Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no fajnie by było się spotkać - obiecuję, że ja będę trzymać kciuki za Nelkę !!! pod warunkiem, że nie będę akurat wystawiać swoich :evil_lol: , a za Nelkę w zasadzie nie trzeba ..... jest tak ladna, że wszystkie ringi jej ......

AnnaM - kiedy my się spotkamy na wystawie?

Posted

My? no cóż... ja planuje pojechac na miedzynarowową jak bedzie w Warszawie w lipcu... jako widz oczywiście... :D
i oczywiście wtedy baaardzo chetnie spotkam sie z dogomaniakiami... :)

Posted

Nesjanko, dziękuję za miłe słowa, ale może nie zapeszajmy ;)
Ja będę trzymac kciuki za was. Zaraz sprawdze na jakim ringu jesteście i o której godzinei, spróbuje podejść :D

Posted

Nesjanka napisał(a):

a nikt nie będzie trzymał kciuków za mnie :razz::razz:

Ja też będę za Ciebie trzymac :mdrmed:

POWODZENIA dla Was obu! :lol:

Posted

życzę powodzenia cockerkowi i wam wszystki na klubówkę niestety nie jadę bo mam zadaleko a pozatym jak mi powiedziano tam tylko elita a nam jeszcze daleko

ale itak życzę wam powodzenia

Posted

Hej
co tu taka cisza ostatnio? :nono::razz:;)
Co słychac u Waszych biszkonkow????;)
Bo mój ma juz letnią fryzurkę:p, tylko niesteyty narazie fotek brak :( za jakis czas zrobie i wkleje ;)
pozdrawiam
buziaki:*:* papa

Posted

Brawo!

Kurde, powiem Wam szczerze, że jak słysze takie rzeczy i pomyśle o wystawach to aż chce mi sie mieć maltana z rodowodem (i chyba taki bedzie, mam cichą nadzieje ze juz bardzo niedługo ;) ale ciii....:evil_lol: )

Posted

mam nadzieje zostać wkrótce szczesliwą właścicielką maltańczyka, i... zaczełam sie denerwować... jak ja mało wiem...:placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...