karolayna Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 georgina napisał(a):A z naszym maluszkiem to jeszcze nic nie wiadomo, bo jest mały i czekamy czy osiagnie wymagane wymiary:lol: , ale jesli nie bedzie wystawowy, to trageda sie nie stanie:evil_lol: . Bedziemy jeździli i kibicowali innym Wazne zeby był zdrowy, ale za ewentualne sukcesy na wystawach trzymam kciuki :lol:
georgina Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 karolayna napisał(a):Wazne zeby był zdrowy, ale za ewentualne sukcesy na wystawach trzymam kciuki :lol: Dziekuje :) Ja bede na pewno na Swiatówce jako widz, ale trudno bedzie malego przemycic:shake:
AnnaM Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 georgina napisał(a): Ja bede na pewno na Swiatówce jako widz, ale trudno bedzie malego przemycic:shake: no to mam nadzieje ze sie spotkamy :cool3:... a to Judka jak wróciła rano ze spacerku... o mamo... ja sobie nie wyobrażam jej w deszczu albo chlapie pośniegowej :angryy:
Nesjanna Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 hejka, jestem i ja !!!! ale się tu zgrzytów narobiło .......... ale widzę, że już ucichło i dobrze chyba wszystkie spotkamy się na światówce ?????
georgina Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 AnnaM napisał(a):no to mam nadzieje ze sie spotkamy :cool3:... Ja też licze na to, ze poznam Was wszystkie w realu? Aniu, czy Ty Judkę zgłaszasz w klasie szczenitąt, czy przyjedziesz bez niej? AnnaM napisał(a):a to Judka jak wróciła rano ze spacerku... o mamo... ja sobie nie wyobrażam jej w deszczu albo chlapie pośniegowej :angryy: Faaajnie wyglada:cool3: :loveu: ....przynajmniej pani ma robotke z rana:razz: Ja chce przyuczac malego do kuwety . Teraz robi na gazetki jak nie zdązymy z nim wyjśc i bez problemu na dworze. Bywaja dni, że nie zrobi już w domu wcale i gazety sa suche. Jednak w okresie zimowym( chlapa, bloto posniegowe) lub w czasie strasznej ulewy , wolałabym zeby zrobil do kuwety.
AnnaM Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 jak tylko bede w poznaiu to sie spotkamy :) tylko jesli już na 100% bedzie to pewne bedziemy musieli sie jakoś umówić muysieli bo inne osoby te pewnie beda... zeby sie rozpoznać... a nie jak to sotatnio było w krakowie ;) georgina napisał(a):Ja też licze na to, ze poznam Was wszystkie w realu? Aniu, czy Ty Judkę zgłaszasz w klasie szczenitąt, czy przyjedziesz bez niej? :razz: a tak poważnie... to jeszcze nie wiem... formalności jakte teraz załatwiam mnie dobijają i wszystko zalezy od tego... Faaajnie wyglada:cool3: :loveu: ....przynajmniej pani ma robotke z rana:razz: Ja chce przyuczac malego do kuwety . Teraz robi na gazetki jak nie zdązymy z nim wyjśc i bez problemu na dworze. Bywaja dni, że nie zrobi już w domu wcale i gazety sa suche. Jednak w okresie zimowym( chlapa, bloto posniegowe) lub w czasie strasznej ulewy , wolałabym zeby zrobil do kuwety. ja chce oduczyć judke sikania i kupkania w domu... o żadnej kuwecie nie ma mowy... dziś mam ostatnia pielusze na podłodze... zobaczymy :roll:
georgina Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 AnnaM napisał(a):ja chce oduczyć judke sikania i kupkania w domu... o żadnej kuwecie nie ma mowy... dziś mam ostatnia pielusze na podłodze... zobaczymy :roll: Shamir w dzień też już nie robi w domu, wyprowadzamy go często i wszystko jest na trawce:eviltong: . Na gazetke robi tylko około 24 przed snem i zdarzy się nad ranem, jak dłużej pośpimy:evil_lol: , ale tylko siusiu, kupka już od dawna pod chmurką:lol: . Jednak robi tylko w miejscu dozwolonym, czyli na gazetach. Gazeta jest dla niego "znakiem", że tu wolno;) , dlatego myslę żeby awaryjnie stała kuweta z gazeta w środku i w sytuacjach ekstremalnych bedzie tam robił. Ryzyko kuwet polega na tym, ze niektore pieski uczone do kuwety nie potrafia zrobić na dworze. My na szczęcie takich problemow nie mamy. Shamirek za każdym razem zrobi na trawce i to po max 2 minutkach. Nie musimy dreptać z nim godzinami:evil_lol:
