Nesjanna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Cockerek napisał(a):Nesjanko, a co to za piesek na tym ostatnim zdjęciu na rękach?? miałam wam napisać - piesek na rękach - to miotowa siostra Amiśki mam kilka wspólnych zdjęć - postaram się wkleić - ale wieczorem
Cockerek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Nesjanka napisał(a):Ania - dzięki za stawkę oraz za miłe słowa dla Miśki Chyba dla mnie te dzięki :cool3: :lol: Ooo, siostra przyszła kibicować? Ale fajnie! Czekamy na fotorelację z tego spotkania siostrzyczek :)
Nesjanna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Cockerek napisał(a):Chyba dla mnie te dzięki :cool3: :lol: Ooo, siostra przyszła kibicować? Ale fajnie! Czekamy na fotorelację z tego spotkania siostrzyczek :) oj oczywiście, że Tobie dziękuję za miłe słowa chciałam napisać: oraz Cockerek za miłe słowa dla Miśki (nie wiem tylko jak cię odmienić:razz:) siostrzyczka przyjechała specjalnie z Poznania i nawet kokardeczki dostaliśmy od Pani Lidki :loveu:
Cockerek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Nesjanka napisał(a):(nie wiem tylko jak cię odmienić Na innym forum piszą Cockerka, może być tak, albo po prostu Martyna ;) A ta siostra to u hodowczyni została?
Nesjanna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :cool3::lol::cool3::lol::cool3::lol: tak została u hodowcy :loveu: siostra jest drobniejsza, ma krótszą kufkę - i ogólnie mordkę bardzo ładną i wybiera się na światówkę !!!
Cockerek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 A tam pójdzie w szczeniakach jeszcze? Bo jak tak, to trochę tych szczylków tam będzie :cool3:
Nesjanna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 światówka jest w listopadzie (o ile pamiętam) - Amiśka będzie miała prawie rok - więc by mogła już w młodzieży :loveu:
AnnaM Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Specjalnie dla cioci Martynki... :cool3: Judka "w" prezencie :razz:
Nesjanna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 AnnaM napisał(a):Specjalnie dla cioci Martynki... :cool3: Judka "w" prezencie :razz: a dla mnie to już nie ????? :angryy: JUDKA - prześliczna - urocze zdjęcie !!!:loveu::loveu::loveu:
Cockerek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Nooo, prześliczna jest :loveu: nesjanko, bo ona ma kokardkę ode mnie :cool3:
Nesjanna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ok, ok wcale nie jestem zazdrosna :diabloti::diabloti: mała jest śliczna i basta :loveu:
AnnaM Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Nesjanka :) Martyna... świetna jest ta kokardka... już czekam kiedy włoski bedzie miała dłuższe zeby mogła w niej chodzić :) teraz tylko do zdiecia założyłam... a ta warjatka chciała od razu zdiąć :diabloti:
Cockerek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Aniu, jeszcze ładniejszy pysio dostała w tej kitce, takie duże ładne oczy :loveu:
Marca_Besi Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 AnnaM napisał(a): Ale Judy ślicznie wygląda w kokardce!!:loveu:
AnnaM Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 o mamo... ile maltanczyków sprzedaja na allegro...:crazyeye: oj... http://allegro.pl/search.php?string=malta%C5%84czyk
Cockerek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ania, nie dzięki mnie, bo pysio to jej taki ładny "załatwiła" p.Sonia :lol: Ale mordkę ma naprawdę słodką i tak fajnie spojrzała w aparacik. A co do allegro :shake:
NNikka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No i stało się... Decyzja podjęta. Będę miała maltańczyka! :lol: Nie wchodziłam dłuuugo na to forum ale i tak nie pomogło... poddaje się!
Marca_Besi Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 NNikka To gratuluję!!! I w takim razie czekamy na zdjęcia Twojego Maltana!
Cockerek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 NNikka - brawo!!! A wiesz, ostatnio zastanawiałam się gzie się podziali co niektórzy bywalcy tego tematu :) No no, przybywa nas tutaj dosyć szybko :) Jakieś szczegóły nam zdradzisz? :cool3:
georgina Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 DZiewczyny, jak sie wstawia fotki? I jaka maja dopuszcalna wielkośc? Czytałam gdzieś taki watek, ale nie mogę znaleźć:roll:
Cockerek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Georgina, kochana, czekałam na twojego posta!!! Co wzięłaś???? :cool3: Fotki zmniejszasz do rozmiaru max 500 pikseli i wrzucasz przez program http://www.imageshack.us/ robisz "przeglądaj" i jak wybierzesz któreś zdjęcie to dalej "host in" i kopiujesz tu pierwszy link "hotlink fo forums" CZEKAMY!!!! :multi:
georgina Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kurcze mam kłopoty z wstawieniem fotek, ale próbuje :) Udało się :) . To moja dziewczynka, troszkę zmierzwiona przez córkę kuzynki,która ja trzyma. Jak znajde siły to wstawie jeszcze chlopca :) Mam niestety problem ze zrobieniem fajnych zdjęc, pieseczki ruchliwe a ja nie wyczułam jeszcze aparatu. Na fotce ma zacieki, bo niestety oczka łzawia mimo przemywania. Martynko chyle czoła nad bielą Nelki, teraz sie przekonałam jak trudno pielęgnuje sie maltańczyka. napisz prosze co zrobic z zaciekami po siusianiu, mimo mycia dupki i wycierania po kazdym siusiu siersć nie jest na tylnych nózkach idealnie biała. Powiem krótko jestem zarobiona po pachy hihihi, dlatego mało zaglądam na forum, ale radzę sobie :) :)
Recommended Posts