Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eeeeeeee no ja od od tej babeczki kupiłam ale juz widzę, że niezła ma marże ehheheh :P
ten nabłsyzczacz ma napis na takim ciemno niebieskim tle i to nie jest z olejkiem norkowym bo w składzie ma tak : ALCOOC, EAU, SOLUBILISER, MATEIRE, LUSTRANT i tyle :p :p
ni mom pojęcia co to ale nawet jakby miał olejek norkowy to mówię Wam akurat z tej firmy nie odbarwia !!!!!
czego Wy nie wierzycie ?? :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

o to mamy

http://www.dooyoo.de/tierpflege/gimborn-haarglanz-pumpspray/

Posted

karolayna napisał(a):
tylko gdzie to w Polsce dostac :placz: bo ja znalazłam tylko na zagranicznych stronach w necie :placz: a byłabym zainteresowana

znalazłam nabłyszczac GLOSS z ISB tylko za taką cene raczej nie odważyłabym sie kupic w ciemno, ale gdyby byl naprawde skuteczny moze bym wyprobowała, uzywalyscie kiedys go?

ej a może pochodźcie po sklepach zoologicznych ?
bo ta babeczka, która nam Zizkę czesała ma też swój sklep i u niej jest to na pewno :p :p :p

a najwyżej mogę Wam kupić i przesłać pocztą :p :p

Posted

Witajcie!
Galena, świetna ta twoja fotorelacja. A zdjęcia z góry, nieźle, ujęcia ze schodów :razz: Czy ja mogę zrobić też takie migawki? Tzn. zerżnąć twój pomysł? A w ogóle to widzę, że byłaś koło naszego stolika i się nie przywitałaś :mad: Why? :shake:
Tak więc Nelinka moja jest już polską championką, co mnie strasznie cieszy. Rok temu zaczęła tam Mł.ch. a teraz skończyła dorosłego :multi: Takie tam sentymenty, zebrało mi się na wspomnienia ... :p

Posted

Cockerek napisał(a):
Tzn. zerżnąć twój pomysł?

Rżnij do woli.:evil_lol:
Pozdrowienia dla moich ulubionych modelek:loveu:
Dziękuję za możliwość zrobienia zdjęć, miło będzie zobaczyć Wasze.

Posted

Ok, to w takim razie mój fotomontaż :lol:

Marcelinko! czekam na twoje zdjęcia!! Bardzo się ciesze że dotrzymałaś nam towarzystwo, było bardzo miło :)

Posted

Gratuluję Martyno ukończenia dorosłego Championatu! Nawet CACIB'a nasza ślicznotka wygrała - brawo! :bigok:

A teraz takie pytanko - kiedy zaczynasz wystawy z Nemi? :cool3: ;)

Posted

Karolka, Bognik, dzięki wielkie :)
Nemi ma mieć swój debiut w Opolu na klubie :cool3: Na razie ćwiczy w domciu, bardzo ładnie jej to wychodzi, ale co ona mi odwali na ringu, to tylko Wszechmogący raczy wiedzieć :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...