NNikka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Gratualcje dla Nelci! A kiedy planujesz potomstwo u małej gwiazdeczki?
Cockerek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 NNikka, to wszystko yorki u ciebie? Doborowe towarzystwo. Wielkie buziaki dla wszystkich, ale największy dla tego biednego maluszka :buzi: A ja potomstwa jeszcze nie planuję, ale już mam chętną :crazyeye: :razz: :lol:
NNikka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Wiesz po Nelci to sie nie dziwię... sama sie zastanawiam czy sie do Ciebie nie zapisać... :loveu:
Cockerek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 NNikka, bardzo mi miło :) kochana, ale gotowa jesteś poczekać? Bo to by jesczze trochę potrwało. Chcę sobie jeszcze trochę pojeździć :cool3: . A poza tym... okropnie bym się bała tego wszystkiego. Kiedyś oglądałam poród maltańczyka na necie... bryyy, chyba bym zemdlała na miejscu :-o
AnnaM Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Brawooooo Nelusia... :multi: :multi: :multi: ale sie ciesze... :) a tak Judka przysypiała po dzisiejszym spacerze po lesie... tyle rzeczy ją naraz spotyka... szkoda ze nie wziełam aparatu na spacer - była sunia mpjej siostry Saba... oj było dużo emocji ;)
Ewelinaa Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='georgina']Filmiki już są, ale kiepskie z aparatu. Jak juz się naucze obsługiwać kamerkę, to na pewno bedzie jakiś filmik:lol: Wczoraj była super śmieszna akcja , niestety nie zdązylismy sfilmować......szkoda, bo bolały nas brzuchy ze smiechu:evil_lol: Ewelinaa- mój piesek skończy 27 lipca 3 miesiące no to nie masz się narazie czym przejmowac przebarwienia w okolicach oczu i łazwienia powodowane moga być ząbkowaniem , badź zapchanym kanalikiem nosowym
AnnaM Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 no dokładnie... ja zauwazyłam u judki ze jak jej sirki podrosły to ciut mniej łzawi i oczka nie sa czerwone jak były (myslałam ze to jakies zapalenie ale wetka powiedziała ze wszystko jest ok)... czekam az porzadnego kucyka da sie zrobić i mysle ze bedzie ok :razz:
Cockerek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ania, fajny ten twój diabełek :evil_lol: Ty nam tu piszesz że ona taka diablica, a popatrz tylko na tę słodzinkę na zdjęciu, toż to anioł a nie diabełek - Ania kłamiesz nas tu chyba :diabloti: ;) Bardzo mnie cieszy, że się wreszcie temat maltańczykowy ruszył i mamy w końcu mnóstwo pięknych i zabawnych zdjęć :multi: A ja dzisiaj wrzucam Nelcię :) Tu przed wyjściem na ring Tu juz w trakcie oceny wdzięczyła się do pana sędziego :lol: A w nagrodę że tak łądnie poszła, dostała loda :lol: :lol: :lol: :lol: Muszę to napisać, bardzo podobało mi się sędziowanie. Pan Chabik miał czas dla każdego psa, zagadywał wystawców, dbał o porządek na ringu. Mi pogratulował i pozazdrościł :razz: takiej pięknej suczki i zaprosił na ring główny ;) Ale upał był niemiłosierny, więc szybko uciekaliśmy z tej patelni do domu. Jak zajechaliśmy, to biała chwilę pokulała sobie piłeczkę :lol: i poszła spać. Moja niunia :loveu:
AnnaM Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 brawoooo dla nelci... :multi: sliczności! zdiecia super ... Gratuluje Martynko z całego serca... wiem ile to dla ciebie znaczy... :) oby tak dalej... :ylsuper:
Cockerek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Dziękuję Aniu! No, znaczy dużo, ja się zawsze cieszę jak dziecko, które dostało lizaka :lol:
AnnaM Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 ale ja wiem... :) ja to sie ciesze jak judka ładnie na ringówce pochodzi nie gryząc jej ;) wiec wiem ze i małe rzeczy cieszą a co dopiero takie sukcesy... :) jeszcze raz gratuluje :) PS wstawiam filmik jak to Judy w sobote kopała dołki... ;)