AnnaM Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 kurcze... :) dziś judka chyba poprosiła o spacer... chyba bo nie wiem czy to nie był przypadek... staneła przy drzwiach i popiskiwała ze 2 razy... myslałam ze nie moze sie załatwić, ale ona nie stała na macie tylko przy drzwiach... główka zadarta jakby chciała wyjsc... to szybko założyłam bury i wysłam z nią... chwile pochodziłyśmy i... Judeczka zrobiła swoją pierwsza kupe na dworze... :multi: :cool3: (kurna nigdy nie sadziłam ze psią kupa bede sie ekscytowac...:cool1: chyba czs sie leczyć ;) ) dodane moze po 10 minutach Buuuu... dokończyła w domu ;(
georgina Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 :evil_lol: :evil_lol: ...a już chciałam gratulować pełnego sukcesu:cool3: , ale za kupkę.....:Rose: ;)
georgina Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Widzę, ze wateczek trochę podupadł:evil_lol: .......halo, halo gdzie się wszyscy podziali?? Dla rozruszania wstawiam fotki mojego ukochanego:razz: ;) :loveu: :evil_lol: ..... Na kolankach u pani mam jak u "Pana Boga za piecem";) ......rozanielone oczka:eviltong: :loveu: i jeszcze zbliżenie :) Georgina, Przeczytaj Regulamin! Wstawiasz za duze zdjecia!!! Mod. Przepraszam, juz poprawiłam :)
Guciek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Przepaszam za off top ale włąsnie zauważyłam, że tu ktos z białobrzegów sie udziela :evil_lol:
AnnaM Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Geo... fajne zdiecia.. Shamirek dokładnie jak Judlka... najlepiej u pani na kolanach ;) PS no prosze prosze.. jakie ja ładne pazurki widze... :lol: nie wiem czy wiesz... ale to moja praca :razz:
georgina Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 AnnaM napisał(a):Geo... fajne zdiecia.. Shamirek dokładnie jak Judlka... najlepiej u pani na kolanach ;) Bo to sa chodzące cudeńka, same sie garna do rączek i na kolanka:loveu: AnnaM napisał(a):PS no prosze prosze.. jakie ja ładne pazurki widze... :lol: nie wiem czy wiesz... ale to moja praca :razz: Lubie mieć zrobione pazurki:razz: , nie tipsy, ale swoje zawsze wzmacniam żelem i ozdabiam ( tzn. zaprzyjaźniona kosmetyczka:lol: ), nie wiedziałam, ze też się tym zajmujesz,fajna praca i od razu oko mistrza wyłapało ten szczegół na fotce;) :cool3: :evil_lol: Tylko zauwaz też jaka " gustowną " koszule mam na tym zdjęciu:p :crazyeye: , ale w upały nie bylam zbyt wybredna:diabloti: i ubierałam przewiewne ciuszki, nawet jesli maja juz 10 lat;) :eviltong:
AnnaM Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 georgina napisał(a):Bo to sa chodzące cudeńka, same sie garna do rączek i na kolanka:loveu: noooo :loveu: Lubie mieć zrobione pazurki:razz: , nie tipsy, ale swoje zawsze wzmacniam żelem i ozdabiam ( tzn. zaprzyjaźniona kosmetyczka:lol: ), no i dobrzee.... trzeba po siebie dbac ;) nie wiedziałam, ze też się tym zajmujesz,fajna praca i od razu oko mistrza wyłapało ten szczegół na fotce;) :cool3: :evil_lol: jakie oko mistrza... ;) nie pracuje w tym tak długo ;) :oops: Tylko zauwaz też jaka " gustowną " koszule mam na tym zdjęciu:p :crazyeye: , ale w upały nie bylam zbyt wybredna:diabloti: i ubierałam przewiewne ciuszki, nawet jesli maja juz 10 lat;) :eviltong: wiesz... nie jest taka zła... ja w domku tez siedze w... jakby to powiedziec.... bardziej zurzytych ciuchach :diabloti:
Nesjanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Gucio napisał(a):Przepaszam za off top ale włąsnie zauważyłam, że tu ktos z białobrzegów sie udziela :evil_lol: to ja , to ja :cool3::cool3:
Nesjanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 AnnaM - robisz w pracy robisz tipsy np ??? ja siedzę w domku na wsi - zrobiłam sobie kuku mam nogę w gipsie na 3 tyg :evil_lol::evil_lol: zwolnienie na 6 - ale do pracy i tak muszę iść :shake::shake: no bo kto za mnie zrobi to co mam zrobić ??? oj nie ma lekko .... nie wiem o jakich zdjęciach mówicie bo u mnie się nie otwierają ...
