AnnaM Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 sarabella napisał(a): NIEDZIELA,NIEDZIELA!! rzeczywiście pomyliłam się sama nie wiem dlaczego napisałam sobota SORRY :eviltong: :lol: Kama... no a nie przyjezdzasz??
Kassy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Kama ja jestem z Wroclawia:) Ja chodze do kliniki na Trwala 7 do Dr Andrzeja Czerniaka,do tej pory nie znalazlam lepszej opieki,wielu znajomych psiarzy z Wroclawia tez ja bardzo chwali,i ja tez polecam!
Nesjanna Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 to ja wstawię kilka fotek mojego brzydactwa to przed kąpielą :
Nesjanna Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 i chyba nic więcej nie wstawię bo żaba się wiesza :evil_lol:
Nesjanna Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 tu się uśmiecham do swojej kochanej pani :lol:
Nesjanna Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 tutaj też się uśmiecham - bo wiem jaka jestem piękna :evil_lol:
Cockerek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Łoooo!! :crazyeye: Ale ona urosła!!! Jaka śliczna! :loveu: No i włoski już taaakie długie. Ładne ma oczy :loveu: sarabella napisał(a):Ciekawe gdzie się podziały Cocerek i Geo?? Ja szykuję z Anią niespodziewajkę :razz: Będzie fajnie, ale musicie nam potem pomóc. Nic więcej nie powiem :cool3: Buziaczki dla najmłodszego na forum Tolcia :buzi:
AnnaM Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 jeju Aga jaka ona piękna... wyrosła na śliczną maltanke... i jakie ma długie włoski... (tfu tfu żeby nie zapeszyc)... naprawde przesliczna :D
kama98 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Cockerek napisał(a):Buziaczki dla najmłodszego na forum Tolcia :buzi: Touluś dziękuje za buziaczki, i całuje Nelcie :evil_lol:
sarabella Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 No proszę Amisia w całej okazałości:klacz: :Rose: Tak sobie ją właśnie wyobrażałam jest prześliczna,i jak urosła:Rose: Konieczna czerwona kokarda jeżeli nie chcesz żeby Tobie .......:evil_lol: Ja też wczoraj mojego brudasa wykąpałam,i oto rezultat.:roll: Ticuś uwielbia się ubierać w sweterki tak więc teraz na spacerek bez niego nie wyjdzie wie co dobre hehe:p
AnnaM Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 no... widze ze czas na kąpiele sie zaczł ;) ja dzis judke też piore.. jest tak szara, że jej nie poznaje... nie wiem czy nie bede musiała zwiększyc czestotliwosć kąpieli :diabloti:
kama98 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Sarabello Ticuś jest przesliczny, i ma takie piekne włoski :) a ten kubraczek.... słodziutki :loveu:
AnnaM Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 no własnie... kubraczek... co kupić na zime taki kubraczek osłaniający plecki i ciałko z przodu czy zapakować psa w taki kombinezon w którym moim zdaniem pies wyglada... dziwnie :D... jejuuu
kama98 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Aniu jak wykapiesz swoją Judke, to tez pokaz nam zdięcia :) A na takie maluszki jak mój Toluś też są jakieś kubraczki?
Recommended Posts