Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nessti napisał(a):
a z tyłu można zawsze łatkę wstawić :cool3: typu wielkie
słoneczko :multi:

Ty wiesz, ja patrzę na to i ta dziura jest jednak wyżej, tam gdzie był wieszaczek, więc może jakaś naszywka będzie w sam raz.
teraz zmykam na chwile :hand:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cocerku - on chciał ci pomóc... żebyś już nie musiała się zastanawiać uprać sweterek czy nie ;) - teraz już wiesz co znim zrobić :diabloti: :diabloti: widzisz jak dba o twoje zdrowie ???

Posted

Cockerek napisał(a):
Ty wiesz, ja patrzę na to i ta dziura jest jednak wyżej, tam gdzie był wieszaczek, więc może jakaś naszywka będzie w sam raz.
teraz zmykam na chwile :hand:

Kombinuj, kombinuj. Ja Ci tam mówię wielkie słońce, zobaczysz ile radochy bedzie:B-fly:

Posted

Nesjanka napisał(a):
A MI SIĘ FILMIKI NIE OTWIERAJĄ :placz:

Nie wiem czemu to tak :roll: . Mi się otwierały, a teraz nic :-(

A wstawiałam filmy, tak jak zwykle.

Może potem pójdą, może to niedomagania serwer, gdzie są te filmy.... :roll:

Posted

Cockerek hehe...świetne filmiki :loveu: Na tym pierwszym fajnie zaczepiała Twą drugą psinę hehe... A na tym drugim jaka zdezorientowana-zalatana :D

A te filmy Angee mi się nie otwierają :shake:

Posted

[quote name='Nesjanka']A MI SIĘ FILMIKI NIE OTWIERAJĄ :placz:

[quote name='ela_1986']
A te filmy Angee mi się nie otwierają :shake:

[quote name='Angee_p']"]
:diabloti:
"]
"]
"]
"]

TERAZ POWINNY PÓJŚĆ :razz:

Posted

Angee :D No super :loveu: Omało się nie posikałam jak oglądałam te filmiki - ja ona pięknie potrafi sama się bawić :D Miota się, główką pokręci ii fiuuu zabawka leci (skarpetka? :) )....sama sobie rzuca i sama aportuje :D Super :iloveyou: :happy1:

Posted

ela_1986 napisał(a):
Angee :D No super :loveu: Omało się nie posikałam jak oglądałam te filmiki - ja ona pięknie potrafi sama się bawić :D Miota się, główką pokręci ii fiuuu zabawka leci (skarpetka? :) )....sama sobie rzuca i sama aportuje :D Super :iloveyou: :happy1:

Dzięki Ela :lol: . Moja Milcia nie potrafi się nudzić. Jak Bunia z nią się nie bawi, to sama znajduje sobie zajęcie np. tak jak dziś ze skarpetą :lol: , która mi najpierw zwędziła :diabloti:

Posted

Nic nie mogłam od wczoraj pisać, ale widze że mail do admina poskutkował :cool3:

Angee, zwiń ten dywan i tak będziesz miała wypucowane w domku :lol: daj Milce skarpetę i niech zamiata :lol: Super jest!

Dzisiaj kilka fotek udało mi się ustrzelić

I to koniec grzecznej Nelki. teraz Nela w akcji :evil_lol:

Hehehe 5 minut spania i 50 wariowania :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...