Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cytat:
Napisał(a) Nesjanka
ja polecam usuwanie przetrwałych zębów w wieku 7-8 m-ca życia psiaka

Cockerek napisał(a):
Tak późno?

ja uważam, że to nie jest późno
mój yorczek, który ma teraz 6 m-cy prawie wymienił już zęby - zostały mu kły - gdybym za bardzo się śpieszyła - może i miałby już wyrwane - tylko po co ??? teraz widzę, że mu się ruszają więc może obejdzie się bez zabiegu :razz:

bez paniki !!!!

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

georgina moim zdaniem jest jeszcze czas,mysle ze nie ma sie co fatygowac taki kawal do weta skoro zabki dopiero co sie pokazaly,ja mialam 2 dni temu ta sama sytuacje i tez juz sie zastanawialam czy nie trzeba bedzie operowac,ale zabek wypadl:)A tez sie mocno trzymal ten kielek!Poczekaj jeszcze troszke:)

Posted

Borsaf, zdecydowanie słodkie maskoteczki maltana :D Twoja?
jak dobrze pamiętam, to Ania, córeczka Elenki, taką ma :D

Ania, a jakie fotki? JA to mam dużo takich ładnych maltanków w sztuce. NIe wiem ale chyba coś tu kiedyś wstawiałam :roll:

Posted

Eee, to jeszcze nie to :shake: Ja tak po kryjomu nie będę Nemi witać w domu, na pewno wam to tu ogłoszę i będziemy świętować wszyscy :lol:

Na razie nad czymś intensywnie myślę ...

Posted

Ech, a już myślałam :oops: ;)
Myśl,myśl, może cosik wydumasz:PROXY5:
Oj będziemy świętować, masz jak w banku :multi: :evil_lol: :loveu:
Czekamy tylko na sygnał i zdjęcia:cool1: A kiedy Nemi do Ciebie przyjeżdża?

pozdrawiam ;)

Posted

koniec paźdz/początek listopada - coś koło tego. Nie wiem dokładnie. Może Jagna mi ja przywiezie jak przyjedzie na światową - jeszcze zobaczymy. W każdym razie nie później ;) :multi:

Posted

Dostałam dziś potwierdzenie zgłoszenia z Poznania...
fajnie... nasza 1 wystawa... szkoda ze przekrecili imię Judki... jutro bede tam dzwonić... :mad:

Posted

ja sie wczoraj dodzwonilam do Poznania i Pani powiedziała ze zgłoszenia wysyłaja w tym tygodniu, a za 2 tygodnie na stronie pojawi sie stawka ilosciowa pieskow.

AnnaM
mi przekręcili nazwisko, ale w sumie dobrze ze nie pieskowi imie. Z drugiej strony trudno sie dziwic tyle zgłoszeń to i pomyłka sie moze zdarzyc.

Posted

Dzień dobry, fajna zabawka:):)
My też jeszcze nie dostałyśmy zgłoszenia.. a szkoda. u nas w domu teraz warunki poprostu idealne dla psa, zwłaszcza takiego jak Malta, biały, długowłosy, no poprostu super!<ironia>
AnnaM jak nazwali judkę:D?
Cockerek a jak tam kółko kynologiczne? Nawet pani nie wie jak ja bym chciała mieć takie coś w szkole...:(

Posted

nie no, nie nazwali jej inaczej... to poprostu literówka, Judka to Carolinie a napisali Caroline...
dzwonie tam i dzwonie... wciąz zajete...:mad:

Posted

pewnie dużo pomyłek, hihi:D Niech już pani nie dzwoni, bo katalogi to już są wydrukowane, a ew. przed wystawą się sędziemu powie.. a tak to po co;d?

Posted

kurcze no moze i tak... sprawdzałam, ja w zgłoszeniu napisałam dobrze... mam nadzieje ze tylko na tym potwierdzeniu ktoś sie pomylił...
a dodzwonić to sie tam nie da... cały czas zajete... napisałam wiec maila... zobaczymy...

Moja Judka to normalnie jest szara... matko jaki wstyd! :oops:
dzis bedzie pranie... oj bedzie...

Posted

my też planujemy dzisiaj kąpiel
'teraz mamy remont- kurz i w ogóle, malta ma taką szorstką, szarą brudną sierść że szkoda gada c, tego sie czesać poprostu nie da' to wysłałam dziś Sarabelli... bo rozmawiałyśmy

Posted

wrzucam kilka fotek judoki mojej kochanej... mojego niedzwiadka polarnego... :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...