AnnaM Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Cockerek']ANIU!!! STO LAT, DUŻO ZDROWIA, SAMYCH SŁONECZNYCH DNI, SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ RADOŚCI I POCIECHY Z JUDKI!!! [quote name='georgina']Aniu- wszystkiego NAJ z okazji urodzin, dużo radości z Judki:cool3: :) Jejkuuuu... dziewczyny... ale jestescie kochane... :) dzie-ku-je! :D
AnnaM Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 georgina napisał(a):tak, tak....przecież to sa grzeczne, kanapowe pieseczki;) , co to tylko leżą, pozują, pachna i chca być głaskane:eviltong: :evil_lol: :grin: :help1: :laugh2_2: ty sie Geo nie smiej... mnie w sobote znajomy zapytał a włascicie po co sa te pieski... :roll: powiedziałam mu ze to psy obronne a ten milutki wyglad to tylko kamuflaż :cool3:
georgina Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 AnnaM napisał(a):ty sie Geo nie smiej... mnie w sobote znajomy zapytał a włascicie po co sa te pieski... :roll: powiedziałam mu ze to psy obronne a ten milutki wyglada to tylko kamuflaż :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ......nieżle:lol: A my byliśmy w niedzielę na plazy i wiele osob podchodziło i pytało co to za rasa. A jak przechodziłam w tłumie to słyszałam komentarze : " ale sliczny piesek":loveu: ....byłam taka dumna. Dwoch panow dla zartow zapytało " czy gryzie";) :diabloti: i stwierdzili, ze fajny pies obronny:lol: :lol: Ogolnie przechodnie milo mnie zaskakiwali i jakby to nieskromnie zabrzmialo- maltańczyk wzbudza sensację:razz: AnnaM napisał(a):Jejkuuuu... dziewczyny... ale jestescie kochane... :smile: dzie-ku-je! :-D Prosze, proszę:multi: ......masz już jeden roczek wiecej:eviltong: Dostałaś prezenciki?;)
Gosia_i_Luka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Cockerek']Tu juz w trakcie oceny wdzięczyła się do pana sędziego :lol: Jest przepiękna, super zrobiona! :loveu: :loveu: :loveu: Cockerku, gratuluję Nelci, jestem w niej zakochana. :loveu:
maga18 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 stawka na Legnice: AMOR Maltissimo - pies młodzieży XARABEE Enigmatic Vittoria - suka młodzieży ZALOTKA z Kociego Dworu - suka młodzieży Cockerek zobaczymy sie :multi: Teraz nie ma bata... bedziemy na jednym ringu :eviltong:
maga18 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Teraz doczytalam... brawo dla Nelci :klacz: :laola: Idzie jak burza :cool1: :loveu:
Cockerek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Gosia, Magulka, dziękuję wam bardzo :buzi: Gosia, ty zakochana w Nelci? W psie ozdobnym?? :crazyeye: :evil_lol: ;) Magda, super ekstra, pewnie pójdziemy po was, ile jest grzywków? Bo się zastanawiam ile będziemy czekać na swoją kolej. Którego wystawiasz? A mi się coś zdaje że Ania ma dziś imieniny :roll: Tylko mi na sms nie odpisuje :mad: :lol: Słuchajcie! Wreszcie znalazłam sposób na Nelcię, żeby się nie wierciła przy czesaniu. Na TV zarzucam Animal PLanet i mam spokój :lol: :lol: Nel jak zaczarowana, ślepia w telewizor, a biada jak jej zasłonię :lol: Dzisiaj oglądała o jakiś małych zwierzątkach (wąsaczach? :roll: ). A co ciekawe, wszystkie zwierzęta ogląda w ciszy :lol: Ale niech się tylko na ekranie pojawi pies, to wścieklicy dostaje i zaczyna ujadać, wręcz wyje, a ja mam z niej ubaw :turn-l:
Cockerek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Aniu!!! Twoje imię w kalendarzu, To jest Twój szczęśliwy dzień, Poczta kwiatów w korytarzu, Już za chwilę spotka Cię! Życzeń pęki weź do serca, I uśmiechaj często się... Smutków niech Ci nikt nie wkręca, Dziś są imieniny Twe!
maga18 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ja wystawiam obydwa - Toffika i Milencje - a grzywaczy w sumie jest 19
slodka-madzia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Hej dziewczyny ;) Jestom tutaj "nowa", zalogoweałam sie na forum ponieważ zainteresowały mnie maltańczyki ... Próbowałam przeczytac te wszystkie strony ale niestety nie dałam rady ... ;) Chciałabym abyscie mi powiedziały czy przy maltanczykach jest duzo pracy oraz abyscie poleciły mi jakąś hodowlę ;) Pozdrawiam ;)
Cockerek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Maga, to świetnie :multi: Ja już teraz trzymam kciuki. A to dopiero za tydzień. Zastanawiam się co ja będe robić w ten weekend, nigdzie nie jade... :cool1: Chyba gdzieś nad jeziorko wyskoczymy. Magda, polecam zacząć od kilku stron wstecz. Dziewczyny tutaj mają szczeniaki teraz i piszą ile jest za nimi biegania ale tez ile radochy :multi: Pod względem pielęgnacji źle nie jest, ale zależy kto co lubi. Mnie np. nie bawiła pielęgnacja (według wzorca) mojego spaniela, ale maltańczyk to już dla mnie zupełnie inna bajka :loveu:
slodka-madzia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kurcze dziewczyny .... z tego co pisze cie to jednak troche roboty jest ... nie wiem czy bym sie wyrobiła ... ledwo godze prace ze szkołą ... :roll:
NNikka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Maltańczyk to najtrudniejsza z ras jeśli chodzi o pielegnacje. Jeśli nie masz czasu to nie kupuj bo nie bedziesz miała takiego cuda jak dziewczyny tylko czupiradło. Przeczytaj uważnie jak wygląda pielegnacja i zadaj sobie pytanie czy dasz rade?
