Cockerek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale sie tu naradzacie :lol: Mało słów a i tak wiadomo o o chodzi :lol:
AnnaM Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 niee... no gdzie mi teraz drugi białas... nabiore wprawy z jednym to pomysle powazniej o drugim... narazie to moja kruszynka zawróciła mi całkowicie w głowie :loveu:
Jaaga Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Martyna też sie na początku tak zarzekała :evil_lol:, a potem sprawiła sobie Nemi. Apetyt rosnie w miarę jedzenia ;) :eviltong:.
AnnaM Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jaaga napisał(a):Martyna też sie na początku tak zarzekała :evil_lol:, a potem sprawiła sobie Nemi. Apetyt rosnie w miarę jedzenia ;) :eviltong:. wieemmm :razz: wiem...
invictus hilaritas Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a ja wam moge jak narazie pozazdroscici tylko :) takie sliczne biale kluseczki to moje marzenie :)
meta Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzisiejsze zdjecie naszej Sisi, pozniej wkleje reszte :p
AnnaM Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 invictus hilaritas napisał(a):a ja wam moge jak narazie pozazdroscici tylko :) takie sliczne biale kluseczki to moje marzenie :) a nie chcesz kupic? Matylda mod cie zamorduje za rozmiar zdiecia.... a zdiecie super
Cockerek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Salsa, dzieci Sisi są do niej na serio podobne, przynajmniej Dunia, bo Myczki nie widziałam w realu
invictus hilaritas Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 AnnaM ja chce kupic ale niestety nie mam takich funduszy narazie ;) ach wielka szkoda bo to chyba ost miot FERNANDA M.L.T. Fangor ??
bursztynki Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 invictus hilaritas napisał(a):AnnaM ja chce kupic ale niestety nie mam takich funduszy narazie ;) ach wielka szkoda bo to chyba ost miot FERNANDA M.L.T. Fangor ?? :loveu: o prosze maltańczykomania hi hi
invictus hilaritas Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ja od dawna :) sledze wasze maluchy tutaj, ogladam zdjecia :) i moge narazie wzdychac :)
meta Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Cockerek']Salsa, dzieci Sisi są do niej na serio podobne, przynajmniej Dunia, bo Myczki nie widziałam w realu[/QUO z miotu "M" Mili jest podobna do Sisi a Mya to czysty tatus, wstawie na forum ich wspolne zdjecia to zobaczysz ze nie sa podobne
Cockerek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Może i nie są, ale ja myślałam o tym ujęciu akurat ;)
Marca_Besi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='AnnaM']Moje szczęscie :loveu: Aniu, Judy wyrosła na śliczną panienkę!!
AnnaM Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :) miło mi to słyszec/czytac... zobaczysz sama jak bedziesz gdzies na wystawie... jaka zmiana z tej kruszyny w krakowie na takiego diabła teraz ;)
Cockerek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 O My Goodness :crazyeye: Wprost prześliczna buzinka! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
AnnaM Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 moja Panienka z okienka....:loveu: (po spacerku...i jedzonku, wiec ciut... umorusana :oops:)
Cockerek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ale za to jaka dumna dama, na parapecie ma swoje posłanie nawet ;) Zresztą jej kumpelka tez takie ma, widziałaś sama ;)
AnnaM Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a tam posłanie... kocyk pod dupke, zeby miekko i ciepło było... :)
Cockerek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No, ciepło. Teraz to będą szukać byle najzimniejsze miejsce, kafelki, posadzka itp ;)
Cockerek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 eeee jutro już ma padać. Ale dzisiaj tak pięknie, od razu inaczej się człowiek czuje jak świeci słoneczko.
Recommended Posts