Cockerek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 No nie wytrzymam co za diabeł mały, chodzi chodzi, tylko patrzy gdzie nosa wsadzić i coś zbroić - kochaniutka jest!! Bombowa :loveu: :loveu: I love you Judy :)
georgina Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Martynko- gratulacje dla Nelci i uznanie dla Ciebie:multi: Aniu- filmik swietny:loveu: Ja nawet jakbym cos nagrała to nie umiem wstawić na forum:-( Aniu - jeszcze mam pytanko do Ciebie- Judka chodzi na smyczy czy w puszorku? Mojego na smyczy prowadzam, ale on sie do wszystkich wyrywa i biegne za nim, cały czas się boje, ze sie poddusi:placz:
AnnaM Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 georgina napisał(a): Ja nawet jakbym cos nagrała to nie umiem wstawić na forum:-( pomoge... :razz: georgina napisał(a): Aniu - jeszcze mam pytanko do Ciebie- Judka chodzi na smyczy czy w puszorku? Mojego na smyczy prowadzam, ale on sie do wszystkich wyrywa i biegne za nim, cały czas się boje, ze sie poddusi:placz: chodzi normalnie na smyczy... jest grzeczna i (narazie) sie nie wyrywa...
georgina Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Aniu- wszystkiego NAJ z okazji urodzin, dużo radości z Judki:cool3: :)
Cockerek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 ANIU!!! STO LAT, DUŻO ZDROWIA, SAMYCH SŁONECZNYCH DNI, SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ RADOŚCI I POCIECHY Z JUDKI!!!
Cockerek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Georgina, ale ty masz fajny ten migający avatarek :lilangel:
georgina Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Cockerek napisał(a):Georgina, ale ty masz fajny ten migający avatarek :lilangel: Dzieki- mam kilka avatarków, kolezanka mi zrobiła :), bede zmieniać:cool3: Ale on nie jest migajacy, tylko mrugający:lol: ;) :evil_lol: Szkoda tylko, ze nie mam fajnych zdjęc, ale robię wszystko co w mojej mocy żeby się nauczyć:p Edit: Jeszcze mam taki :) z serduszkiem :)
AiK Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 czesc dziewczyny cockerek to chyba twojej małej portrecik wlepiła Marta u nas bardzo ładny
Cockerek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jej, ile radości może sprawić taki mały piesek, a człowiek się cieszy jak dziecko, nie? Słodzinka mała :loveu:
georgina Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27302&page=55 Martynko, zajrzyj tu:cool3:
Cockerek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 O kurka wodna, moja gwiazda pozuje :lol: :loveu: :loveu: Marta to ma rękę :razz:
georgina Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Cockerek napisał(a):O kurka wodna, moja gwiazda pozuje :lol: :loveu: :loveu: Marta to ma rękę :razz: "Zazdraszczam " foteczki:oops: ......Martynko, super masz pieska i ona naprawde ślicznie pozuje. Shamirek jak widzi aparat to robi nam na złosc i chowa głowę:placz:
Cockerek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Nie zazdraszczaj :lol: Shamirek jeszcze będzie pięknie patrzył w aparacik. Tak naprawdę to teraz Nelcia nie lubi pozować. Kiedyś było łatwiej ją ustawić, a teraz to fruwa ak przeciąg i wierci się niesamowicie :evil_lol:
georgina Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Cockerek']Nie zazdraszczaj :lol: Shamirek jeszcze będzie pięknie patrzył w aparacik. Tak naprawdę to teraz Nelcia nie lubi pozować. Kiedyś było łatwiej ją ustawić, a teraz to fruwa ak przeciąg i wierci się niesamowicie :evil_lol: tak, tak....przecież to sa grzeczne, kanapowe pieseczki;) , co to tylko leżą, pozują, pachna i chca być głaskane:eviltong: :evil_lol: :grin: :help1: :laugh2_2:
Recommended Posts