georgina Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nesjanka napisał(a): ja siedzę w domku na wsi - zrobiłam sobie kuku mam nogę w gipsie na 3 tyg :evil_lol::evil_lol: zwolnienie na 6 Nesjanko, było tyle pić??:lol: :evil_lol: :cool3: :eviltong: :diabloti: ;) nie wiem o jakich zdjęciach mówicie bo u mnie się nie otwierają ... Nie wiem dlaczego się nie otwierają, jestem na nich ja i Shamir, mam "rewelacyjna' koszule sprzed lat:evil_lol: Już wiem dlaczego się nie otwieraja.......mod wkroczył ;) Bardzo przepraszam, regulamin czytałam i sadziłam, ze fotki sa ok. Juz porawiam :)
georgina Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 karolayna- muszę Cię jednak prosic o zakup poidełka, nie udało mi sie kupic w naszych sklepach:cool1:
Nesjanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 georgina napisał(a):Widzę, ze wateczek trochę podupadł:evil_lol: .......halo, halo gdzie się wszyscy podziali?? Dla rozruszania wstawiam fotki mojego ukochanego:razz: ;) :loveu: :evil_lol: ..... Na kolankach u pani mam jak u "Pana Boga za piecem";) ......rozanielone oczka:eviltong: :loveu: i jeszcze zbliżenie :) no rzeczywywiście zdjęcia extra !!!! a na marinesie jak się wstawia takie ładne ramki ???? i kwiatuszki ???? nie piłam :angryy::angryy::angryy: szłam do pracy - widocznie nie powinnam - bo jak widać praca szkodzi szkoda tylko, że teraz będę musiała i tak iść i to w dodatku z gipsem :placz::placz:
Cockerek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dobry wieczór paniom :) No, no, no, jakie piękne zdjęcia widzę. Geo brawo za ramki :klaka: Nesjanko, kurczę, ty w domu powinnaś siedzieć na tyłku i tv oglądac a nie do pracy, w taka pogodę jeszcze :cool1: Nie zazdroszczę. Złamałaś czy skręciłaś? A ja mam dla was dwie wiadomości :razz: 1. Jak sie wszystko powiedzie i ułoży po mojej myśli to........... NELCIA BĘDZIE MIEĆ BRACISZKA!!! :multi: Z tej samej hodowli, po tej samej mamusi, tylko ojciec inny - bagatelka zw.świata :razz: Jezzzuuu!! Ludzie, jak ja czekam aż się szczeniaki urodzą!! Już się nie mogę doczekać! Ania, Geo, teraz ja czuję to co jeszcze niedawno wy czułyście :lol: 2. Nelcia dzisiaj w Legnicy rasę wygrała :multi: . Pogoda koszmarna, z parasolem na ring szłam, zimno, pies mi sie trząsł juz na końcu. Te zdjęcia udało się na szczęście zrobić zanim zaczęło padać, jedyne jakie mam więc dzielę się nimi z wami :lol: No to dobranoc kobietki! Oczy mam na zapałki, bo spałam 3 godziny. Wczoraj balowałam na panieńskim, a zaraz potem na wystawę jechaliśmy :lol:
AnnaM Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Martynko... po 1 - gratuluje sukcesu nelci :) brawooooo :multi: :multi: :multi: po 2 - cały czas 3 mam kciuki, wiesz... :razz:
AnnaM Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 nie zauwazyłam twojego pytania... Nesjanka napisał(a):AnnaM - robisz w pracy robisz tipsy np ??? tak... pracuje teraz w salonie urody ;) przeciez Ci mówiłam ;) Aga, bidulko... moze weź troche pracy papierkowej do domu... zebyś sie z ta nogą nie męczyla... zgadnijcie do której dzisiaj Judka spala... do 11 z minutami... była taka fajna, rozkoszna jak sie przebudzała zeby zmienić pozycje albo miejsce na łóżku... :) moja kochana... :D
Nesjanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 AnnaM - no wiesz nie wszystkie salony urody robią tipsy .... ja tam robię sobie sama - jak mam czas i ochotę oczywiście :evil_lol: Cockerek - gratulacje serdeczne za rasę oraz za być może braciszka :razz: ale dlaczego nie siostrzyczka :roll::roll::roll: ja mając suczkę nie wiziałabym brata chyba - tak myślę, ale oczywiście to nie moja decyzja ..... noga jest skręcona a chciałam jechać do Białegostoku i wielka d..... :cool3:
Recommended Posts