Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak kiedyś będę robic imprezę u siebie w chacie, to na pewno po północy będzie popijawka z dwóch okazji urodzinki i nowy rok. Jak do tej pory jakos zawsze gdzieś chodziliśmy.

Posted

Martynko, jak ja mogłam przegapić :oops: , spóźnione życzenia z okazji urodzinek - wszystkiego najlepszego na Twoją 18-kę ;) !

Biała Neluszka na białym sniegu wygląda rewelacyjnie :lol: !
Więcej fotek proszę :lol: ...

Posted

Ależ ze mnie sklerotyczka! :oops: :oops: :oops:

Martynko, jeszcze co najmniej stu takich 18-tek :lol: , samych radości i sukcesów (nie tylko, ale głównie, wystawowych ;) )! Buźka ode mnie i od Lukasa!! :multi: Mam nadzieję, że wreszcie dane nam będzie się w tym roku spotkać! :)

Posted

Dziewczyny, dzięki wielkie. Ale tu fajnie, na dogomanii urodziny obchodzę już 6 dni :multi: Gosia, ja tez licze na spotkanko :multi:
A tak w ogóle, to jakaś tu cisza, sen zimowy czy cuś :roll:

Posted

- nie wierzę !!!....

pewnie nie umiesz fotek robić:lol: ??? albo boisz się pokazać żeby nikt małej nie zauroczył ... :razz:

czerwoną kokardkę jej przyczep i dawaj te fotki ...:cool3:

-

Posted

Nesjanka napisał(a):
-pewnie nie umiesz fotek robić:lol: ???

A skąd wiedziałaś :crazyeye: ??? Serio, nowym aparatem to jakos mi nie idzie, brzydkie wychodza, nie umiem ustawić odpowiednio. Może jednak uda mi się coś wygenerować, ale pewnie juz nie dzisiaj.

Posted

STO LAT DLA OSKARKA :tort: :new-bday:

Buziaki od Nelki, trochę się zawstydziła :lol: A fajna data, Trzech Króli, :lol: a kim sa ci pozostali dwaj? :lol:

Posted

Góral, oj tak, śliczne te maltany :loveu: A fryzurka dopracowana perfekcyjnie :loveu:

Nesjanka, uchyl rąbka tajemnicy, please :modla: :modla: jam jest bardzo ciekawa :-) A w ogóle to wiesz :kciuki: super pomysł z tą maltanką ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...