Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cockerek']ANIU!!! STO LAT, DUŻO ZDROWIA,
SAMYCH SŁONECZNYCH DNI,
SPEŁNIENIA MARZEŃ
ORAZ RADOŚCI I POCIECHY Z JUDKI!!!

[quote name='georgina']Aniu- wszystkiego NAJ z okazji urodzin, dużo radości z Judki:cool3: :)

Jejkuuuu... dziewczyny... ale jestescie kochane... :) dzie-ku-je! :D

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

georgina napisał(a):
tak, tak....przecież to sa grzeczne, kanapowe pieseczki;) , co to tylko leżą, pozują, pachna i chca być głaskane:eviltong: :evil_lol: :grin: :help1: :laugh2_2:

ty sie Geo nie smiej... mnie w sobote znajomy zapytał a włascicie po co sa te pieski... :roll: powiedziałam mu ze to psy obronne a ten milutki wyglad to tylko kamuflaż :cool3:

Posted

AnnaM napisał(a):
ty sie Geo nie smiej... mnie w sobote znajomy zapytał a włascicie po co sa te pieski... :roll: powiedziałam mu ze to psy obronne a ten milutki wyglada to tylko kamuflaż :cool3:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ......nieżle:lol:

A my byliśmy w niedzielę na plazy i wiele osob podchodziło i pytało co to za rasa. A jak przechodziłam w tłumie to słyszałam komentarze : " ale sliczny piesek":loveu: ....byłam taka dumna.
Dwoch panow dla zartow zapytało " czy gryzie";) :diabloti: i stwierdzili, ze fajny pies obronny:lol: :lol:
Ogolnie przechodnie milo mnie zaskakiwali i jakby to nieskromnie zabrzmialo- maltańczyk wzbudza sensację:razz:

AnnaM napisał(a):
Jejkuuuu... dziewczyny... ale jestescie kochane... :smile: dzie-ku-je! :-D

Prosze, proszę:multi: ......masz już jeden roczek wiecej:eviltong:

Dostałaś prezenciki?;)

Posted

[quote name='Cockerek']Tu juz w trakcie oceny wdzięczyła się do pana sędziego :lol:

Jest przepiękna, super zrobiona! :loveu: :loveu: :loveu: Cockerku, gratuluję Nelci, jestem w niej zakochana. :loveu:

Posted

stawka na Legnice:

AMOR Maltissimo - pies młodzieży
XARABEE Enigmatic Vittoria - suka młodzieży
ZALOTKA z Kociego Dworu - suka młodzieży

Cockerek zobaczymy sie :multi: Teraz nie ma bata... bedziemy na jednym ringu :eviltong:

Posted

Gosia, Magulka, dziękuję wam bardzo :buzi: Gosia, ty zakochana w Nelci? W psie ozdobnym?? :crazyeye: :evil_lol: ;) Magda, super ekstra, pewnie pójdziemy po was, ile jest grzywków? Bo się zastanawiam ile będziemy czekać na swoją kolej. Którego wystawiasz?

A mi się coś zdaje że Ania ma dziś imieniny :roll: Tylko mi na sms nie odpisuje :mad: :lol:

Słuchajcie! Wreszcie znalazłam sposób na Nelcię, żeby się nie wierciła przy czesaniu. Na TV zarzucam Animal PLanet i mam spokój :lol: :lol: Nel jak zaczarowana, ślepia w telewizor, a biada jak jej zasłonię :lol: Dzisiaj oglądała o jakiś małych zwierzątkach (wąsaczach? :roll: ). A co ciekawe, wszystkie zwierzęta ogląda w ciszy :lol: Ale niech się tylko na ekranie pojawi pies, to wścieklicy dostaje i zaczyna ujadać, wręcz wyje, a ja mam z niej ubaw :turn-l:

Posted

Aniu!!!
Twoje imię w kalendarzu,
To jest Twój szczęśliwy dzień,
Poczta kwiatów w korytarzu,
Już za chwilę spotka Cię!
Życzeń pęki weź do serca,
I uśmiechaj często się...
Smutków niech Ci nikt nie wkręca,
Dziś są imieniny Twe!

Posted

Hej dziewczyny ;)

Jestom tutaj "nowa", zalogoweałam sie na forum ponieważ zainteresowały mnie maltańczyki ... Próbowałam przeczytac te wszystkie strony ale niestety nie dałam rady ... ;) Chciałabym abyscie mi powiedziały czy przy maltanczykach jest duzo pracy oraz abyscie poleciły mi jakąś hodowlę ;)

Pozdrawiam ;)

Posted

Maga, to świetnie :multi: Ja już teraz trzymam kciuki. A to dopiero za tydzień. Zastanawiam się co ja będe robić w ten weekend, nigdzie nie jade... :cool1: Chyba gdzieś nad jeziorko wyskoczymy.

