Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Himka']:roflt: :roflt: :roflt:

:razz: 8)

a tu nasze arcydzieło prawie skonczone:grins: ;-) :sg168: :stupid: :mdrmed:
wyjasnienie: to pokój mojego chłopaka8-) nie mój:p , a on jest maniakiem samochodowym:lol: :cool3: :razz:

Neleczka CUDOWNA:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :lilangel: jejciu jaka ona bielutka ... tylko ją:calus: :buzi:

Himka - ale to nie będzie kolorowe ????

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Himka']
Neleczka CUDOWNA:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :lilangel: jejciu jaka ona bielutka ... tylko ją:calus: :buzi:

noooo... Nelcia jest super... dla mnie (dla judki) ona jest niedoścignionym wzorem... :oops:

Posted

Aneane, dziękuję za fotki :) Och ta moja Nela, "włosy potargał wiatr..." :lol:

Himka, :crazyeye: :crazyeye: przyznaj się , ty tego nie rysowałaś :eviltong: !! A pokój pewnie tuz przed remontem :eviltong:

Posted

[quote name='AnnaM']

Aniu ale masz potworaka w domu :cool3: A jakie ma oczeta przeogromne, jak taka małpka kapucynka:lol: śliczna jest:loveu:
Cieszę się że wszystko u Was dobrzu. Odzywaj się częściej:mad:

aha. i żeby nie było. zdjęcia należałoby wymiarowe wstawiać :> :evil_lol:

Posted

o w morde... justyna... a złe wstawiłam... :oops: sorry... wstawiam 450x450... przy tym musiałam sie pomylić... ajm sory! :razz:

PS jak judka bedzie mogła wychodzić musimy sie spotkać... :)

Posted

Himka... Wy to macie pomysły... :lol:

A to Judeczka... jak sie szykowała do spania (oczywiście rano, jak mnie obudziła, to po warjacjach sama poszła spać...)

Posted

Aniu, jak robisz takie piekne fotki? Jak masz ustawiony aparat? Ja nie moge zrobić z bliska, bo jak się mały ruszy, to obraz jest zamazany:roll:

Twoje zdjęcia sa tak pieknie nasycone kolorem, też chciałbym mieć pamiątke w postaci slicznego zdjęcia, ale niestety nie umiem:placz:

Posted

jesli masz aparat który z bliska nie robi ostrych zdiec to moze ustaw tryb makro... ja robie bez makro... pstrykam zdiecia ale nie sybko... wciskam lekko aż aparat nabierze ostrości i mocniej.. i pyk... jest zdiecie ;)
a tak powaznie... moze to poprostu wina aparatu ze ci fotki nie wychodza... nie wiem...

a poza tym mam super modelke... ;) jak ona czasem pozuje to śmiechu jest co nie miara :) moja słodzinka :)

Posted

STAWKA NA KOSZALIN :loveu:
Maltese Psy - Dogs Ilość Nr kat.
Klasa otwarta - Open Class 2 677 - 678
Suki - Bitches Ilość Nr kat.
Klasa młodzieży - Youth Class 1 679
Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 680

Posted

Cockerek napisał(a):
Młodzieżówka to my :cool3:
Ale zmiana sędziego jest :-( Mam nadzieję że na nas trafi p.Kozber :roll:

BęDZIESZ ? W Koszalinie ?

Posted

Nic nie kumam, na stronie Będzina napisane, że pJakubowski ocenia grzywki i pudle, a na stronie Chojnic że p.Jakubiwski ocenia całą gr.IX :niewiem: :confused: Weź ty Nesjanka lepiej zadzwoń i się upewnij :roll:

Posted

Cockerek napisał(a):
Nic nie kumam, na stronie Będzina napisane, że pJakubowski ocenia grzywki i pudle, a na stronie Chojnic że p.Jakubiwski ocenia całą gr.IX :niewiem: :confused: Weź ty Nesjanka lepiej zadzwoń i się upewnij :roll:

dzwoniłam dzisiaj po 16

bo zależało mi na informacji czy są w jednym ringu - Pani potwiedziała :multi: no więc .....

Posted

Nesjanka napisał(a):
dzwoniłam dzisiaj po 16

bo zależało mi na informacji czy są w jednym ringu - Pani potwiedziała :multi:

no więc .....

Chojnice tez potwierdzaja:shake:

Posted

wspaniale, poprostu wspaniale !!!!

jak się okaże, że jest inaczej niż się dowiedziałam ...... rozpętam taką awanturę że k....... w pięty im pójdzie

Posted

[quote name='Nesjanka']że k....... w pięty im pójdzie
:crazyeye: Nesjanka, ty tak potrafisz? :evil_lol: ;)
A tak serio, W Będzinie p.Jakubowski ma tylko pudle i grzywki, więc może jednak w Chojnicach posędziuje wszytsko. A wam przypadnie p.Junikiewicz :p Może warto zadzwonić do oddziałów i ich uświadomić, może sami nie wiedzą.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...