Nessti Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Aniu, to "dominat" Ci rośnie :evil_lol: ;) Witamy nową forumowiczkę :lol:
georgina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Obiecane fotki Wyleguję sie po południu:lol: Pani wymysliła, ze idziemy na spacer:evil_lol: , chce się odchudzić przed Sylwestrem:diabloti: Jestem gotowy na szaleństwa....znow się osikam, a co....:eviltong: Zaczynam sikanie :mad: Wrócilismy:roll: po 1,5 godzinie Po kapieli:loveu:
edunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Nessti napisał(a):Aniu, to "dominat" Ci rośnie :evil_lol: ;) Witamy nową forumowiczkę :lol: również witam wszystkich maltomaniaków :loveu:
edunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Swietne zdjęcia :lol: ja mam dwa maltańczyki i teraz mam podwójną kąpiel 3*dziennie czekam na przymrozki, wtedy już nie będa sie tak brudziły
georgina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='edunia']hej Geo, znam was z forum Maltańczyk, i teraz zaczęłam czytać dogomanie. na wstępie pozdrawiam wszystkich serdecznie myślę , że siusianie Shamirka i brzydki zapach, związane jest z jego dojrzewaniem. jak sie nie myle to Shamir ma teraz około 8 mscy, więc i ja też radzę poczekać z obcinaniem włosów. :placz: tak mi szkoda jego pięknych włosków:placz: Witaj na Dogo :) Edunia- czyli jest szansa, ze jak dojrzeje to nie będzie takiego problemu i mocz zmieni zapach.....na bardziej przyjazny dla otoczenia:evil_lol: :evil_lol: :mad:
AnnaM Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Iwonaaa... zdiecia super... :) przed i po spacerku :lol: a sweterek slicznyyy! też chcemy taki!!! a tu... :loveu: jak uroczo przekrecił główkę! słodzinka mała.... aaaa.... i.... nie obcinaj kłaczków! ;)
Nessti Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Geo, co chcesz pies szczęśliwy :loveu: A jak jest mokro, to każdy tak wygląda. Nie ma znaczenia czy ma długie włosy czy krótkie. Obcięcie tylko skróci czas suszenia ;) A w sweterku wygląda fajowo:lol:
georgina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 edunia napisał(a):Swietne zdjęcia :lol: ja mam dwa maltańczyki i teraz mam podwójną kąpiel 3*dziennie czekam na przymrozki, wtedy już nie będa sie tak brudziły Kąpiesz 3 x dziennie?:crazyeye: , rozumiem, ze po kazdym spacerze? Czyli brudzenie się to nie tylko przypadłość Shamira?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....ulżyło mi;)
AnnaM Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kuuurde! jak mi sie ten sweterek podoba no! Ja tez chce taki dla Judki... Gdzie kupiłaś???:mad::evil_lol:
edunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jestem na 99% procent pewna, że minie ten straszny zapach. mam koleżanke , która ma maltana i mówiła,że okres dojrzewania może trwać do kilku miesiecy............:razz: niestety ja też mam psa, dopiero ma 4 miesiące i wszystko przed nami:razz:
georgina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='AnnaM']Iwonaaa... zdiecia super... :) przed i po spacerku :lol: a sweterek slicznyyy! też chcemy taki!!! a tu... :loveu: jak uroczo przekrecił główkę! słodzinka mała.... aaaa.... i.... nie obcinaj kłaczków! ;) Chyba nie obetne:cool3: , zacznę pleść warkocze:lol: Ta fotka też mi się podoba, on tak przekrzywia główke jak mu spiewam i wydaję wysokie tony:evil_lol: :evil_lol: ...musze, inaczej nie chce patrzec w aparat:eviltong: ----- Sweterek kupilam na Swiatowce, ale jest do bani, bo robia się koltunki pod pachami. Dziś byl wiatr i musialam zalożyc, jak jest cieplej to lata bez ubranka :)
edunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jeszcze nie wiem jak wstawiać tu zdjęcia, może mi sie uda może źle powiedziałam ,ze kąpiel 3*na dzień raczej takie szybkie mycie "podwozia", ale to też jest czasochłonne przy dwóch sztukach niecierpie takiej pogody
georgina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 edunia napisał(a):Jestem na 99% procent pewna, że minie ten straszny zapach. mam koleżanke , która ma maltana i mówiła,że okres dojrzewania może trwać do kilku miesiecy............:razz: niestety ja też mam psa, dopiero ma 4 miesiące i wszystko przed nami:razz: Dzieki, pocieszyłaś mnie:lol: W takim razie czekam, az mój malpiszon dojrzeje i przestanie capić:lol: :lol: A taki byl pachnacy jak byl malutki.......kazdy kto go bral, to nie mógł się nadziwić, ze pies może perfumami pachniec;) , a teraz to mi wsyd na spacerach, bo osikany i wali na kilometr:evil_lol: :evil_lol:
georgina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 edunia napisał(a):jeszcze nie wiem jak wstawiać tu zdjęcia, może mi sie uda może źle powiedziałam ,ze kąpiel 3*na dzień raczej takie szybkie mycie "podwozia", ale to też jest czasochłonne przy dwóch sztukach niecierpie takiej pogody Ja tez podmywam podwozie jak jest bardziej sucho na dworze, tylko, ze niestety zawsze zmocze pół psa:roll: i tak musze wyciagac suszarkę A foteczki wstawia się tak samo jak na maltankowym, wklejasz link. Pochwal się psiurkami, chlopczyka masz wyjatkowo ślicznego:loveu:
AnnaM Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 georgina napisał(a):nie mógł się nadziwić, ze pies może perfumami pachniec;) , to znajomy jak kiedyś judke widział (jedyny raz w zyciu maltana) to powiedział ze slicznie pachnie... lepiej niż... jego żona!:razz: :lol::lol:
edunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 maltańczyki nie maja prawie zapachu, kiedyś jakiś facet wziął moją Lili i tak ja wąchał jak jakiś nienormalny, w końcu stwierdził,że to nie pies ale sie uśmiałam z niego ale i tak chyba miał nierówno pod sufitem a ja teraz walcze z tymi zdjęciami i cos mi nie wychodzi :cool3: blondynka! czuje już sylwestra hi
georgina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 AnnaM napisał(a):to znajomy jak kiedyś judke widział (jedyny raz w zyciu maltana) to powiedział ze slicznie pachnie... lepiej niż... jego żona!:razz: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....szczery facet, a żona to słyszala??:evil_lol: Fakt, że maltany nie wydzielaja zapachu specyficznego dla psów , ale nie spodziewalam sie, że będą problemy z siusianiem i smrodkiem z tym zwiazanym:evil_lol: Ale nic, Edunia mnie pocieszyla;)
AnnaM Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 georgina napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....szczery facet, a żona to słyszala??:evil_lol: tak, była przy nim... ;) ale smiała sie tylko... moja judeczka pachnie szamponem albo moimi perfumkami jak sie przytulamy ;)
georgina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 AnnaM napisał(a):tak, była przy nim... ;) ale smiała sie tylko... moja judeczka pachnie szamponem albo moimi perfumkami jak sie przytulamy ;) Shamiś tez, ale po spacerze nie chcialabyś go wachać:crazyeye: ;)
AnnaM Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 georgina napisał(a):Shamiś tez, ale po spacerze nie chcialabyś go wachać:crazyeye: ;) :evil_lol: ok... ide z dudi... bo chyba siusiu chce ;)
georgina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 AnnaM napisał(a)::evil_lol: ok... ide z dudi... bo chyba siusiu chce ;) Hehe milego sikania:diabloti:
edunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 pomocy:wallbash: a ja z tymi zdjęciami walcze:wallbash: Geo mówiałaś , żeby dodać link do zdjęcia czy ja muszę sie w takim razie zalogowac np. na fotosik.pl dzięki i sorrki za upierdliwość na forum maltańczyk jest ikonka wstaw zdjęcie i ok, a tu nie moge zaczaić
georgina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 edunia napisał(a):pomocy:wallbash: a ja z tymi zdjęciami walcze:wallbash: Geo mówiałaś , żeby dodać link do zdjęcia czy ja muszę sie w takim razie zalogowac np. na fotosik.pl dzięki i sorrki za upierdliwość na forum maltańczyk jest ikonka wstaw zdjęcie i ok, a tu nie moge zaczaić Ja wstawiam do fotosika i stamtad wklejam link, na maltankowym robie tak samo....troszke czasochlonne, ale inaczej nie umiem. To teraz mnie zaintrygowalaś z ta ikonka....musze luknac:evil_lol: na maltankowe
edunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jest pod oknem odpowiedzi :lol: śmiać mi sie chce nie mam większych problemów z obsługą komputera ale czasem wpadki sie zdarzają ale jesteś zalogowana na fotosiku?
georgina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 edunia napisał(a):jest pod oknem odpowiedzi :lol: śmiać mi sie chce nie mam większych problemów z obsługą komputera ale czasem wpadki sie zdarzają ale jesteś zalogowana na fotosiku? Tak, jestem zalogowana. Może tutaj tez jest inna metoda, ale ja jej nie znam:oops:
Recommended Posts