Magda, polecam zacząć od kilku stron wstecz. Dziewczyny tutaj mają szczeniaki teraz i piszą ile jest za nimi biegania ale tez ile radochy :multi: Pod względem pielęgnacji źle nie jest, ale zależy kto co lubi. Mnie np. nie bawiła pielęgnacja (według wzorca) mojego spaniela, ale maltańczyk to już dla mnie zupełnie inna bajka :loveu:

Posted

Maltańczyk to najtrudniejsza z ras jeśli chodzi o pielegnacje. Jeśli nie masz czasu to nie kupuj bo nie bedziesz miała takiego cuda jak dziewczyny tylko czupiradło.
Przeczytaj uważnie jak wygląda pielegnacja i zadaj sobie pytanie czy dasz rade?

Posted

NNikka ma rację, żeby piesek ładnie wygladał to nalezy mu poświęcic sporo czasu, a poza tym trzeba to lubić ;)

Ja dzis dla mojego szczęscia przeznaczyłam 2 godziny ( tylko pielęgnacja), nie licząc zabawy:lol: , ale jestem zadowolona jak pięknie wyglada.
Dzis tez przyszła paczuszka z nowa obroża i smyczą ( cudo:loveu: ) , a jeszcze większe cudo - mój Shamirek w obrozy i maleńkiej kiteczce:loveu: :loveu: :loveu:
Oprocz czasu nalezy też przeznaczyc spora sume na kosmetyki, bo niestety nie da sie białych włoskow myć w byle czym. :cool3:

Także musisz rozważyć swoja decyzje, bo zrobić szarą ściereczkę z tego pieknego pieska , nie jest trudno:cool1:

Posted

[quote name='Cockerek']Aniu!!!
Twoje imię w kalendarzu,
To jest Twój szczęśliwy dzień,
Poczta kwiatów w korytarzu,
Już za chwilę spotka Cię!
Życzeń pęki weź do serca,
I uśmiechaj często się...
Smutków niech Ci nikt nie wkręca,
Dziś są imieniny Twe!

Już Ci mówiłam... :) dziekuje! :calus:

A ze z maltanczykiem jest troche roboty... wiecie co... i tak nie jest źle... czesać to my też sie czeszemy codziennie... z myciem tez chyba jest ok... maltanczyki sa the best... co tu bede gadac :D

Posted

[quote name='Cockerek']Musze to zobaczyć :buzi:

Postaram się coś zamieścić :)
Tylko zmniejszę fotki.

Aniu- dołączam się do życzeń Martynki. Wszystkiego co najlepsze z okazji Twojego swięta.

Widzę, ze obchodzisz hurtowo:lol:

Najpierw nowa obroża i smycz :)

Posted

[quote name='Cockerek']Geo, ta biel razi mnie w oczy :multi: :multi: :loveu: A smyczka... :loveu:

Ze Stanów sprowadziłam:evil_lol: , dla mojego Słonka wszystko;)

Shamirek rzeczywiście biały, tylko nie każda fotka to oddaje:-( , oprocz zaciekow pod oczkami, ale myslę , ze z czasem się uporam:roll:
A teraz kiteczka

Posted

Ach jak wdziecznie pozuje! Pięknie! No a fotki troche za duże, zaraz się mod przywali :evil_lol: Muszą byc max.500 pikseli. Geo, zaraz ci priv wyślę.

Posted

[quote name='Cockerek']Ach jak wdziecznie pozuje! Pięknie! No a fotki troche za duże, zaraz się mod przywali :evil_lol: Muszą byc max.500 pikseli. Geo, zaraz ci priv wyślę.

Moda uprasza sie o przymrozenie oka, bo ja naprawde moim programem nie moge bardziej zmniejszyć:oops:

Ok, udało mi się utworzyć inny rozmiar :)

Tu Shamirek buszuje u pani w sypialni

Posted

georgina napisał(a):
Moda uprasza sie o przymrozenie oka, bo ja naprawde moim programem nie moge bardziej zmniejszyć:oops:

Hehehe, mod ci odpisze że masz zmienić program :evil_lol: Spróbuj photoshop

Mniam mniam, ślinka mi poleciała :lol:

Posted

Geo... dziekuje :)
ale on jest fajny... i jakie ma długie włoski... :) Judce to chyba przestały rosnąć... albo ja tego nie widze :cool1:

Posted

[quote name='AnnaM']Geo... dziekuje :)
ale on jest fajny... i jakie ma długie włoski... :) Judce to chyba przestały rosnąć... albo ja tego nie widze :cool1:

Nie widzisz.....;) , mi sie tez wydaje, ze slabo rosna, ale rosną skoro mini kitke udało się zrobić:lol:

A tu jeszcze foteczka jak mały chodzi po blacie w kuchni i wyglada przez okno na balkon

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...