Cockerek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Śliczna :loveu: Jak cię znam to kupisz różowe :evil_lol: A ja wybrałam niebieskie, jak dla samczyka :roll: no ale inne mi sie nie podobały.
AnnaM Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 nooo rózoooweee :) a tak powaznie to teraz ma granatowe i jest ok... :)
AnnaM Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 no i co ze bida.. widać ze mocno zaniedbana, troche czułości, pełna micha i porządna kąpiel zrobiła by z niego bóstwo..
Sabina02 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 AnnaM napisał(a):no i co ze bida.. widać ze mocno zaniedbana, troche czułości, pełna micha i porządna kąpiel zrobiła by z niego bóstwo.. Dokladnie...on tam trafil po smierci swojej Pani...ale on musi za nia tesknic...:shake:
bursztynki Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Sabina02']To nie Maltanczyk, ale jakas schroniskowa bida z Mielca. Ale czy nie cudny???? (zaraz skasuje ten post, chcialam tylko Wam go pokazac, bo on tak mi sie podoba!) Śliczny biedaczek,napewno jest mu smutno...:placz:
AnnaM Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 jak masz namiary na niego to wrzuc do "psów w potrzebie"... moze tam pomoga znaleść mu pana...
Nesjanna Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 DLA POPRAWY NASTROJóW moja Miśka jak była mała:
Sabina02 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 AnnaM napisał(a):no i co ze bida.. widać ze mocno zaniedbana, troche czułości, pełna micha i porządna kąpiel zrobiła by z niego bóstwo.. Skasowalam ten post z fotka tego pieska w schronisku...Teraz jakby ktos czytal ten watek to by pomyslal ze to co AnnaM napisala to tyczy sie jej Maltanczyka...Zobaczcie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AnnaM Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 nie potrzebnie skasowałaś, bo i tak jest zdiecie w cytacie innnej osoby ;)
Sabina02 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 AnnaM napisał(a):nie potrzebnie skasowałaś, bo i tak jest zdiecie w cytacie innnej osoby ;) No tak, ale obiecalam ze skasuje, wiec musialam dotrzymac slowa...:p
georgina Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Nesjanka napisał(a):DLA POPRAWY NASTROJóW moja Miśka jak była mała: Ale tu jeszcze szkrabek malutki ;), az sie werzyć nie chce , ze nasze psiaki tak szybko rosna i się zmieniaja. Amiska wyglada tu jakby się wychylała z muszelki:loveu:
AnnaM Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 nooo rosna jak na drożdzach... ja ostatnio ogladałam filmik, jak mała Judka bawi sie plastikowymi butelkami... :loveu: no słodki maluch była..a teraz... łooj... jak ona urosła...
Jaaga Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Rosną niesamowicie. Wydaje mi się, ze dopiero co oglądałam zdjęcia małej Judy i jej siostrzyczki Karminy jeszcze z mamusią, a tu taka panna wyrosła z niej. Pamiętam, ze wtedy czekałam dopiero na moje małe maltusie. Teraz już z nimi na wystawy jedziemy i czekamy na następne maluszki. Dobrze, ze mamy chociaz zdjęcia i filmiki, bo zapomniałybysmy,:evil_lol: jak to kiedyś nasze białaski wygladały i ze były takie maciupeńkie. Ja sobie czasami ogladam zdjęcia z porodu i wierzyć mi sie nie chce, ze z tych kruszynek takie maltanki wyrosły.
AnnaM Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 prawda! Judeczka taka malutka była... kochana moja kruszynka... Jagna to wy maluszki nowe bedziecie miec?? :multi:
Jaaga Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Będziemy mieć, ale za dwa miesiące dopiero, bo Lulu wczoraj wróciła od kawalera :cool3:. Teraz same yorkusie mamy, maltusie są tylko raz w roku.
Cockerek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jaaga, kurde, bym znowu chciała szczeniaka z tego krycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ale bez przesady, to już by była trzecia :lol: Trzymam kciuki bardzo mocno! :loveu:
Cockerek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jak się chłopaczek cudny urodzi to się chyba zabeczę :placz: :lol:
georgina Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jaaga napisał(a):Będziemy mieć, ale za dwa miesiące dopiero, bo Lulu wczoraj wróciła od kawalera :cool3:. Teraz same yorkusie mamy, maltusie są tylko raz w roku. A kim jest kawaler?:razz:
AnnaM Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ja piernicze... ale kusi... :razz: Martynka doskonale Cię rozumiem...:cool1:
georgina Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 AnnaM napisał(a):Ja piernicze... ale kusi... :razz: Martynka doskonale Cię rozumiem...:cool1: Wcale się nie zdziwię jak Martynka ogłosi, ze powiększyla rodzinkę o pieknego chłopczyka:diabloti: :p :eviltong: :evil_lol: Ja nie ukrywam, ze jak mi sie trafi gdzieś perełeczka to też sobie sprawię drugiego białasa:cool3:
georgina Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 AnnaM napisał(a):ooo Geo.. Ty tez... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co Aniu, Ty też????:lol: :lol: :lol: :cool3:
AnnaM Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 georgina napisał(a):A co Aniu, Ty też????:lol: :lol: :lol: :cool3: :razz:............................:oops:.....................ciii.....:evil_lol:
Recommended Posts