georgina Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Żeby rozweselić troszkę forum........Mój :loveu:Książe :loveu:
Nessti Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Geo Shamirek jest śliczny :loveu: A ta oprawa . Suuper :lol:
Neva Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja chce takiego białaska malenkiego, znacie hodowle , ladne pieski?
AnnaM Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Galena'] :-(:-(:-(.......................
Jaaga Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Oto Wiolusia, czyli Koniczynka z Kociego Dworu - siostra Nemi od Martyny: I druga siostrzyczka, Lola czyli Królowa Śniegu z Kociego Dworu:
Cockerek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Śliczne dziewczynki :loveu: A jakie one wszystkie są do siebie podobne, Jagna, jak się gdzieś wszystkie spotkają to je nie rozróżnimy i pojadę do domu np. z Wiolką :lol: Jak ona sama ładnie stoi :razz:
Nessti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jakie śicznoty :loveu: :loveu: :loveu: faktycznie podobne :lol: Jaaga a czy któraś Twoja sunia poszła ostatnio może do Gorzowa? bo słyszałam, że z Katowic tylko nie wiem z której hodowli fajnie, będą w Gorzowie maltanki :multi:
Cockerek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nessti nie sądzę, bo Jagna ma te dwie sunie u siebie ;)
Jaaga Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nie ode mnie, ale jest tu jeszcze jedna hodowla w Katowicach. Martyna, może one tak na zdjęciach tylko wychodzą podobne, bo w rzeczywistości różnią się jednak, więc nie byłoby problemu z rozpoznaniem. Jednak chętnie spotkam sie z Tobą i dziewczynkami na wystawie, to porównamy. Wiola rzeczywiście fajnie sama stoi, nie to co Lolka, ona nie ma czasu na pierdoły:evil_lol: .
Cockerek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nooo, to tak jak Nemi, ona tez wiecznie zapracowana i zabiegana dziewczyna :diabloti: A jak ma się ustawić, to jakby za karę stoi :lol:
AnnaM Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jagna, rzeczywiscie... jakie one podobne... ale jednak rózne... widac po buzkach... :) kurcze juz załuje ze jednak nie przyjedziemy do Katowic.. :sad::niewiem:
georgina Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jagna- Śliczne panienki:loveu: Aniu - Ja chyba przyjadę do Katowic:eviltong: , kombinuj dziewczyno:lol: :cool3:
Cockerek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Iwonka, hejo, wsiadaj w autko i jazda :multi:
georgina Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cockerek napisał(a):Iwonka, hejo, wsiadaj w autko i jazda :multi: Akurat ten weekend mam wolny:razz: , wiec jest szansa. Tylko ja chcialabym dzień wczesniej przyjechac, na spokojnie, a nie na wariata o 3 w nocy wyjeżdżac:evil_lol: Wprawdzie mam rodzine w Katowicach, ale nie wiem czy przenocują:roll: Jagna- moze znasz jakiś niedrogi motel blisko wystawy?;)
Jaaga Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Blisko wystawy to są raczej tylko drogie. Jednak kilka minut drogi znajdzie sie cos tańszego. U nas np. jest nowo wybudowany hotelik z restauracją przy głównej drodze z Warszawy i Łodzi. Normalnie jest to ok. 5 minut jazdy od Spodka, ale przed wystawą trzeba wyjechac jakieś 40 min. wcześniej co najmniej, bo z parkingiem są kłopoty. Na to też da się zaradzic, bo wiem, gdzie jest luźniej, ale często nie da się ominąć tych, którzy nie wiedzą:evil_lol: . Mogę poszukać tel. do hoteliku i pewnie bez problemu jeszcze zarezerwują wam miejsca. Odkąd na wystawie jest wprowadzona limitowana ilość zgłoszeń, to jest luz. Przedtem było bardzo ciasno.Tak że teraz przyjemnie jest podziwiać wystawiane psy.
AnnaM Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Geo... nie, jakbym miała przyjezdzać to z białaską... ale nie... juz za poźno... no szkoda... :( innym razem.. Jagna, mam nadzieje ze do Opola przyjeżdzasz..?!
Jaaga Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nie przyjeżdżam do Opola, bo tam przyjeżdża siostrzyczka moich panienek, to nie będziemy sobie robić konkurencji :razz:. Jednak na innych wystawach planuję być, bo mam do wystawiania yorki no i dwie białaski.
Cockerek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jagna, wysłałam ci maila ;) Znowu się bawiłam :razz: I jeszcze będę dzisiaj :lol: Takie coś na szybcika, ale sobie miga :lol:
AnnaM Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Martyna fajnieee :) Jagna... no tak ;) wszystko rozumiem... :)
Jaaga Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Aniu, może spotkamy się na innej wystawie? Ja cały czas czekam na zdjęcia Judki i nic nie dostaję. Martyna, dzięki:lol: .
Recommended Posts