Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

<Lucky>;2719963 napisał(a):
a jak ja moge wstawić jakies jego zdjecie w odpowiedź ??

musisz wrzucic zdiecie na serwer np poprzez imageshack.com... potem bierzesz np ostatni link jaki bedziesz tam miała po uploadowaniu zdieca i wklejasz tu... gdzes na dogo jest jak wstawiac zdiecia

Posted

czesc:p
Martynko --> super stronka :multi: :multi: :multi:

co do jedzonka to mój Zizur je wszystko tzn i saszetki, i gotowane mięsko i suchą karmę i chlebek z szyneczką i bananki i pomarańcze (potrafi zjeść nawet całą:razz: ) i absolutnie nic jej nie jest
nie ma żadnych problemów z brzuszkiem, kupką i wogóle :eviltong:
a teraz przy tej cieczce to non stop jest głodna i wyje o jedzenie tzn siada przed lodówką i szczeka :razz: :mad:

a wiecie co się wczoraj stało ?? podczas zabawy wyleciała jej górna szóstka :p :p kurcze trochę się przestraszyłam bo strasznie duży był ten ząbek i w pierwszym momencie myślałam, że jej kawał szczęki z czterema mleczakami wyleciał bo tak ten ząb wyglądał :crazyeye:
a wogóle coś u niej nie tak z tymi ząbkami bo mleczak z przodu dalej jest i za chiny wyjść nie chce a na dole ma po 2 rzędy zebów tzn mleczaki i nowe a wydaje mi się, ze mleczne powinny już wypadać bo nowe jej się nie mieszczą :razz:
poczekamy jeszcze tydzień i chyba do weta pójdziemy tylko troszkę się boję jak będzie musiała dostać narkoze :placz: na żywca wyrwac sobie na pewno nie da a przy narkozie zawsze jest jakieś ryzyko nie ? :-(

Posted

no... na maltanowym teraz wszystko sie dzieje :)
to My sie pochwalimy nową stroną... a własciwie nową starą stroną... przerobioną "trochę" przez Galenę :)
dzieki Galena :Rose:

Posted

Woow, super stronka :multi:
A jakie kolorki :loveu::loveu:

Gratuluję Aniu
Galena, Ty to masz talenty artystyczne :lol: te kwiatki fruwające :razz: są super

Posted

AnnaM napisał(a):
no... na maltanowym teraz wszystko sie dzieje :)
to My sie pochwalimy nową stroną... a własciwie nową starą stroną... przerobioną "trochę" przez Galenę :)
dzieki Galena :Rose:

nie za ma co to od Yumi dla Judki ;)

Posted

cześć:p

kurde faktycznie nikt tu już prawie nie zagląda :placz:

ej ja od dwóch dni mam przesrane, nie wiem jak u was ale u mnie potwornie wieje i wiatr jest pierwszą jak do tej pory rzeczą, której Zizur panicznie się boi :-(
2 noce nieprzespane przeze mnie , całą noc chodze i noszę ją na rękach bo inaczej to siedzi u mnie w pokoju i tak wyje, że nie da się wytrzymać
w dzień wisi mi na nodze i jak tylko mocniej zaduje to zaczyna wyć i skacze po mnie więc znowu na rączki
już mnie kurde rece bolą od tego noszenia :razz:
i nawet na polku się boi bidulka moja :-( :-( :-(

Posted

nefesza napisał(a):
ooo i nawet kocyk - prezent z firmy Yves Rocher widze :lol:

a nie wiem czy to YR... dostałam...

Yoasia judka sie wiatru nie boi ale dzis staneła jak wryta na spaserze a ja myslałam ze odleci... obie byłysmy w szoku wiec zwiałyśmy do domu...

Posted

Hejo!!
Witamy w 2007 i życzymy wszystkim wielu sukcesów na ringach:multi:
Wielka to radość widzieć ,że ta rasa staje się taka popularna,coraz więcej nas na forum,:crazyeye:
Gratuluję wszystkim i każdemu z osobna pięknych stronek,każde z nich mają w sobie to coś co przyciąga oko.Wszystkie są śliczne,:cool3:
Ja przy tej sposobności pochwalę się również swoją
www.maltanczyki.prv.pl

To że mnie tu nie było ,to nie oznacza że nie śledzę dogo na bieżąco:evil_lol:
POZDRAWIAM. Sarabella.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...