Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

georgina napisał(a):
tylko czasami sobie liże:roll:

A wiesz, że to może być alergia ? mój też lizał, aż mu się włoski zabarwiły na brązowo :shake:
Sprawdź to koniecznie bo sam lizać nie przestanie :-(

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja ci ona, nikomu nie oddam :eviltong: Mądralińska reaguje na swoje imię i pewnie już tęskni za swoją nową super panią :evil_lol: :eviltong:

Widzę, że jednak Asia zebrała się w sobie i poszła w pioruny :evil_lol: Ja też już zmykam. Dobranoc dziewczyny!!!

Posted

Cockerek napisał(a):
Dagusia, hej! Nooo, trzymaj kciukaski, trzymaj! W yorkach Polacy niet :shake:

Oj bede chociaz nie ukrywam, ze wolałabym osobiscie pokibicowac, ale nie mam transportu na niedzielę :roll: :-(

Posted

3 polskie bule0 Suczki wygraly World Dog Show !!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Jutro wy podbijecie ringi !!! :loveu:

Martynko mozesz mi podac swoj nr kom na pv ??? bede cie molestowala jak poszlo zalotce i dziewczynom :)

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Oj bede chociaz nie ukrywam, ze wolałabym osobiscie pokibicowac, ale nie mam transportu na niedzielę :roll: :-(

Daga, ja bym Cię zabrała. Tyle, że z Gorzowa wyjeżdżam :evil_lol::evil_lol:

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
3 polskie bule0 Suczki wygraly World Dog Show !!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Jutro wy podbijecie ringi !!! :loveu:

Martynko mozesz mi podac swoj nr kom na pv ??? bede cie molestowala jak poszlo zalotce i dziewczynom :)

Chyba jednak w niedzielę ????? ;)

Posted

dziewczyny zabijcie mnie :cool3: tak zakochałam sie w tych pisakach, że planuje po cichu kupno następnego maltańczyka, może nie teraz, ale kiedyś.... :evil_lol: :loveu:

Posted

KAMA, my też...:D tylko coś jeszcze troche poczekamy...:P ojej, stresik, musze tu odragować zaraz ide sie pakować, jeszcze posprzątać w pokoju i jedziemy...!

Posted

UUuu zaszalalyscie wczoraj z iloscia postow;D I wszytskie sa nasycone emocjami przed wystawa;D

TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!! I MIZIANKI DLA WSZYSTKICH BIALASKOW!:loveu:I pamietajcie ze czekam na grupowe-forumowe zdjecie;D

Geo sliczne poslanko:)
Joasia Zizka jest cudowna hihi:loveu:

Posted

jeny pędziłam do domu jak szalona wchodzę na forum a tu żadnych wieści jak poszło Waszym pięknościom :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

haloooooooo niech ktoś da znać :-(

Posted

No więc... My mamy bdb. ocene lokaty żadnej (bo tylko przy dosk) konkurencja była ponad nasze siły:
Zalotka z KOciego Dworu- Dosk. 5 lokata (z tego co pamietam)
Balladyna z Sarmacji- db. bez lokaty
Jasper od Forusińskich- bdb. bez lokaty
MYstic Moment Se-La-Vi- db bez lokaty
Zw świata w chłopakach to Funny Ladies Super Star z Korei (Gratulacje!) a z suczek niestety niedoczekałam ale wiem że championki zwyciężyła Funny Ladies Beach Girl z Tajlandi, wiec pewnie zw. świata to też ona! Serdeczne gratulacje, to wszystko co wiem... Aha, widziałam Judkę, nie wiem co ma:P i nie widziałąm Amiśki... tzn. nie wiem która to ona.

Posted

Ojej konkurencja musiala byc naprawde bardzo mocna skoro Nelcia na 5 lokacie dopiero!Jak dla mnie i tak jest idealna:oops:Nie moge sie doczekac fotek!

Posted

foty dopiero (a moze juz) najwczesniej jutro. DObra, lece mam w tym tyg, 5 testów, do niczego sie nie uczyłam,. byaaaa.. Gratulacje dla konkurencjiii.pa

Posted

no to jak było, jaka atmosfera, jak każdy z osobna to przeżywał.... chciałabym usłyszec wersje każdego, nie tylko informacje kto wygrał...

Posted

Kochani, w naszej klasie było 13 suniek, sędzia wybrał nas do finałowej "5" i na tym piątem miejscu zostawił ;) Jestem super zadowolona. Jak usłyszałam te oceny wcześniejszych psów to zbladłam. Więc mnie oc. dosk. i to miejsce w pełni satysfakcjonuje.
Spotkaliśmy wiele znajomych osób, których serdecznie pozdrawiam!!! Mnie się atmosfera wystawy bardzo podobała. Cisza, spokój, od czasu do czasu tylko gromkie brawa lub okrzyki radości, które się niosły po hali. Jak pies stawał na I lokacie i słychac było brawa, to mi łezki w oczach stawały, ja to taka beksa jestem. Na hali na początku było bardzo zimno, ale szybko się rozgrzałam (stresik). No a takiej klasy psy ogląda się raz na długi długi czas PRZE-PIĘ - KNE!!! :loveu: :loveu: :loveu: Moje dwie faworytki niestety nie wygrały, ale i tak ich psy dla mnie to ideały. Zdjęcia wrzuce nieco później, trzeba je zmniejszyć. A z czasem może jakiś filmik, jak obrobimy.

Chciałam pogratulować wszystkim naszym forumowym maltańczykom - byliście super!!! :thumbs:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...