Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niee... no gdzie mi teraz drugi białas... nabiore wprawy z jednym to pomysle powazniej o drugim... narazie to moja kruszynka zawróciła mi całkowicie w głowie :loveu:

Posted

Martyna też sie na początku tak zarzekała :evil_lol:, a potem sprawiła sobie Nemi. Apetyt rosnie w miarę jedzenia ;) :eviltong:.

Posted

Jaaga napisał(a):
Martyna też sie na początku tak zarzekała :evil_lol:, a potem sprawiła sobie Nemi. Apetyt rosnie w miarę jedzenia ;) :eviltong:.

wieemmm :razz: wiem...

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
a ja wam moge jak narazie pozazdroscici tylko :) takie sliczne biale kluseczki to moje marzenie :)

a nie chcesz kupic?

Matylda mod cie zamorduje za rozmiar zdiecia....
a zdiecie super

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
AnnaM ja chce kupic ale niestety nie mam takich funduszy narazie ;) ach wielka szkoda bo to chyba ost miot FERNANDA M.L.T. Fangor ??

:loveu: o prosze maltańczykomania hi hi

Posted

[quote name='Cockerek']Salsa, dzieci Sisi są do niej na serio podobne, przynajmniej Dunia, bo Myczki nie widziałam w realu[/QUO

z miotu "M" Mili jest podobna do Sisi a Mya to czysty tatus, wstawie na forum ich wspolne zdjecia to zobaczysz ze nie sa podobne

Posted

:) miło mi to słyszec/czytac...
zobaczysz sama jak bedziesz gdzies na wystawie... jaka zmiana z tej kruszyny w krakowie na takiego diabła teraz ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...