Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
góral,
masz cudowną Maltankę, nie moge oczu od niej oderwać, piękna ;)

Małe sprostowanie, ja nie mam maltańczyka, znalałem tylko takie śliczne fotki, więc Wam je wstawiłem:lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cocerku, a my się kiedys głowiłyśmy jak można szybko filmiki oglądać, a tu popatrz :lol:

Jakie to proste :shiny:

Teraz filmy Nel proszę :lol:

Posted

[quote name='elena']Aniu, te filmiki - to świetny pomysł!!!
Mileczka jest cudowna :lol: !

Dziękuję Elenko :buzi:
A ja Was jeszcze pomęczę filmikami :evil_lol:

Posted

[quote name='Marca_Besi']Angee_p To może spróbuj na tej stronie: http://www.yousendit.com/
Kiedyś dawałam tam jeden filmik z moją Besunią.
Tylko, jeśli dobrze pamiętam, to filmy po tygodniu są usuwane.

Dzięki Marca z podpowiedź, ale też mi coś nie idzie :shake: Chyba ten plik jest poprostu za duży :bigcry:

Posted

Milka jest rewelacyjna :lol: ! A mi sie spodobało, jak Bunia pomaga w trenowamiu Mileczki ;) !

No ja może też wstawię zaraz filmik z Katowic, jak Bińka biegała na wystawie ;) !

Posted

Cockerek napisał(a):
A Mileczka to wytrenowana że hej :loveu: Wpatrzona w swoja pancię :razz: A Nelka mi tu szepta na ucho że Milka to jej idolka :grins:

Oj Cockerku...
Milka wytrenowana...:lol:

Posted

elena napisał(a):
Milka jest rewelacyjna :lol: ! A mi sie spodobało, jak Bunia pomaga w trenowamiu Mileczki ;) !

No ja może też wstawię zaraz filmik z Katowic, jak Bińka biegała na wystawie ;) !

Dzięki Elenko ;) Bunia to specjalistka od treningu Milki. Na codzień daje jej taki trening, że hej :mad: :Dog_run:

Czekamy na filmik Bińci i maluszków ;)

Posted

Angee_p napisał(a):
Oj Cockerku...
Milka wytrenowana...:lol:

No na serio! Aż mnie zazdrość zżerała więc poszłam trenować Neluszkę :painting: :lol: ;) Eee, do Milka to jej daleko jeszcze :sadCyber: ;)

Posted

[quote name='Cockerek']Czy się uda? Zobaczymy, to będzie próba

Super! Moja Luka olewa tv, wogóle nie zwraca na nią uwagi... ;)

Wszystkie filmiki świetne, proszę o więcej!!! :multi:

Posted

Wstawię 2 linki do filmów z wystawy w Katowicach z zeszłego roku, tylko w postaci flash i bez preloadera :oops: , tak to zrobiłam kiedyś :-( , więc za pierwszym razem idzie jak ślimak, płynnie to dopiero za dugim razem :eviltong: .

Jutro obiecuję pofilmować maluszki i wstawić noramlne video ;) .

A w ogóle to znowu ja tu do Was z yorkami :roll: .

1 filmik
2 filmik

Na tym drugim, to BJ trochę spanikowna była :oops: , pierwsza wystawa :oops: ...

Posted

elena napisał(a):

A w ogóle to znowu ja tu do Was z yorkami :roll: .

W prawdzie to temat z maltanami, ale wiesz Elenko, że ja się na pewno za yorusie nie będę gniewać. ;)
Filmiki ekstra - Biżunia jaki i jej urocza właścicielka:bigok:
Czekamy jeszcze do jutra na filmik maluszków :-)
Może i mi jutro uda się wstawić kilka fotek Milki, przynajmniej planujemy małą sesje fotograficzną :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...