Cockerek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ojej jaka ona maciupka jeszcze, nie? Pamiętam jak Nelcia taka mała była i mam takie zdjęcie jak leży mi na kalwiaturze. Wczoraj ją też tak położyłam i wiecie co, rozwaliła się na całym biurku, łapy na żabkę do tyłu :lol: A teraz nie mogę się doczekać kiedy będe miziać druga kluseczkę Nel właśnie dostała na głowę i biega jak szalona po całej chacie, aż nie wyrabia na zakrętach :lol:
bognik Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 http://img247.imageshack.us/img247/5651/juuf8.jpg - Aniu, jakie Ty masz cudeńko w domu, i tak kokardka, jak słodko :loveu: :loveu: :loveu: Cockerku - Kokietka to świetne imię, pasuje do kruszynki i do przydomka :iloveyou: Malta - rasowa, rasowa. Obie panie zadebiutują na ŚWIATÓWCE! :razz: :p
agara Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 jak to Obie? Judka i kto? Prawdopodobnie Poznań to będzie nasza ostatnina wystawa, potem ścinamy Maltusię:):)
Nessti Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Malta GD postaram się pstryknąć kilka fotek, to później wstawię :roll: Ale coś mi się forum rozjeżdża Ja też niedługo idę ściąć mojego, bo już mu rosną włoski długie. Jestem na etapie obmyślania nowej fryzurki ;) Malta- obie czyli Judka i AnnaM AnnoM no piękna ta Twoja Judka jak nie wiem co :loveu: :loveu: Cockerku my też Ci zazdrościmy :loveu: :loveu: ( no ja to na pewno :loveu: ) takiej małej kluseczki. Można by te fotki oglądać w nieskończoność. Ale jak szybko się takie maleństwa zmieniają- z dnia na dzień prawie :-o :loveu: pozdrawiam ;)
Cockerek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 No dokładnie, niedawno taka mała była, potem juz oczka otworzyły, a teraz juz taki kluski rosną :multi: Nessti, obcinasz na szczeniaka czy sznaucera czy jeszcze inaczej? :cool3:
Cockerek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Malta, to jednak udało wam się zgłosić Maltusię? I potem juz ścinacie tak szybko?
Kassy Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Cockerek sliczne malenstwo!zakochalam sie oczywiscie;D A w jakiej fryzurce wedlug was maltan wyglada najlepiej,ja myslalam o takiej ala york,no ale niewiem czy to bedzie mu pasowalo.Moze jakies propozycje?
Nessti Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Cockerek napisał(a):No dokładnie, niedawno taka mała była, potem juz oczka otworzyły, a teraz juz taki kluski rosną :multi: Nessti, obcinasz na szczeniaka czy sznaucera czy jeszcze inaczej? :cool3: Teraz chcę obciąć na sznaucera. Ostatnio w te upały był na szczeniaka. A teraz już mu takie fajne włoski urosły i nie dam ściąć zbyt dużo ;) Firanki muszą zostać, kitkę też mu zostawię :cool3: Zobaczymy. A widziałam maltankę obciętą na sznaucera i po prostu miodzio :loveu: . nic dodać nic ująć. Jak obetnę to wstawię fotki Pomijając, że Nelka to i tak 8 cud świata :loveu::loveu: pozdrawiam ;)
sarabella Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Hejka Hejka !!na początku dziękujemy wszystkim z osobna za gratulacje wiecie niby papierek a cieszył jak nie wiem co!! To forum nie tylko Wam nie działa jak się należy u mnie też pełno x Już nie mogę się doczekać kiedy Was wszystkich zobaczę:cool3: :cool3: ;) ;) Martynko kokietka jest cudowna!!!!:loveu: ślicznusia już szykuję kokardeczkę dla niej;), tak Ci wszyscy zazdroszczą że chyba czerwoną zrobię. Ja w przyszłym roku planuję sunię też tak na jesień. i tym sposobem będą 4 maltańczyki w Gnieźnie:p (te wystawowe),bo w zaciszu to ponoć są jeszce dwa. GEORGINO!!! zniknęłaś czy się zagubiłaś daj znać to prześlę ci adres strony dogo
Cockerek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 sarabella napisał(a):Ja w przyszłym roku planuję sunię też tak na jesień. :multi: Masz już coś na oku? A kokardeczkę czerwoną jak najbardziej poprosimy. Moja ulubiona to jest właśnie ta od ciebie czerwona z różyczką :D Jak ja bym obcinała, to chyba na szczeniaka. Na sznaucera odpada bo na łapkach zostaja włosy, a tam właśnie najszybciej się brudzą. Zresztą, ja chyba nigdy nie obetnę Neli tak do końca, zawsze kucyk na głowie. Nessti, jak już obetniecie, to koniecznie pokaż nam zdjęcia :cool3:
