Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sarabella napisał(a):

NIEDZIELA,NIEDZIELA!! rzeczywiście pomyliłam się sama nie wiem dlaczego napisałam sobota SORRY :eviltong:

:lol:

Kama... no a nie przyjezdzasz??

Posted

Kama ja jestem z Wroclawia:) Ja chodze do kliniki na Trwala 7 do Dr Andrzeja Czerniaka,do tej pory nie znalazlam lepszej opieki,wielu znajomych psiarzy z Wroclawia tez ja bardzo chwali,i ja tez polecam!

Posted

Łoooo!! :crazyeye: Ale ona urosła!!! Jaka śliczna! :loveu: No i włoski już taaakie długie. Ładne ma oczy :loveu:

sarabella napisał(a):
Ciekawe gdzie się podziały Cocerek i Geo??

Ja szykuję z Anią niespodziewajkę :razz: Będzie fajnie, ale musicie nam potem pomóc. Nic więcej nie powiem :cool3:

Buziaczki dla najmłodszego na forum Tolcia :buzi:

Posted

jeju Aga jaka ona piękna... wyrosła na śliczną maltanke... i jakie ma długie włoski... (tfu tfu żeby nie zapeszyc)... naprawde przesliczna :D

Posted

No proszę Amisia w całej okazałości:klacz: :Rose:
Tak sobie ją właśnie wyobrażałam jest prześliczna,i jak urosła:Rose:
Konieczna czerwona kokarda jeżeli nie chcesz żeby Tobie .......:evil_lol:

Ja też wczoraj mojego brudasa wykąpałam,i oto rezultat.:roll:

Ticuś uwielbia się ubierać w sweterki tak więc teraz na spacerek bez niego nie wyjdzie wie co dobre hehe:p

Posted

no... widze ze czas na kąpiele sie zaczł ;) ja dzis judke też piore.. jest tak szara, że jej nie poznaje... nie wiem czy nie bede musiała zwiększyc czestotliwosć kąpieli :diabloti:

Posted

no własnie... kubraczek...
co kupić na zime taki kubraczek osłaniający plecki i ciałko z przodu czy zapakować psa w taki kombinezon w którym moim zdaniem pies wyglada... dziwnie :D... jejuuu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...