sprawy rozwolnieniowe już mineły?:lol: . Ja mam szczepienie 19 i mam nadzieje, ze obedzie sie bez sensacji:roll:
AnnaM Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='georgina']Twoja Judka też świetna:loveu: , ma bardzo ładna buziunię. Aniu napisz czy ona broi , czy jest z tych spokojniejszych? Pogryzła Ci coś ? No i jak z siusianiem i kupkaniem? A w ogole to sprawy rozwolnieniowe już mineły?:lol: . Ja mam szczepienie 19 i mam nadzieje, ze obedzie sie bez sensacji:roll: ok... już pisze.. czy broi? oj tak... to diabeł wcielony... ma tyle energi, ze szok! :razz: ale nic nie gryzie... tu jest ok, ma swoje zabawki i nimi sie bawi.. fakt ze rzeczy typu kable i kapcie sa pochowane wiec z tym nie ma problemu ;) siusiu robi na pad'sy czyli takie pieluszki dla psów (takie maty), narazie jeszcze nie moze wychodzić (lada dzień)wiec siusiu idzie na pieluszke... a kupka... hmmm... :roll: gdzie popadnie... mata jest przy drzwiach wejsciowych i kupke czasem tez tam poleci zrobić ale czasem sie zapomni i robi gdzie indziej ;) z rozwolnieniem to nie do konca wiadomo czy to szczepionka czy co innego... podobno mogla to byc zwykła niestrawnośc... ok a teraz najnowsze zdiecie mojej judoki :loveu:
georgina Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Ale fajna fotka:loveu: A ja dziś nic nie robie tylko spie i siedze przed kompem:oops: :roll: Moje niunki tez na kwarantannie, ale my wychodzimy na 5 min na trawke i szybko wracamy. Już sie nie moge doczekać normalnych spacerków :) Aniu- jak dołączasz opis do zdjęcia? Cholerka muszę isc na jakiś kurs, bo nic nie umiem :oops: Jak zwykle nawiąze do łzawienia, jak to wyglada u Judy?
AnnaM Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 opis do zdiecia? jak zmniejszam w programie graficznym to potem daje napis... zalezy jaki masz program ale we wszystlkich powinno to być... a oczka... no łzawią, łzawią... przemywam codziennie kwasem bornym narazie...
Nesjanna Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='AnnaM'] Ania - piiiiięęęknnnneeee - zdjęcie :loveu::loveu::loveu:
AnnaM Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Wstawie Wam szybko zdiecia z wczorajszej zabawy... strasznie fajnie sie bawiliśmy we trójke (ja, mężo i Judka)...:p a tu zadowolony pies po zabawie :loveu: :loveu: :loveu:
Cockerek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ooo, jakie śliczności! Na tym ostatnim zdjęciu z jęzorkiem jest boska :loveu: Ania, a może taki mały kucyk nad oczami już wyjdzie :razz:
Himka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Alee super:cool2: a zdjęcie z piłeczką rewelacja:loveu: :iloveyou: mogłabym tak siedziec i gapic sie godzinami w ten monitor:-o :iloveyou: a my ([SIZE="1"] ja z moim chłopakiem 8-) ) rysujemy sobie właśnie po ścianie:grins: :evil_lol: fajna zabawa:lol: ;-)
Cockerek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A u mnie cisza, ja przy kompie, a psy śpią. Ale któryś tak pierdzi że szok, zdechnąć idzie :mdleje:
georgina Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Cockerek napisał(a):A u mnie cisza, ja przy kompie, a psy śpią. Ale któryś tak pierdzi że szok, zdechnąć idzie :mdleje: Martynko....padłam ze śmiechu:evil_lol: :laugh2_2: :roflt:
aneane Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Cockerek, znalazłam zdjęcia w moim aparacie:) (ja nie robiłam zdjęć) Ślicznotka
Himka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Cockerek']A u mnie cisza, ja przy kompie, a psy śpią. Ale któryś tak pierdzi że szok, zdechnąć idzie :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: Że co robicie???? :lying: :turn-l: :razz: 8) a tu nasze arcydzieło prawie skonczone:grins: ;-) :sg168: :stupid: :mdrmed: wyjasnienie: to pokój mojego chłopaka8-) nie mój:p , a on jest maniakiem samochodowym:lol: :cool3: :razz: Neleczka CUDOWNA:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :lilangel: jejciu jaka ona bielutka ... tylko ją:calus: :buzi:
Recommended Posts