sarabella Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 A w jakiej fryzurce wedlug was maltan wyglada najlepiej,ja myslalam o takiej ala york,no ale niewiem czy to bedzie mu pasowalo.Moze jakies propozycje? Kassy mnie osobiście podobają się takie maleństwa w jednej kituni dwie to tak jakoś dodają powagi ,ale to jest moje zdanie. Tutaj Ticuś w szczeniakach debiutował w dwóch kokardkach ,ale myślę ,że w jednej lepiej by wyglądał. Martrynko mam mam na oku a jakże, już nawet zamówiona
Cockerek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Faktycznie w jednej kiteczce wyglądają jak laleczki, a w dwóch poważniej. Na ringu mi się jednak Nelcia podoba bardziej w dwóch. Ale w domu to tylko w jednej chodzi, a najczęściej w warkoczyku :D Aha, już zamówiona? :-o I pewnie nam nie zdradzisz skąd :evil_lol:
sarabella Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Cockerek napisał(a):Faktycznie w jednej kiteczce wyglądają jak laleczki, a w dwóch poważniej. Na ringu mi się jednak Nelcia podoba bardziej w dwóch. Ale w domu to tylko w jednej chodzi, a najczęściej w warkoczyku :D Aha, już zamówiona? :-o I pewnie nam nie zdradzisz skąd :evil_lol: Nelcia w dwóch ,bo to już dorosła panna :cool3: A skąd no nie wiem , to będzie siostrzyczka amisi,(mam nadzieję);)
Cockerek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Nooo, mnie się mamusia podobała :multi: To trzymam mocno kciuki żeby była dziewuszka dla ciebie. Zapewne tez w przyszłości panna dla Ticusia, co? :cool3: Pokażę wam jak Nel szaleje z Toffikiem :evil_lol: Tylko chwilunia, zmniejsze zdjęcia.
Cockerek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Oto Nelcia po domowemu :lol: Szaleństwa z Toffim A jak Toffi odmówił zabaw, to pastwiła się nad piłeczką :diabloti:
bognik Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Fajne fotki - nie ma to jak szalejące psy :evil_lol: Cockerku - co masz za aparat? Strasznie wyraźne fotki robi (już tak od dłuższego czasu na to zwróciłam uwagę) :p http://img143.imageshack.us/img143/8251/3tk2.jpg - ale Nelcia ma prosty włos ;)
Cockerek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Aparat jest sony r1, jestem z niego strasznie zadowolona i jego zakup to był strzał 10. A te zdjęcia to amatorszczyzna, bo ja się nie znam na ustawieniach, tyle tam przycisków :oops:
sarabella Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Super fotki ,ale Cię dzisiaj wzięło siedzisz i siedzisz na tym forum,to chyba myśl o kokietce ma na to wpływ zgadłam? Ja też biorę się zaraz za mojego paskuda kąpiel ,czesanko, i potem może parę fotek pstryknę. Nela jest naprawdę super!!!!:loveu: Toffik też niczego sobie. Martynko dlaczego Twoje zdjęcie jest ,a mojego nie ma przy pseudo,ale namieszali:shake:
Cockerek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 A siedzę dzisiaj ogólnie przy kompie to i na forum zaglądam ;) A Kokietka to w domu chyba Candy będzie, bo taki z niej cukiereczek słodki, ale jeszcze się zastanawiam. Chyba coś tu od wczoraj kombinują bo widzę same krzyżyki.
Kassy Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Hihi widze ze Nelcia niezle daje popalic Toffiemu!Pewnie ma jej dosyc troche;D Ja sie zastanawiam czy nie obciac Taco wloskow kolo oczu i nie zapuscic od nowa bo te przebarwienia nie chca zejsc za nic,ale znowu jak obetne je to beda odrastac i draznic mu te oczka,a jeszcze ciut ciut i bedzie mial spokoj,narazie wyglada jak wiewiora bo mu odstaja i sie strosza:) Nieiwme co sie stalo z forum ale zadne emoty mi sie nie wyswietlaja i avatary,hmm?:|
Cockerek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Kassy, a może musiałabyś mu czymś "przylizać" te włoski? Ale i tak jak leca mu łezki, to na obcięych włoskach tez będa się robić przebarwienia. Chyba że już nie łzawi tak bardzo.
Kassy Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Co do oczek to jest duza poprawa,bardzo malo lzawi,tez myslalam zeby te wloski jakos obciazyc,tylko czym?
Cockerek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 To super :multi: Bardzo się ciesze razem z tobą. Nie wiem czym, może wazelina? Spróbuj teraz, zobacz czy przyklepie włoski czy nadal będa się stroszyć. Ja pamiętam jak mnie to u Nel wkurzało, wyglądała jak piżmak. Zastanawiam się cały czas jak to zrobić, żeby małej się tak nie stroszyły.
lira Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Martyna przeprowadzam sie do ciebie z dwoma takimi super psiakami , Kokietka jest przepięknym maluchem, pamiętam te zdjęcia gdzie Nelka leży na klawiaturze
Recommended Posts