Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne dziewczynki :loveu: A jakie one wszystkie są do siebie podobne, Jagna, jak się gdzieś wszystkie spotkają to je nie rozróżnimy i pojadę do domu np. z Wiolką :lol: Jak ona sama ładnie stoi :razz:

Posted

Jakie śicznoty :loveu: :loveu: :loveu: faktycznie podobne :lol:
Jaaga a czy któraś Twoja sunia poszła ostatnio może do Gorzowa?
bo słyszałam, że z Katowic tylko nie wiem z której hodowli
fajnie, będą w Gorzowie maltanki :multi:

Posted

Nie ode mnie, ale jest tu jeszcze jedna hodowla w Katowicach.
Martyna, może one tak na zdjęciach tylko wychodzą podobne, bo w rzeczywistości różnią się jednak, więc nie byłoby problemu z rozpoznaniem. Jednak chętnie spotkam sie z Tobą i dziewczynkami na wystawie, to porównamy.
Wiola rzeczywiście fajnie sama stoi, nie to co Lolka, ona nie ma czasu na pierdoły:evil_lol: .

Posted

Jagna, rzeczywiscie... jakie one podobne... ale jednak rózne... widac po buzkach... :)
kurcze juz załuje ze jednak nie przyjedziemy do Katowic.. :sad::niewiem:

Posted

Cockerek napisał(a):
Iwonka, hejo, wsiadaj w autko i jazda :multi:

Akurat ten weekend mam wolny:razz: , wiec jest szansa. Tylko ja chcialabym dzień wczesniej przyjechac, na spokojnie, a nie na wariata o 3 w nocy wyjeżdżac:evil_lol:

Wprawdzie mam rodzine w Katowicach, ale nie wiem czy przenocują:roll:
Jagna- moze znasz jakiś niedrogi motel blisko wystawy?;)

Posted

Blisko wystawy to są raczej tylko drogie. Jednak kilka minut drogi znajdzie sie cos tańszego. U nas np. jest nowo wybudowany hotelik z restauracją przy głównej drodze z Warszawy i Łodzi. Normalnie jest to ok. 5 minut jazdy od Spodka, ale przed wystawą trzeba wyjechac jakieś 40 min. wcześniej co najmniej, bo z parkingiem są kłopoty. Na to też da się zaradzic, bo wiem, gdzie jest luźniej, ale często nie da się ominąć tych, którzy nie wiedzą:evil_lol: . Mogę poszukać tel. do hoteliku i pewnie bez problemu jeszcze zarezerwują wam miejsca.
Odkąd na wystawie jest wprowadzona limitowana ilość zgłoszeń, to jest luz. Przedtem było bardzo ciasno.Tak że teraz przyjemnie jest podziwiać wystawiane psy.

Posted

Geo... nie, jakbym miała przyjezdzać to z białaską... ale nie... juz za poźno... no szkoda... :( innym razem..
Jagna, mam nadzieje ze do Opola przyjeżdzasz..?!

Posted

Nie przyjeżdżam do Opola, bo tam przyjeżdża siostrzyczka moich panienek, to nie będziemy sobie robić konkurencji :razz:.
Jednak na innych wystawach planuję być, bo mam do wystawiania yorki no i dwie białaski.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...