Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cockerek napisał(a):
Hej dziewczyny! :) Jak można z telefonu zrzucić zdjęcia na dysk, albo filmik?

musisz miec kabel, albo jezeli masz laptopa to przez podczerwien

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No laptopa to bym chciała, może kiedyś ... :roll: kabelka na razie nie mam, więc zdjęć z działki nie będzie. Ale za to mam takie inne zdjęcia :)

Spanko

Mokra włoszka po kąpieli

Czesanko

I voila!! Oto jestem, tylko jak zwykle pozowac nie chcę :evil_lol:

A wczoraj na działce krew mi zmroziło, lata sobie Nelcia po krzaczorach i nagle patrzę, a ona ma cos czerwonego na uchu! Krew!! No wiecie, na białym od razu widać. Na szczęście nic wielkiego nie było, przebiegała przez róże i zahaczyła uchem o kolec, nawet na nim kilka włosków zostało. Teraz już kominujemy jak te kwiaty ogrodzić. Cała działka juz ogrodzona, bo się pchała pod siatką, to teraz jeszcze te kwiaty. A tak sapała od tego biegania, jęzor do ziemi :lol: Ileż ona ma w sobie energii :diabloti:

Posted

powodzenia w Warszawie..
a ja do galerii w linku dodalam nowe fotki Yoghiego... :)
ale wam tu zawracam glowe..to w sumie maltanczykowy temat..no ale.. :) fajnie miec wieksze grono psich przyjaciol

Posted

Ciuciola, kiedy ty odbierasz swojego maluszka? :multi: Wszystkie pieski szczeniaczki są prześliczne, byłam u ciebie w galerii, słodziaczek :loveu:

Posted

Cockerek napisał(a):
No laptopa to bym chciała, może kiedyś ... :roll: kabelka na razie nie mam, więc zdjęć z działki nie będzie. Ale za to mam takie inne zdjęcia :)

Spanko

A tak sapała od tego biegania, jęzor do ziemi :lol: Ileż ona ma w sobie energii :diabloti:

skąd ja to znam :evil_lol:

Posted

mam nadzieje ze spotkamy sie kochani na wystawie teraz w warszawie... jakby co bede krążyć przyy maltankowym ringu ;)

a to Judka po obfitym obiadku jaki zrobił jej dziś mój mężo... :D

a tu jak sie zaczeła przebudzac ;)

moja Judeczka...:loveu:

Posted

Cockerek napisał(a):

Spanko

nooo... identyko...:cool3:

Ty wiesz... męzo ostatnio stwierdził ze ciuchcia zaczyna sie z niej robić i mop ;) po cioci Nelce ;)

Posted

Oj Ania, z tym mopem to zaraz będziesz miała niewesoło i się tak nie ciesz :eviltong: Wszystkie liście, krzaki i cały ogólnie syf ze spacerku będzie lądował w domu :mad: W ogóle ostatnio się denerwuję bo u nas to już nikt o tej trawniki nie dba. Przy tych upałach trawa wyschła na amen i są same ostre źdźbła. No a włosy jakby nie było szargają po tym :cool1:
No dziewczynki, jak tam po wystawie? tego upału wam nie zazdroszczę :shake:

Posted

Marca_Besi napisał(a):
Aniu a czy znasz wyniki?
Zdjęcia bardzo fajne.

kurcze Marca nie chce czegoś poprzekrecać... nie znam sie jeszcze na tyle dobrze... z tego co sie skapowałam zwyciestwo rasy wzieła Milka (Pokusa z Kociego Dworu), ale reszty nie wiem... tzn na zdieciach wiem ale nie znam tych piesków... ;)

Posted

AnnaM - dziękujemy za wspaniała fotorelację :loveu::loveu:

miło było Cię poznanć ......
wybacz, że nie pogadałyśmy .... ale miałam już tak serdecznie dosyć ..... normalnie :angryy: piekło

moje psy o mało nie pomdlały w samochodzie - koszmar z tą pogodą

Amiśka dostał WO i przegrała z pieskiem - bo nie chciała łobuziara chodzić :razz:

jak ktoś wie to niech napisze lokaty :loveu:

Posted

Agnieszka.. rozumiem i wcale nie mam pretensji... najważniejsze ze sie poznałyśmy :) mi również było bardzo miło... A Amisia prezentowała sie swietnie... a ze chodzić nie chciała... a komu sie tam chciało? skwar jak cholera i zero cienia...

jesli chodzi o stawke to jakby mi ktoś pwoedział który pies to który to bym napisała coś wiecej ;)

Posted

ok... wstawiam zdiecia Amisi (Amica z Zielonego Grodu) która zdobyła , jak już Nesjanka napisała ocene wybitnie obiecującą :) brawo...:multi:

Posted

Stawka w Warszawie była taka:

PSY SZCZENIĘTA:
Amor Maltissimo

SUKI SZCZENIĘTA:
Amica z Zielonego Grodu

SUKI MŁODZIEŻ:
Bajka BIały Skrzat
Beti Biały Skrzat
Xarabee Enigmatic Vittoria
White Magic Online Dreams

SUKI POŚREDNIA:
Bella Biały Skrzat
Pokusa z Kociego Dworu

Ania, z tego co mówisz, to młodzież wygrała chyba Xarabee, a całą rasę Milka :)
A Amiśka jest śliczna :loveu:

Posted

Ania - dzięki za stawkę

oraz za miłe słowa dla Miśki

rasę wygrała Milka :loveu::loveu: GRATULACJE

piesek szczeniak wygrał szczenięta i pewnie uzyskał tyt. NSzwR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...