Nesjanna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 za to ja będę w W-wie z Amiśką i w Olsztynie też :cool3::cool3:
karolayna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 oj Cocerek nie wiem jeszcze, moze wybierzemy sie na światową a tak to jeszcze zadnych planów nie mamy
Cockerek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Nesjanka napisał(a):za to ja będę w W-wie z Amiśką i w Olsztynie też :cool3::cool3: och, to Amiśka dostanie szkołe, tydzień po tygodniu będzie pomykac na ringu :painting: fajnie się patrzy na takie kruszynki :loveu:
Nesjanna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 mam nadzieję, że będzie pomykać - i nie zrobi się z niej osiołek :evil_lol:
Nesjanna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 wiecie co tak sobie myślę ...... może ja wam nie będę pokazywać Amiśki :razz::razz: a kto będzie chciał zobaczyć to będzie musiał przyjechać na wystawę - wtedy może maltanów będzie więcej zgłaszanych .....:cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu:
AnnaM Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Nesjanka napisał(a):wiecie co tak sobie myślę ...... może ja wam nie będę pokazywać Amiśki :razz::razz: a kto będzie chciał zobaczyć to będzie musiał przyjechać na wystawę - wtedy może maltanów będzie więcej zgłaszanych .....:cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu: cwaniara... :lol:
Cockerek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Wpadł mi w ręce katalog naklejek z peiskami z chipsów cheetos. No i jest pod maltańczykiem napisane "najstarsza europejska rasa nazywana "lwim psem" :crazyeye: :roll: :lying: :shock:
Nesjanna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Cockerek napisał(a):Nesjanka :mad: :mad: :mad: no co ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak chcecie to prześlę którejś z was zdjęcia - a wy je powklejacie (naprawdę brakuje mi czasu)
Cockerek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ok, jestem chętna :) ja mam teraz mnóóóóstwo czasu :multi:
maga18 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Cockerek poznalabym Cie na pewno :) ale widocznie trafilam na ten moment kiedy nie bylo Cie przy stoliku :placz:
Gosia_i_Luka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Cockerku, Nelcia na tych fotach jest... POTARGANA? :crazyeye: Jeny, w porównaniu z Lukrem (a nawet bez porównywania ;) ) to ona jest przepięknie wyniuniana. :loveu: Wogóle jest przeboska, strasznie mi się podoba, niby taka panieneczka, ale minę ma zadziorną, widać od razu, że ma charakterek. :loveu: Czy Wy się może wybieracie do Sopotu na międzynarodówkę? :cool3:
Cockerek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ech Gosia, ty to masz oko, z samych zdjęć odczytałaś jej charakterek :evil_lol: W Sopocie niestety nie będę nad czym ubolewam bardzo bo to moje ukochane miasto. Ale moi znajomi akurat biora ślub i ma się rozumieć jest to dla mnie ważniejsza impreza :razz:
georgina Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Nelunia piękna, zadbana aż błyszczy:loveu: A tak a'propo:evil_lol: .......wczoraj wieczorkiem była cudna ulewa w sam w porze wyprowadzania piesków przed snem i tak sobie pomyslałam jak się idzie na siusiu z taką biała czysta panienka?:diabloti: Pod parasolem, czy robi w domu do nocnika:evil_lol: :crazyeye: ;)
Himka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No to ja wkleję objecane fotki:) oczywiscie z Krakowa:) :angel: :iloveyou: :loveu: 8) :cool2: cdn:)
Nesjanna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 a to - to wygląda jak moja ECRU - ale u kogo ona siedzi ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
maga18 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 georgina napisał(a):Nelunia piękna, zadbana aż błyszczy:loveu: A tak a'propo:evil_lol: .......wczoraj wieczorkiem była cudna ulewa w sam w porze wyprowadzania piesków przed snem i tak sobie pomyslałam jak się idzie na siusiu z taką biała czysta panienka?:diabloti: Pod parasolem, czy robi w domu do nocnika:evil_lol: :crazyeye: ;) a jak sie idzie z dwoma takimi białymi?? :cool3: :eviltong:
Himka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 I na koniec kilka moich fotografii;) 8) :eviltong: :oops: :wink: [SIZE="1"]Może ktoś następnym razem mnie pozna:grins: :eviltong: :lol: No i to by było na tyle ;) mam nadzieje że sie zdjęcia podobają :grins:
Nesjanna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 maga18 napisał(a):moja Milencja :cool1: :loveu::loveu: Maga - :cool3::cool3: dałąbym głowę, że to Ecru
maga18 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 na kolanach mojego ojca? :eviltong: to na pewno MILA - bez uszu :evil_lol: :lol:
Nesjanna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 no skoro tak ..... ale mordka wypisz wymaluj Ecru - może mają jakieś wspólne geny .......:lol:
Cockerek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Himka']Może ktoś następnym razem mnie pozna:grins: :eviltong: :lol: HIMKA!!!!! To byłaś ty!!!! :lying: :mdleje: Czemu nic nie powiedziałaś????? :lmaa: Nie daruję ci tego!!! :-x I sobie też :flaming: No nic, ciekawe kiedy następnym razem nadarzy się taka okazja? :placz:
Recommended Posts