Karka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 No a potem będziesz się dwoić i troić by nas tutaj zadowolić ilością fotek Nell :P
anii Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Cockerek Ja bardzo lubie slowo- zalotka ;) ale dopiero jak zobaczylam zdjecia i te lapeczki jakby leciala, to przyszla mi do glowy- Zalotka. W skrocie Lotka, Zola, Ola, Otka. Ehhh takie krotkie slowo, a ile zdrobnien.
Ewelinaa Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Cockerek napisał(a):Ewelinaa, na pewno się doczekasz :P Ja mam nadzieję że kiedyś w daleeeekiej przyszłości też :P A na razie będę rozpieszczać moją małą niuniulkę :baby: No i jakos to imię tak szybko przyszło Anii na myśl :P A ja tak długo się głowiłam i nic. Ale w domu będziemy na nią mówić Nel, Nelka, Nelly :P Strasznie się cieszę z mojej kluseczki i nie mogę się doczekać kiedy będzie u nas w domku. Specjalnie dla niej harujemy do późna wieczorem żeby skończyć remont zanim się u nas pojawi :P Wiem coś z tego !!! Nowy członek rodziny nowe obowiązki !!! Ja też nie mogłam się doczekać przyjazdu naszej Jesicy do domu :) Wszyscy z niecierpliowścią czekaliśmy na powrót rodziców. Późnym wieczorkiem kiedy się mała kluska pojawiła wszyscy się zauroczyli !!!!!! również było także miłe zaskoczenie z jej szybkiego zaakceptowania się ! Nie wiem czy wszystkie maltanczyki się tak szybko akceptują , w każdym bądż razie Jesi akceptacja była momentalna to tak jak by już u nas mieszkała od zawsze :) Cocerek życze ci samych przyjemnych i miłych zabaw ze swoją maltanką bo to kochane pieski
Himka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 ależ ona słodziutka :loveu: :angel: :D Wreszcie sie doczekałas swojej śliczniusiej maltaneczki - gratuluję trafnego wyboru :D Pozdrawiam :D
Cockerek Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Wszystkim serdecznie dziękuję :P Teraz to już odliczam dni kiedy się mała pojawi. Alez będzie frajda (no może trochę mniejsza przy nocym wychodzeniu na siusianko :wink: )
Moly Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 :BIG: No to Jeszcze odemnie gratulacje słodkiego maleństwa!!! Alesz fajne są małe psiaczki,ja mojej takiej nie widziałam ;-) Fajnie,ze w końcu się doczekałaś swojego Skarbeczka. :D Nelly tak? Bardzo ładnie i skrót też fajnie brzmi. A co do wystawki to poprostu jestem realistką-hihihi Pozdrawiamy Moly&Moly
Marca_Besi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Cockerek Gratuluję ślicznej Maltanki! :lilangel:
Cockerek Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Przepiękne :angel: Ewelina, a wiesz może jaki to pies?
Ewelinaa Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 A więc tak : FOTOGRAFIA 1 - ALIEEN White Manor - CWC CACIB BOS - Słowacja FOTOGRAFIA 2 - GEMMA BIANKA Biely Kormoran - ?? Słowacja FOTOGRAFIA 3 - Sinphony of Venice SHEYLA - V1 CWC ...[/img]
Cockerek Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Uuu, czyli same zagraniczne. Ewelina, a były tylko 3 czy więcej? Na południu raczej jest maltańczyków więcej niż u nas.
Ewelinaa Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 [quote name='Cockerek']Uuu, czyli same zagraniczne. Ewelina, a były tylko 3 czy więcej? Na południu raczej jest maltańczyków więcej niż u nas. Maltanczyków było znacznie więcej. wykaz: Maltańczyk Psy pośrednia ROKI Dąbolo championów JERRY of Scalnitas Suki młodzieży GEMMA BIANKA Biely Kormoran SISSI Maltezzi pośrednia BALLADA Forussi (FCI) Sinphony of Venice SHEYLA otwarta AILEEN White Manor
Cockerek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Hmmm, ciekawe jak poszło Balladzie? :roll: A co znaczy w tytułach/ocenach "V1", tak jak Ewelina napisałaś niżej?
Karka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 V1 to poprostu doskonała lokata 1 :) hmm jak rośnie Zalotka :question: Nic nie piszesz :roll:
Ewelinaa Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Karka napisał(a):V1 to poprostu doskonała lokata 1 :) Tak zgadza się !!! Ballada otrzymała o ile zauważyłam na Danusi stronce V2 dosk.
Cockerek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Na razie nic nie pisałam o mojej małej, bo nie miałam wieści. Odbieram ją najprawdopodobniej na przyszły weekend :P wtedy będę się chwalić :D Mała jest ponoć spokojna (za to ma siostrę trzpiotkę :lol:) ma ładny włos i w ogóle jest słodka. Niedługo dostanę też jej fotki więc wstawię od razu tutaj. To by było na razie tyle :P Mam pytanie: jak kąpiecie swoje małe pieski? Bo po przeprowadzce nie mamy juz wanny tylko kabinę i z Toffikiem nieźle się nacwiczyłam, żeby go porządnie wykapać :-?
Ewelinaa Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Cockerek napisał(a):Na razie nic nie pisałam o mojej małej, bo nie miałam wieści. Odbieram ją najprawdopodobniej na przyszły weekend :P wtedy będę się chwalić :D Mała jest ponoć spokojna (za to ma siostrę trzpiotkę :lol:) ma ładny włos i w ogóle jest słodka. Niedługo dostanę też jej fotki więc wstawię od razu tutaj. To by było na razie tyle :P Mam pytanie: jak kąpiecie swoje małe pieski? Bo po przeprowadzce nie mamy juz wanny tylko kabinę i z Toffikiem nieźle się nacwiczyłam, żeby go porządnie wykapać :-? Nie masz się co przejmowc miejscem kąpieli maltanczyki to nie są duże psy więc zmieszczą się także w umywalce ! A po drugie to narazie nie masz co myślec o kąpieli twoja mała jest jeszcze za malutka na kąpiel
Cockerek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 No właśnie mnie chodziło o to, czy nie ma problemu z myciem pod prysznicem. A do zlewu chyba jednak się nie zmieści bo zlew mamy mały :? Się zobaczy później :wink:
Cockerek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 No i są najnowsze fotki małej Nel :) tu ma 4 tyg (jak się nie mylę) Jest taka słodka, ma taki fajowy krótki pyszczek wprost do całowania :P Nie mogę się na nią napatrzeć :P :angel:
bognik Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Cockerek napisał(a):Jak pluszowa zabawka, co? :lol: :P :angel: No pewnie !!! CUDEŃKO !!!!! :D
Recommended Posts