Nesjanna Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Cytat: Napisał(a) Nesjanka ja polecam usuwanie przetrwałych zębów w wieku 7-8 m-ca życia psiaka Cockerek napisał(a):Tak późno? ja uważam, że to nie jest późno mój yorczek, który ma teraz 6 m-cy prawie wymienił już zęby - zostały mu kły - gdybym za bardzo się śpieszyła - może i miałby już wyrwane - tylko po co ??? teraz widzę, że mu się ruszają więc może obejdzie się bez zabiegu :razz: bez paniki !!!!
Kassy Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 georgina moim zdaniem jest jeszcze czas,mysle ze nie ma sie co fatygowac taki kawal do weta skoro zabki dopiero co sie pokazaly,ja mialam 2 dni temu ta sama sytuacje i tez juz sie zastanawialam czy nie trzeba bedzie operowac,ale zabek wypadl:)A tez sie mocno trzymal ten kielek!Poczekaj jeszcze troszke:)
borsaf Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cockerek, jak myslisz?, mini maltańczyk, czy inna ozdobna?;) Hihihi. sa jeszcze wspaniałe yorki....
AnnaM Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 halo.. jest tam kto?? moze jakis zdiecia wstawicie... halooo :mad:
Cockerek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Borsaf, zdecydowanie słodkie maskoteczki maltana :D Twoja? jak dobrze pamiętam, to Ania, córeczka Elenki, taką ma :D Ania, a jakie fotki? JA to mam dużo takich ładnych maltanków w sztuce. NIe wiem ale chyba coś tu kiedyś wstawiałam :roll:
AnnaM Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 tak widziałam gdzies w sieci... wstaw... zawsze miło popatrzec na ładne rzeczy...
Cockerek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Dobra, ale troche później, teraz nie za bardzo mogę (wiesz czemu :lol: :lol: :lol: )
Nessti Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cockerek czemu? :cool3: ja nie wiem :shake: :eviltong: Fajna maskotka a jaka wiieeelka :-o jakie posłanko ...:evil_lol: pozdrawiam ;)
AnnaM Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 no własnie Martynka... czemuuuu? :cool3::cool3::cool3: no wiem wiem... ;)
Nessti Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Czyżby już zaczynało mi świtać :razz: ? Czy to jeszcze za wcześnie :cool3: :evil_lol: Jeśli tak, to pochwal się Martyna 8)
Cockerek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Eee, to jeszcze nie to :shake: Ja tak po kryjomu nie będę Nemi witać w domu, na pewno wam to tu ogłoszę i będziemy świętować wszyscy :lol: Na razie nad czymś intensywnie myślę ...
Nessti Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ech, a już myślałam :oops: ;) Myśl,myśl, może cosik wydumasz:PROXY5: Oj będziemy świętować, masz jak w banku :multi: :evil_lol: :loveu: Czekamy tylko na sygnał i zdjęcia:cool1: A kiedy Nemi do Ciebie przyjeżdża? pozdrawiam ;)
Cockerek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 koniec paźdz/początek listopada - coś koło tego. Nie wiem dokładnie. Może Jagna mi ja przywiezie jak przyjedzie na światową - jeszcze zobaczymy. W każdym razie nie później ;) :multi:
AnnaM Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ja tez sie nie mogę doczekac... Nemi wie ze ciocia Ania z Judką czekają na nia :loveu:
AnnaM Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Dostałam dziś potwierdzenie zgłoszenia z Poznania... fajnie... nasza 1 wystawa... szkoda ze przekrecili imię Judki... jutro bede tam dzwonić... :mad:
Cockerek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Zdarza się. A ja jeszcze nie dostałam, ale czekam, bo przeciez ty wysyłałaś pierwsza. Dużo wcześniej niż ja.
karolayna Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 ja sie wczoraj dodzwonilam do Poznania i Pani powiedziała ze zgłoszenia wysyłaja w tym tygodniu, a za 2 tygodnie na stronie pojawi sie stawka ilosciowa pieskow. AnnaM mi przekręcili nazwisko, ale w sumie dobrze ze nie pieskowi imie. Z drugiej strony trudno sie dziwic tyle zgłoszeń to i pomyłka sie moze zdarzyc.
AnnaM Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 nie no ja rozumiem... ale sie wkurzyłam, bo to 1 wystawa, chcialam zeby nie było problemów ;)
agara Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dzień dobry, fajna zabawka:):) My też jeszcze nie dostałyśmy zgłoszenia.. a szkoda. u nas w domu teraz warunki poprostu idealne dla psa, zwłaszcza takiego jak Malta, biały, długowłosy, no poprostu super!<ironia> AnnaM jak nazwali judkę:D? Cockerek a jak tam kółko kynologiczne? Nawet pani nie wie jak ja bym chciała mieć takie coś w szkole...:(
AnnaM Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 nie no, nie nazwali jej inaczej... to poprostu literówka, Judka to Carolinie a napisali Caroline... dzwonie tam i dzwonie... wciąz zajete...:mad:
agara Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 pewnie dużo pomyłek, hihi:D Niech już pani nie dzwoni, bo katalogi to już są wydrukowane, a ew. przed wystawą się sędziemu powie.. a tak to po co;d?
AnnaM Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 kurcze no moze i tak... sprawdzałam, ja w zgłoszeniu napisałam dobrze... mam nadzieje ze tylko na tym potwierdzeniu ktoś sie pomylił... a dodzwonić to sie tam nie da... cały czas zajete... napisałam wiec maila... zobaczymy... Moja Judka to normalnie jest szara... matko jaki wstyd! :oops: dzis bedzie pranie... oj bedzie...
agara Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 my też planujemy dzisiaj kąpiel 'teraz mamy remont- kurz i w ogóle, malta ma taką szorstką, szarą brudną sierść że szkoda gada c, tego sie czesać poprostu nie da' to wysłałam dziś Sarabelli... bo rozmawiałyśmy
AnnaM Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 wrzucam kilka fotek judoki mojej kochanej... mojego niedzwiadka polarnego... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts