Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze... planujemy pojechac z męzem nad wode (jak bedzie ciepło)... a dokładnie na łódke (na rybki ;) ) ciekawi mnie jak zareaguje Judka, czy bedzie sie bała, czy przeciwnie bedzie ją ciągneło do wody... :cool1:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz... ja sie troche boje wody... to jest jednak żywioł... a jak?
no napewno na łódce bedzie na smyczy... a co dalej... zobaczymy ;)

Posted

Dawno mnie tu nie bylo:)Niestety zaczelam wkoncu przygotowywac sie do matury i juz nie mam tyle czasu na forum:)
Widze ze Judka tez lubi lezec na parapecie:)Jest sliczna!

Posted

Ania ale na łódce spanie też? czy tylko wycieczki takie? bo jak Judka nie miała styczności to może sie trochę denerwować ( niestabilny grunt pod nogami ) lub dostać choroby morskiej ? zupełnie jak to z nami ludzikami

Fajnie, na łódkę :multi: ognisko i te sprawy :razz: ;)

Posted

nie, bez spania... na kilka godzin wypłyniemy... no jak bedzie nie bardzo... to trzeba bedzie z brzegu łowic ;) aa zobaczymy ;)

Posted

Wybiera się ktoś na CAC Katowice 2007?
Bo Maltańczyki są tego samego dnia co Spaniele Tybetańskie ;)
Porobię fotki :P
Jedzie ktos z was? :)

Posted

W Katowicach będzie nas dosyć sporo, stawka jest na naszym maltańczykowym portalu, zapraszam ;) My będziemy.

Kassy, to przedmioty takie same jak ja zdawałam .... tylko już łądnych parę lat temu :roll: ;)

Posted

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
...Cockerek (ka) najlepszym przyjacielem maltana (ki) jest...

Posted

Tu też fotek jakby... MAŁO

:loveu: Specjalne pozdrowienia od Yumi dla Judki, Nel i Nemi :loveu::
No co, czemu WAS NIE WIDZĘ?:mad:
...........................tym bardziej, że wycofałyśmy się z maltankowego...

Posted

Moje dziewczęta dziękują za pozdrowionka i również przekazują lizuchy dla Yumki :multi: Kto się wycofał z maltanowego?? :-o

[SIZE=2]Nesjanka, dziękuję. Właśnie wczoraj mnie mąż uświadomił, że nawet go nie zapytałam o to, a on już mi wszystko wyjaśnił :p teraz będę testować w praktyce. Jak będę miała jednak problemy to pozwolę sie do ciebie odezwać, ok? No a jakbyś miała skypa to byśmy częściej klikały, bo ja gg nie lubię :eviltong: :lol:

Posted

a ja skypa :p:eviltong:

ale chyba w końcu będę musiała ........... :angryy: polubić

jakby co służę oczywiście swoją wiedzą - tym co wiem :razz:

Posted

ja jestem i tu i tu...:razz:
Judka przesyła szczekaczki-buziaczki dla swoich słodkich kolezanek...

[SIZE=2]A zdiecia hmmm...
prosze bardzo...

moze byc? :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...