Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cockerek napisał(a):
No właśnie Nesjanka, moooooże :diabloti: wiem o co chodzi :razz:

Georgina, rety jak to fajnie opisałaś, jaki to musi byc słodki widok :loveu:

A ja nie wiem o co chodzi:-( :roll: .....a bardzo bym chciała;)

Probuje zalaczyc fotke Shamirka jak spi w swojej ulubionej pozycji, ale fotosik mi szwankuje:angryy:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wstawiam za pomoca fotosik.pl., ale cos dzisiaj szwankuje. Fotki bym powstawiala, ale na razie robie beznadziejne:angryy:
Zreszta pieski maja straszne zacieki, a ja nie umiem korygować zdjec i obrabiać komputerowo ( zreszta dla mnie sa sliczne nawet w zaciekach:loveu: ), ale w necie chcialabym zeby prezentowaly sie lepiej. Poza tym nie umiem robic mordek w zbliżeniu, jak próbuje to wychodza zamazane- ehhhh......gapa ze mnie:oops:

Posted

Fakt , takie maluszki sa bardzo rozkoszne:loveu: , ale ja już sie nie moge doczekac pierwszej kiteczki:lol:
A jak włoski urosna to pewnie zamarzy mi sie zeby znow byl malutki.

A przed chwila miałam walke na calej dlugości mieszkania- pieski sie gonily , prowokuja sie nawzajem, dupki do gory i leca do siebie z predkoscia światła:crazyeye: , potem warcza, ugryza sie , odskocza od siebie jak zajączki , rozbiegna w dwie strony i ..........od nowa:diabloti: :evil_lol:
A ja tylko patrze czy wyhamuja przed ścianą;)

Posted

georgina napisał(a):

A ja tylko patrze czy wyhamuja przed ścianą;)

Moja Nelcia nie hamuje :lol: :lol: Ale tak zawsze jakoś spryciula wykręca tyłeczkiem na ścianę, żeby nie centralnie łebkiem :lol:

A tak a propos, Georgina, ja też nie umiem obrabiać czy korygować zdjęć więc Nelcię oglądacie jak ja Bozia stworzyła :lol: A poza tym pieska masz super więc daj sobie spokój z jakimiś obróbkami :p

Posted

[quote name='Cockerek']

A tak a propos, Georgina, ja też nie umiem obrabiać czy korygować zdjęć więc Nelcię oglądacie jak ja Bozia stworzyła :lol: A poza tym pieska masz super więc daj sobie spokój z jakimiś obróbkami :p

Dziekuje Martynka, no to macie mojego Shamirka bez obróbki, zaraz po tym jak obgryzał noge od ławy:loveu: ......moja mała chudzinka:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Cockerek']Boziuniu, jakie maleństwo słodkie :loveu:

Słodki, słodki.....jest bardzo maleńki ( najmniejszy z miotu) , ale energii ma tyle co rotek w wieku dojrzałym:lol: ;)
Cudnie przynosi piłeczkę i cieszy się całym soba jak mnie widzi rano, albo jak wracam z miasta, zalizałby mnie calą:loveu: , jest przeuroczy- mały rozrabiaka:loveu:

A tak prosi zeby go wziąć na rączki na pieszczoszki :)

Posted

słodki ten shamirek :loveu: kurde jakie te szczeniaczki rozkoszne, co? :cool3:

Martyna... zdiecia super... ale zazdroszcze wam tej wycieczki nad morze :roll:... Nelusia śliczna (tfu tfu...zeby nie zapeszyć ;)) strasznie chciałabym was znowu zobaczyć...:cool1:

Posted

AnnaM napisał(a):
słodki ten shamirek :loveu: kurde jakie te szczeniaczki rozkoszne, co? :cool3:

Twoja Judka też świetna:loveu: , ma bardzo ładna buziunię.
Aniu napisz czy ona broi , czy jest z tych spokojniejszych? Pogryzła Ci coś ? No i jak z siusianiem i kupkaniem?