georgina Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 NNikka ma rację, żeby piesek ładnie wygladał to nalezy mu poświęcic sporo czasu, a poza tym trzeba to lubić ;) Ja dzis dla mojego szczęscia przeznaczyłam 2 godziny ( tylko pielęgnacja), nie licząc zabawy:lol: , ale jestem zadowolona jak pięknie wyglada. Dzis tez przyszła paczuszka z nowa obroża i smyczą ( cudo:loveu: ) , a jeszcze większe cudo - mój Shamirek w obrozy i maleńkiej kiteczce:loveu: :loveu: :loveu: Oprocz czasu nalezy też przeznaczyc spora sume na kosmetyki, bo niestety nie da sie białych włoskow myć w byle czym. :cool3: Także musisz rozważyć swoja decyzje, bo zrobić szarą ściereczkę z tego pieknego pieska , nie jest trudno:cool1:
AnnaM Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Cockerek']Aniu!!! Twoje imię w kalendarzu, To jest Twój szczęśliwy dzień, Poczta kwiatów w korytarzu, Już za chwilę spotka Cię! Życzeń pęki weź do serca, I uśmiechaj często się... Smutków niech Ci nikt nie wkręca, Dziś są imieniny Twe! Już Ci mówiłam... :) dziekuje! :calus: A ze z maltanczykiem jest troche roboty... wiecie co... i tak nie jest źle... czesać to my też sie czeszemy codziennie... z myciem tez chyba jest ok... maltanczyki sa the best... co tu bede gadac :D
Cockerek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 georgina napisał(a): a jeszcze większe cudo - mój Shamirek w obrozy i maleńkiej kiteczce:loveu: :loveu: :loveu: Musze to zobaczyć :buzi:
georgina Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Cockerek']Musze to zobaczyć :buzi: Postaram się coś zamieścić :) Tylko zmniejszę fotki. Aniu- dołączam się do życzeń Martynki. Wszystkiego co najlepsze z okazji Twojego swięta. Widzę, ze obchodzisz hurtowo:lol: Najpierw nowa obroża i smycz :)
Cockerek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Geo, ta biel razi mnie w oczy :multi: :multi: :loveu: A smyczka... :loveu:
georgina Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Cockerek']Geo, ta biel razi mnie w oczy :multi: :multi: :loveu: A smyczka... :loveu: Ze Stanów sprowadziłam:evil_lol: , dla mojego Słonka wszystko;) Shamirek rzeczywiście biały, tylko nie każda fotka to oddaje:-( , oprocz zaciekow pod oczkami, ale myslę , ze z czasem się uporam:roll: A teraz kiteczka
georgina Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kurcze, czy ja tych fotek za dużych nie wstawiam?:roll: . Zmniejszam do rozmiaru small, bardziej nie mogę:shake:
Cockerek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ach jak wdziecznie pozuje! Pięknie! No a fotki troche za duże, zaraz się mod przywali :evil_lol: Muszą byc max.500 pikseli. Geo, zaraz ci priv wyślę.
georgina Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Cockerek']Ach jak wdziecznie pozuje! Pięknie! No a fotki troche za duże, zaraz się mod przywali :evil_lol: Muszą byc max.500 pikseli. Geo, zaraz ci priv wyślę. Moda uprasza sie o przymrozenie oka, bo ja naprawde moim programem nie moge bardziej zmniejszyć:oops: Ok, udało mi się utworzyć inny rozmiar :) Tu Shamirek buszuje u pani w sypialni
Cockerek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 georgina napisał(a):Moda uprasza sie o przymrozenie oka, bo ja naprawde moim programem nie moge bardziej zmniejszyć:oops: Hehehe, mod ci odpisze że masz zmienić program :evil_lol: Spróbuj photoshop Mniam mniam, ślinka mi poleciała :lol:
AnnaM Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Geo... dziekuje :) ale on jest fajny... i jakie ma długie włoski... :) Judce to chyba przestały rosnąć... albo ja tego nie widze :cool1:
georgina Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='AnnaM']Geo... dziekuje :) ale on jest fajny... i jakie ma długie włoski... :) Judce to chyba przestały rosnąć... albo ja tego nie widze :cool1: Nie widzisz.....;) , mi sie tez wydaje, ze slabo rosna, ale rosną skoro mini kitke udało się zrobić:lol: A tu jeszcze foteczka jak mały chodzi po blacie w kuchni i wyglada przez okno na balkon
Recommended Posts