<Lucky> Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 nieche ktos mi doradzi ... bardzo bym była wdzięczna . pozdrawiam
Jaaga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jaaga, mogę jutro zadzwonić popołudniu?[/quote] Jasne, dzwoń, czekam już z niecierpliwością:razz: .
Cockerek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 <Lucky> napisał(a):nieche ktos mi doradzi ... bardzo bym była wdzięczna . pozdrawiam Ale o co chodzi, Lucky?
AnnaM Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 <Lucky>;2719963 napisał(a):a jak ja moge wstawić jakies jego zdjecie w odpowiedź ?? musisz wrzucic zdiecie na serwer np poprzez imageshack.com... potem bierzesz np ostatni link jaki bedziesz tam miała po uploadowaniu zdieca i wklejasz tu... gdzes na dogo jest jak wstawiac zdiecia
AiK Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cockerek fajna stronka poprzednia też mi się podobała a ta mała jest tak samo śliczna jak Nel :)
yoasia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 czesc:p Martynko --> super stronka :multi: :multi: :multi: co do jedzonka to mój Zizur je wszystko tzn i saszetki, i gotowane mięsko i suchą karmę i chlebek z szyneczką i bananki i pomarańcze (potrafi zjeść nawet całą:razz: ) i absolutnie nic jej nie jest nie ma żadnych problemów z brzuszkiem, kupką i wogóle :eviltong: a teraz przy tej cieczce to non stop jest głodna i wyje o jedzenie tzn siada przed lodówką i szczeka :razz: :mad: a wiecie co się wczoraj stało ?? podczas zabawy wyleciała jej górna szóstka :p :p kurcze trochę się przestraszyłam bo strasznie duży był ten ząbek i w pierwszym momencie myślałam, że jej kawał szczęki z czterema mleczakami wyleciał bo tak ten ząb wyglądał :crazyeye: a wogóle coś u niej nie tak z tymi ząbkami bo mleczak z przodu dalej jest i za chiny wyjść nie chce a na dole ma po 2 rzędy zebów tzn mleczaki i nowe a wydaje mi się, ze mleczne powinny już wypadać bo nowe jej się nie mieszczą :razz: poczekamy jeszcze tydzień i chyba do weta pójdziemy tylko troszkę się boję jak będzie musiała dostać narkoze :placz: na żywca wyrwac sobie na pewno nie da a przy narkozie zawsze jest jakieś ryzyko nie ? :-(
Nessti Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ania, wszyscy chyba na maltankowym forum siedzą :razz: Ostatnio tam sie ruch zrobił ;) ale faktycznie ciiisza tu........:shake:
AnnaM Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 no... na maltanowym teraz wszystko sie dzieje :) to My sie pochwalimy nową stroną... a własciwie nową starą stroną... przerobioną "trochę" przez Galenę :) dzieki Galena :Rose:
Nessti Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Woow, super stronka :multi: A jakie kolorki :loveu::loveu: Gratuluję Aniu Galena, Ty to masz talenty artystyczne :lol: te kwiatki fruwające :razz: są super
Galena Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 AnnaM napisał(a):no... na maltanowym teraz wszystko sie dzieje :) to My sie pochwalimy nową stroną... a własciwie nową starą stroną... przerobioną "trochę" przez Galenę :) dzieki Galena :Rose: nie za ma co to od Yumi dla Judki ;)
AnnaM Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Galena napisał(a):nie za ma co to od Yumi dla Judki ;) :calus:merciiii...
maga18 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Martyna super strona!! :) I widze ze hodowle masz :cool3: Slicznie dziewczynki sie rozwijaja!! Powodzenia :buzi:
Cockerek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Noo, moja strona jest super :eviltong: (Dziękuję wam bardzo)... i Ani strona też śliczna!!! :loveu:
maga18 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ale nie ma mnie w linkach :mad: :mad: :mad: :lol:
AnnaM Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 mój spioszek schnie po dzisiejszym mokrym spcerze w kocyku..
nefesza Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ooo i nawet kocyk - prezent z firmy Yves Rocher widze :lol:
yoasia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 cześć:p kurde faktycznie nikt tu już prawie nie zagląda :placz: ej ja od dwóch dni mam przesrane, nie wiem jak u was ale u mnie potwornie wieje i wiatr jest pierwszą jak do tej pory rzeczą, której Zizur panicznie się boi :-( 2 noce nieprzespane przeze mnie , całą noc chodze i noszę ją na rękach bo inaczej to siedzi u mnie w pokoju i tak wyje, że nie da się wytrzymać w dzień wisi mi na nodze i jak tylko mocniej zaduje to zaczyna wyć i skacze po mnie więc znowu na rączki już mnie kurde rece bolą od tego noszenia :razz: i nawet na polku się boi bidulka moja :-( :-( :-(
AnnaM Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 nefesza napisał(a):ooo i nawet kocyk - prezent z firmy Yves Rocher widze :lol: a nie wiem czy to YR... dostałam... Yoasia judka sie wiatru nie boi ale dzis staneła jak wryta na spaserze a ja myslałam ze odleci... obie byłysmy w szoku wiec zwiałyśmy do domu...
sarabella Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hejo!! Witamy w 2007 i życzymy wszystkim wielu sukcesów na ringach:multi: Wielka to radość widzieć ,że ta rasa staje się taka popularna,coraz więcej nas na forum,:crazyeye: Gratuluję wszystkim i każdemu z osobna pięknych stronek,każde z nich mają w sobie to coś co przyciąga oko.Wszystkie są śliczne,:cool3: Ja przy tej sposobności pochwalę się również swoją www.maltanczyki.prv.pl To że mnie tu nie było ,to nie oznacza że nie śledzę dogo na bieżąco:evil_lol: POZDRAWIAM. Sarabella.
Nessti Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Sarabello stronka śliczna :loveu::loveu: To ja tu wrzucę fotkę po kąpieli, jeszcze my mokrzy są ;)
Recommended Posts