A w ogole to sprawy rozwolnieniowe już mineły?:lol: . Ja mam szczepienie 19 i mam nadzieje, ze obedzie sie bez sensacji:roll:

Posted

[quote name='georgina']Twoja Judka też świetna:loveu: , ma bardzo ładna buziunię.
Aniu napisz czy ona broi , czy jest z tych spokojniejszych? Pogryzła Ci coś ? No i jak z siusianiem i kupkaniem?

A w ogole to sprawy rozwolnieniowe już mineły?:lol: . Ja mam szczepienie 19 i mam nadzieje, ze obedzie sie bez sensacji:roll:

ok... już pisze..
czy broi? oj tak... to diabeł wcielony... ma tyle energi, ze szok! :razz:
ale nic nie gryzie... tu jest ok, ma swoje zabawki i nimi sie bawi.. fakt ze rzeczy typu kable i kapcie sa pochowane wiec z tym nie ma problemu ;)
siusiu robi na pad'sy czyli takie pieluszki dla psów (takie maty), narazie jeszcze nie moze wychodzić (lada dzień)wiec siusiu idzie na pieluszke... a kupka... hmmm... :roll: gdzie popadnie... mata jest przy drzwiach wejsciowych i kupke czasem tez tam poleci zrobić ale czasem sie zapomni i robi gdzie indziej ;)
z rozwolnieniem to nie do konca wiadomo czy to szczepionka czy co innego... podobno mogla to byc zwykła niestrawnośc...

ok a teraz najnowsze zdiecie mojej judoki :loveu:

Posted

Ale fajna fotka:loveu:

A ja dziś nic nie robie tylko spie i siedze przed kompem:oops: :roll:

Moje niunki tez na kwarantannie, ale my wychodzimy na 5 min na trawke i szybko wracamy.
Już sie nie moge doczekać normalnych spacerków :)

Aniu- jak dołączasz opis do zdjęcia? Cholerka muszę isc na jakiś kurs, bo nic nie umiem :oops:

Jak zwykle nawiąze do łzawienia, jak to wyglada u Judy?

Posted

opis do zdiecia? jak zmniejszam w programie graficznym to potem daje napis... zalezy jaki masz program ale we wszystlkich powinno to być...

a oczka... no łzawią, łzawią... przemywam codziennie kwasem bornym narazie...

Posted

Wstawie Wam szybko zdiecia z wczorajszej zabawy... strasznie fajnie sie bawiliśmy we trójke (ja, mężo i Judka)...:p

a tu zadowolony pies po zabawie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Alee super:cool2:
a zdjęcie z piłeczką rewelacja:loveu: :iloveyou:
mogłabym tak siedziec i gapic sie godzinami w ten monitor:-o :iloveyou:

a my ([SIZE="1"] ja z moim chłopakiem 8-) ) rysujemy sobie właśnie po ścianie:grins: :evil_lol: fajna zabawa:lol: ;-)

Posted

Cockerek napisał(a):
A u mnie cisza, ja przy kompie, a psy śpią. Ale któryś tak pierdzi że szok, zdechnąć idzie :mdleje:

Martynko....padłam ze śmiechu:evil_lol: :laugh2_2: :roflt:

Posted

[quote name='Cockerek']A u mnie cisza, ja przy kompie, a psy śpią. Ale któryś tak pierdzi że szok, zdechnąć idzie :mdleje:
:roflt: :roflt: :roflt:

Że co robicie???? :lying: :turn-l:

:razz: 8)

a tu nasze arcydzieło prawie skonczone:grins: ;-) :sg168: :stupid: :mdrmed:
wyjasnienie: to pokój mojego chłopaka8-) nie mój:p , a on jest maniakiem samochodowym:lol: :cool3: :razz:

Neleczka CUDOWNA:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :lilangel: jejciu jaka ona bielutka ... tylko ją:calus: :buzi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...