Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania, co przeżywasz, nawet jakbyś przeczytała wszystkie książki i artykuły, to i tak nie dowiesz się wszystkiego. Dopiero z własnego doświadczenia. Będzie dobrze, zobaczysz. Jakby co, to jestem do usług, na ile mogę to pomogę ;)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani... mam cichą nadzieje ze juz wkrótce bedziemy mieli nowego członka rodziny (i bynajmniej nie mówie tu u dziecku ;) )...
jak coś bede wiedziała dam znać :)

Posted

No i stało sie! Moje marzenie zaczyna sie spełniac... :multi:

W lipcu odbieram moją małą sunie :) ale jestem szcześliwa... musiałam Wam napisać :)

Posted

Narazie wiecej nic nie mówie... nie chce zapeszać...
już raz mialam zarezerwowaną sunie, tak sie cieszylam, opowiadałam o niej... i z przyczyn osobistych musialam z niej zrezygnowac... teraz musi sie udać, wiec siedze już cicho...:razz:

Posted

No blisko. Ma już 6. Prawie mężczyzna:cool3:
A mam do was pytanie, jak wasze maltany na inne psy reagują. Bo ja pierwszy ras spotkałam sie u swoich psów z taka agresją. Oliver atakuje każdego napotkanego czworonoga i nie wiem jak sobie z tym poradzić....

Posted

jaki on fajniusi :)

kurcze Oli jest agrestywny? może nie socjalizowałaś go wczesniej z pieskami dlatego teraz tak sie zachowuje...

Posted

Hallauren napisał(a):
No blisko. Ma już 6. Prawie mężczyzna:cool3:
A mam do was pytanie, jak wasze maltany na inne psy reagują. Bo ja pierwszy ras spotkałam sie u swoich psów z taka agresją. Oliver atakuje każdego napotkanego czworonoga i nie wiem jak sobie z tym poradzić....

no co ty - atakuje ??? :-o:-o:-o

może tylko chce się bawić ???

jak chcesz możemy się spotkać i pogadamy na ten temat - przywiozę swoją maltankę .............:cool3: Ania z Tobą oczywiście też ......

Posted

Ale on nawet wychował się razem z innym psem, bo mam jeszcze yorka. Od maleńkiego wychodziłam z nim na spacer w okolicy i od razu przeraźliwie szczekał na psy za ogrodzeniem i się złościł. Natomiast jak jakiegoś na smyczy, (to był ratlerek) to z zębiskami do niego i zaczął go atakować.
Nie wiem czym to jest spowodowane. Ale Oli jeszcze kilka tygodniu temu atakował w ten sam sposób nas. Nie można było go uczesać, odebrac nic, a ni dodykać miski jak jadł, bo warczał i rzucał sie na nas. Aktualnie to zwaliczylićmy. Ale probelm z innymi psami został

Posted

no wiesz co - to masz mały problem :razz:

to jednak nie jest normalne

- napewno musisz mocno z nim pracować :loveu:

szczerze powiem, że ja takie agresywne zachowanie (w stosunku do innych psów) wyeliminowałam przez kary typu jak coś takiego miało miejsce to zakładałam kagańce....... i była cisza i spokój, po pewnym czasie psy stwierdziły, że wolą się nie kłócić

Ania - a bez Twojej suczki nie możemy się spotkać :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...