karolayna Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Cockerek napisał(a):Hej dziewczyny! :) Jak można z telefonu zrzucić zdjęcia na dysk, albo filmik? musisz miec kabel, albo jezeli masz laptopa to przez podczerwien
Cockerek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No laptopa to bym chciała, może kiedyś ... :roll: kabelka na razie nie mam, więc zdjęć z działki nie będzie. Ale za to mam takie inne zdjęcia :) Spanko Mokra włoszka po kąpieli Czesanko I voila!! Oto jestem, tylko jak zwykle pozowac nie chcę :evil_lol: A wczoraj na działce krew mi zmroziło, lata sobie Nelcia po krzaczorach i nagle patrzę, a ona ma cos czerwonego na uchu! Krew!! No wiecie, na białym od razu widać. Na szczęście nic wielkiego nie było, przebiegała przez róże i zahaczyła uchem o kolec, nawet na nim kilka włosków zostało. Teraz już kominujemy jak te kwiaty ogrodzić. Cała działka juz ogrodzona, bo się pchała pod siatką, to teraz jeszcze te kwiaty. A tak sapała od tego biegania, jęzor do ziemi :lol: Ileż ona ma w sobie energii :diabloti:
Nesjanna Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 no to wszystkim wystawiającym w W-wie POWODZENIA :loveu::loveu::loveu:
cuciola Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 powodzenia w Warszawie.. a ja do galerii w linku dodalam nowe fotki Yoghiego... :) ale wam tu zawracam glowe..to w sumie maltanczykowy temat..no ale.. :) fajnie miec wieksze grono psich przyjaciol
Mała_Tybetanka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Powodzenia wszystkim będe obserwować moze popstrykam fotki .... jak sie uda to w końcu jak dla mnie tylko ring obok...... cuciola a przyjaciól nigdy za wiele ;) . Pozdrawiam
Cockerek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ciuciola, kiedy ty odbierasz swojego maluszka? :multi: Wszystkie pieski szczeniaczki są prześliczne, byłam u ciebie w galerii, słodziaczek :loveu:
karolayna Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Cockerek napisał(a):No laptopa to bym chciała, może kiedyś ... :roll: kabelka na razie nie mam, więc zdjęć z działki nie będzie. Ale za to mam takie inne zdjęcia :) Spanko A tak sapała od tego biegania, jęzor do ziemi :lol: Ileż ona ma w sobie energii :diabloti: skąd ja to znam :evil_lol:
AnnaM Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 mam nadzieje ze spotkamy sie kochani na wystawie teraz w warszawie... jakby co bede krążyć przyy maltankowym ringu ;) a to Judka po obfitym obiadku jaki zrobił jej dziś mój mężo... :D a tu jak sie zaczeła przebudzac ;) moja Judeczka...:loveu:
AnnaM Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Cockerek napisał(a): Spanko nooo... identyko...:cool3: Ty wiesz... męzo ostatnio stwierdził ze ciuchcia zaczyna sie z niej robić i mop ;) po cioci Nelce ;)
Cockerek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Oj Ania, z tym mopem to zaraz będziesz miała niewesoło i się tak nie ciesz :eviltong: Wszystkie liście, krzaki i cały ogólnie syf ze spacerku będzie lądował w domu :mad: W ogóle ostatnio się denerwuję bo u nas to już nikt o tej trawniki nie dba. Przy tych upałach trawa wyschła na amen i są same ostre źdźbła. No a włosy jakby nie było szargają po tym :cool1: No dziewczynki, jak tam po wystawie? tego upału wam nie zazdroszczę :shake:
karolayna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 no własnie jak poszlo maltanom w Warszawie :cool3: ja nie dałam rady zajrzec na Wasz ring :placz:
Cockerek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Nesjanko, Amisia jest śliczna, ma taki kochany pyszczek. Ech, .. szkoda że nie mogłam jej wytarmosić :placz: Liczę na następna okazję :cool3:
AnnaM Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Marca_Besi napisał(a):Aniu a czy znasz wyniki? Zdjęcia bardzo fajne. kurcze Marca nie chce czegoś poprzekrecać... nie znam sie jeszcze na tyle dobrze... z tego co sie skapowałam zwyciestwo rasy wzieła Milka (Pokusa z Kociego Dworu), ale reszty nie wiem... tzn na zdieciach wiem ale nie znam tych piesków... ;)
Nesjanna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 AnnaM - dziękujemy za wspaniała fotorelację :loveu::loveu: miło było Cię poznanć ...... wybacz, że nie pogadałyśmy .... ale miałam już tak serdecznie dosyć ..... normalnie :angryy: piekło moje psy o mało nie pomdlały w samochodzie - koszmar z tą pogodą Amiśka dostał WO i przegrała z pieskiem - bo nie chciała łobuziara chodzić :razz: jak ktoś wie to niech napisze lokaty :loveu:
AnnaM Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Agnieszka.. rozumiem i wcale nie mam pretensji... najważniejsze ze sie poznałyśmy :) mi również było bardzo miło... A Amisia prezentowała sie swietnie... a ze chodzić nie chciała... a komu sie tam chciało? skwar jak cholera i zero cienia... jesli chodzi o stawke to jakby mi ktoś pwoedział który pies to który to bym napisała coś wiecej ;)
AnnaM Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ok... wstawiam zdiecia Amisi (Amica z Zielonego Grodu) która zdobyła , jak już Nesjanka napisała ocene wybitnie obiecującą :) brawo...:multi:
Cockerek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Stawka w Warszawie była taka: PSY SZCZENIĘTA: Amor Maltissimo SUKI SZCZENIĘTA: Amica z Zielonego Grodu SUKI MŁODZIEŻ: Bajka BIały Skrzat Beti Biały Skrzat Xarabee Enigmatic Vittoria White Magic Online Dreams SUKI POŚREDNIA: Bella Biały Skrzat Pokusa z Kociego Dworu Ania, z tego co mówisz, to młodzież wygrała chyba Xarabee, a całą rasę Milka :) A Amiśka jest śliczna :loveu:
Cockerek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Nesjanko, a co to za piesek na tym ostatnim zdjęciu na rękach??
AnnaM Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Martynko nie wiem... tu masz zdiątko jakie były miejsca... ale jaki piesek to jaki to ja naprawde nie wiem :oops:
Nesjanna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ania - dzięki za stawkę oraz za miłe słowa dla Miśki rasę wygrała Milka :loveu::loveu: GRATULACJE piesek szczeniak wygrał szczenięta i pewnie uzyskał tyt. NSzwR
Recommended Posts