Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nesjanka napisał(a):
za to ja będę w W-wie z Amiśką i w Olsztynie też :cool3::cool3:

och, to Amiśka dostanie szkołe, tydzień po tygodniu będzie pomykac na ringu :painting: fajnie się patrzy na takie kruszynki :loveu:

Posted

wiecie co tak sobie myślę ......
może ja wam nie będę pokazywać Amiśki :razz::razz: a kto będzie chciał zobaczyć to będzie musiał przyjechać na wystawę - wtedy może maltanów będzie więcej zgłaszanych .....:cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nesjanka napisał(a):
wiecie co tak sobie myślę ......
może ja wam nie będę pokazywać Amiśki :razz::razz: a kto będzie chciał zobaczyć to będzie musiał przyjechać na wystawę - wtedy może maltanów będzie więcej zgłaszanych .....:cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu:

cwaniara... :lol:

Posted

Wpadł mi w ręce katalog naklejek z peiskami z chipsów cheetos. No i jest pod maltańczykiem napisane "najstarsza europejska rasa nazywana "lwim psem" :crazyeye: :roll: :lying: :shock:

Posted

Cockerek napisał(a):
Nesjanka :mad: :mad: :mad:

no co ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

jak chcecie to prześlę którejś z was zdjęcia - a wy je powklejacie (naprawdę brakuje mi czasu)

Posted

Cockerku, Nelcia na tych fotach jest... POTARGANA? :crazyeye: Jeny, w porównaniu z Lukrem (a nawet bez porównywania ;) ) to ona jest przepięknie wyniuniana. :loveu: Wogóle jest przeboska, strasznie mi się podoba, niby taka panieneczka, ale minę ma zadziorną, widać od razu, że ma charakterek. :loveu:

Czy Wy się może wybieracie do Sopotu na międzynarodówkę? :cool3:

Posted

ech Gosia, ty to masz oko, z samych zdjęć odczytałaś jej charakterek :evil_lol: W Sopocie niestety nie będę nad czym ubolewam bardzo bo to moje ukochane miasto. Ale moi znajomi akurat biora ślub i ma się rozumieć jest to dla mnie ważniejsza impreza :razz:

Posted

Nelunia piękna, zadbana aż błyszczy:loveu:

A tak a'propo:evil_lol: .......wczoraj wieczorkiem była cudna ulewa w sam w porze wyprowadzania piesków przed snem i tak sobie pomyslałam jak się idzie na siusiu z taką biała czysta panienka?:diabloti: Pod parasolem, czy robi w domu do nocnika:evil_lol: :crazyeye: ;)

Posted

georgina napisał(a):
Nelunia piękna, zadbana aż błyszczy:loveu:

A tak a'propo:evil_lol: .......wczoraj wieczorkiem była cudna ulewa w sam w porze wyprowadzania piesków przed snem i tak sobie pomyslałam jak się idzie na siusiu z taką biała czysta panienka?:diabloti: Pod parasolem, czy robi w domu do nocnika:evil_lol: :crazyeye: ;)

a jak sie idzie z dwoma takimi białymi?? :cool3: :eviltong:

Posted

I na koniec kilka moich fotografii;) 8) :eviltong: :oops: :wink:

[SIZE="1"]Może ktoś następnym razem mnie pozna:grins: :eviltong: :lol:

No i to by było na tyle ;) mam nadzieje że sie zdjęcia podobają :grins:

Posted

[quote name='Himka']Może ktoś następnym razem mnie pozna:grins: :eviltong: :lol:
HIMKA!!!!! To byłaś ty!!!! :lying: :mdleje: Czemu nic nie powiedziałaś????? :lmaa: Nie daruję ci tego!!! :-x I sobie też :flaming: No nic, ciekawe kiedy następnym razem nadarzy się taka okazja? :placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...