AnnaM Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Urocze zdiecia (i fajnie podpisane)... brawo :) jak teraz tak patrze na Nelcie to już zaczynam wyobrazac sobie tego demonka ;) w niej...
bognik Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Jest - w końcu fotki Nelci i Toffika !!! :multi: :multi: :multi: Jaką ona ma PIĘKNĄ sierść - normalnie szok. Jakich kosmetyków używasz Cockerku? :lol:
Cockerek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Bognik, na tych fotkach ona wcale nie jest taka piękna, bo jest naoliwiona. A używamy Bio Groom. Dla nas jest super. A na rynku jest tyle teraz kosmetyków że szok, trudno się zdecydować, a już trafić na ten naj naj dla swojego psa... no oczywiście chodzi mi o kogoś takiego jak ja, a nie o hodowców. Dzisiaj własnie odkryłam firmę Lady Belle, nie znałam wcześniej. Ale póki bio groom nam służy, zmieniać nie zamierzam ;)
bognik Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Tak przypuszczałam że jest naoliwiona :P A co Ty gadasz - jest ŚLICZNIUTKA :loveu: No ale jednak dla maltańczyków używa się innych kosmetyków niż dla lhasaków ... spisałam sobie jakie kosmetyki chcę kupić z firmy Hery :lol:
bognik Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Kurcze, nie pamiętam nazwy firmy a szamponu już nie mam bo się skończył :oops: Nie była to dobra firma, napewno. Odżywki w ogóle nie stosowałam bo nigdzie nie mogłam kupić (wiem że mogłam z internetu zamówić, ale jakoś nie byłam do tego przekonana). Teraz mam OLEJEK NORKOWY do spryskania sierści jakieś firmy ZOOCENTER. Ale to narazie bo jak pisałam, napisałam sobie jakie chcę zamówić z Hery (i jednak będę zmuszona ze sklepu internetowego). A chodziło mi że inne, bo maltańczyki mają inny rodzaj sierści niż lhasa :) Pozdrawiam :)
Cockerek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Wiesz, aż trudno uwierzyć że Lhara ma tak piękny włos nawet jeśli do tej pory nie stosowałaś żadnych szczególnych specyfików. Tym lepiej dla was. Hery też chciałam używać, tak się ładnie reklamują zachęcająco, ale mi odradzono. A skoro nie mam takiej potrzeby, to nie eksperymentuję ;)
bognik Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Wiesz, szczerze to też się dziwię że taki fajny włos - ale nie pozwoliłam żadnemu kołtunowi ,,przeżyć" :eviltong: A jak ją czesałam to spryskałam sierść wodą zawsze :)
AnnaM Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Cocerku... na bolończykach pokazałaś wideoska tańczącego pieska... nie wiedziałam ze google ma wyszukiwarke wideosów... wpisałam maltese... i.... http://video.google.com/videosearch?q=maltese Pierwszy jest poród maltanczyków... ja cieee... jeszcze nie opglądałam... ale juz zacieram rączki ze sobie ma maltanczyczki popatrze :) PS. kochana jak już bede mieć moją małą sunie, to bedziesz mi dawała rady dot. pielęgnacji... nie da sie ukryć ze Nelcia jest sliczna i zadbana :)
gwiezdny-wyslannik Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ja kąpałam kiedyś Atoska szamponem dla długowłosych psów firmy Hery i muszę przyznać,że ten szampon jest naprawdę świetny.Po kąpieli sierść Atosa była lśniąca i puszysta, poprostu cudo.A teraz przeżuciłam się na Iv San Bernard i też polecam!
Cockerek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 O plikach video też nie wiedziałam, a ten ściągnęłam z tematu papillonów :p Zaraz lecę oglądac te filmy co zapodałaś. I dziękuję za miłe słowa odnośnie Nelci :D A jak już trzeba będzie, to na pewno pomogę jak tylko będę umiała :D Cavalierka, ja też właśnie pisałam, że nie używałam Hery więc sama nie mam opinii, a ISB na pewno jest dobry, bo wiele osób go poleca. :cool3:
Cockerek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 O Ludu Boży!!! To nie na moje nerwy! Ja cie kręcę, noc pełna wrażeń. Nie nie, to nie dla mnie :scared: Ale młoda mamuśka dzielna dziewczyna :happy1:
AnnaM Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 ja też jakoś nie moge tego obejzec... jak pierwszy maluch wychodził... to wyłączylam... :scared:
gwiezdny-wyslannik Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Wiem,że trochę nie do tematu,ale skoro nie mam aktualnych zdjęć Atoska to jeśli chcecie mogę tu umieścić fotki jak był jeszcze taki malusi,słodziusi :loveu: Póki co umieszczam jedną fotkę,a jak chciecie więcej to napiszcie, a ja umieszczę: Atosek ze swoimi braćmi (Atosek to ten rudo-biały):
Cockerek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Słodziak :loveu: Ja to mam sentyment do cavisi :loveu: Weź ty wstaw jakieś fotki jak widać go w całej okazałości. Cavaiśki są takie słodkie, pyszczki mają nieprzeciętne :loveu:
gwiezdny-wyslannik Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Proszę bardzo, jak sobie życzysz ;) Aż trudno mi uwierzyć,że ten mały słodziutki piesek to ten sam duży łobuziak, który mi w domu cały czas szaleje :lol: Oto zdjecia z małymi komentarzami: Tutaj jest taki słodki:loveu: : Tutaj sobie śpi: Tutaj upolował swoją żabę, którą ma do dziś tylko,że teraz to ta żaba już jest podzielona przez niego na 4 kawałki :lol: : A to jakaś bardzo dziwna poza :lol: : Jejku jaki on był wtedy mały :-o Jak ktoś będzie chciał to mam jeszcze kilka fotek z dzieciństwa Atoska,więc mogę je później wkleić ;)
Marca_Besi Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ale śliczne fotki Maltańczyków!!:loveu: Cavalierek także słodki!
Cockerek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Witaj Marca! Gdzie byłaś kiedy cię nie było? :p Atosek słodki, taka mała kluska :loveu: Ja to bym mogła non stop takie słodkie pysie oglądac.
AnnaM Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 to tak własnie jest ze wszystkie szczeniaczki sa takie urocze :)
Marca_Besi Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Martynko teraz mam dość dużo nauki, a niedawno miałam ferie. Ostatnio, bardziej przeglądałam forum i nie pisałam. Wyczytałam z katalogu przedwystawowego, że będziesz na wystawie w Katowicach? Mam nadzieję, że się spotkamy:) A tu podaje link do katalogu: http://www.kynkat.neostrada.pl/katalog06.9.htm
AnnaM Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 kurde... chetnie bym pojechała... spotkała sie z Wami i na białe (i nie tylko) piękności poptrzyła... ale katowice tak daleko... :(
Nesjanna Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 kupiłam jakiś rewelacyjny środek do przebarwień przy oczkach ........ przetestuję !!!:lol:
Angee_p Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Nesjanko, no to czekam na relację :lol: Bo ja szczerze mówiąc to zwątpiłam w te wszystkie "rewelacyjne" specyfiki. :roll:
Hallauren Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 To ja najprawdopodobniej miałam szczęście. Bo kupiłam swój pierwszy środek na przebarwienia i jest naprawdę dobry. To żel, który nakłada się na przebarwienia przy łapkach, oczach, odbycie. Po pierwszym uzyciu już miał prawie białą sierść, po drugim juz cała biała. Nazywa się: "#1 ALL SYSTEMS super whitening gel". Jak ktoś ceną zainteresowany to : 92,50zł. Pozdrawiam:lol:
Recommended Posts