Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cockerek napisał(a):
Jej, ale miałam problem żeby tu się dostać, nic mi nie działało od rana.
no... mi tez sie chrzaniło... ale u Ciebie to juz wogóle... :|

Cockerek napisał(a):
Judka Śliczna, śliczna śliczna!!! :buzi: :loveu: Jest taka radosna, kochaniutka!!! NIe mogę się napatrzeć!!
:-(
napatrzysz sie w Poznaniu kochana :D...

Posted

Nesjanko z Amisi niezła pannica się szykuje już teraz jest śliczna, a gdzie tu dalej.Jakby to powiedzieć to jest typ maltańczyka ,który mi się bardzo podoba:loveu: mój Ticuś też jest cudowny i inne też są wspaniałe :cool3: :cool3:

Judka - białasek cudowny najlepsze to zdjęcie w locie trudno takie zrobić ,że Ci się udało.....;)

Posted

sarabella napisał(a):
:cool3: :cool3:
Judka - białasek cudowny najlepsze to zdjęcie w locie trudno takie zrobić ,że Ci się udało.....;)

wiesz jak długo celowałam zeby takie wyszły?! mąż rzucał piłkę a cykałam fotki ;)

Posted

Wiem wiem bo sama jeszcze takiego porządnego nie zrobiłam,to też nie było łatwe:shake:

ale się udało!!!!

o buźki mi się pokazały chyba się już naprawia to forum , a z drugiej strony ciekawe co to za paskudny chochlik:mad:

o i nawet zdjęcie się pokazało !!! SUPERRRR

Posted

Hehehe, jak pies z kotem a tak z daleka od siebie siedzą - ciekawe który się którego boi :lol: A co Ticolo tak świeci oczami? :lol: Super!!!

No i forum naprawili, jeee :multi:

Posted

a ja nie wytrzymam i muszę się Wam pochwlić:
oto osiągnięcia moich grzywaczkowych dzieci:

Rybnik - Evelin Nesjana - dosk. lok I Zw. Mł.
Legionowo: Effective Nesjana - dosk. lok I Zw. Mł.
Elita Nesjana (pośrednia) - dosk. lok I CWC
Edelkirch Nesjana młodzież - dosk. lok II

:loveu::loveu::loveu::cool3::loveu::loveu::loveu::cool3::loveu::loveu::loveu:

Posted

wow p. Agnieszko, GRATULUJE!
oh, Czy ktoś wie jaka jest stawka na Poznań? (Pani Sarabello, pani ostatnio wiedziała, może jakies info:D?)

Posted

Aniu, brak mi słów, taka ona jest piękna :loveu: Ma takie słodkie spojrzenie, można na nią patrzć i patrzeć. naprawdę bardzo mi się podoba, słodkie pysiaczki :loveu: I wielkie ukłony dla ciebie za jej pielęgnację, bo widać że Judy jest w najlepszych rękach w jakie mogła trafić :D :multi:

Posted

Nelcia idzie zaraz do kąpieli :eviltong: Może uda mi się cyknąć jakieś foto - to bym tu wrzuciła ;)
Ania, ale Judy to nieźle pozuje, modelka jedna :cool3:

Posted

Aniu !! super fotki ,ale Ty musisz mieć dużo czasu, że tyle zdjęć strzelasz:evil_lol: :painting: a Judka tak w ogóle to wychodzi na spacery,pytam bo ona zawsze taka biała SUUUPERRRR:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...