Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej jaka ona maciupka jeszcze, nie? Pamiętam jak Nelcia taka mała była i mam takie zdjęcie jak leży mi na kalwiaturze. Wczoraj ją też tak położyłam i wiecie co, rozwaliła się na całym biurku, łapy na żabkę do tyłu :lol: A teraz nie mogę się doczekać kiedy będe miziać druga kluseczkę

Nel właśnie dostała na głowę i biega jak szalona po całej chacie, aż nie wyrabia na zakrętach :lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malta GD postaram się pstryknąć kilka fotek, to później wstawię :roll:
Ale coś mi się forum rozjeżdża
Ja też niedługo idę ściąć mojego, bo już mu rosną włoski długie. Jestem
na etapie obmyślania nowej fryzurki ;)

Malta- obie czyli Judka i AnnaM

AnnoM no piękna ta Twoja Judka jak nie wiem co :loveu: :loveu:

Cockerku my też Ci zazdrościmy :loveu: :loveu: ( no ja to na pewno :loveu: ) takiej małej kluseczki. Można by te fotki oglądać w nieskończoność.
Ale jak szybko się takie maleństwa zmieniają- z dnia na dzień prawie :-o :loveu:

pozdrawiam ;)

Posted

No dokładnie, niedawno taka mała była, potem juz oczka otworzyły, a teraz juz taki kluski rosną :multi:
Nessti, obcinasz na szczeniaka czy sznaucera czy jeszcze inaczej? :cool3:

Posted

Cockerek sliczne malenstwo!zakochalam sie oczywiscie;D

A w jakiej fryzurce wedlug was maltan wyglada najlepiej,ja myslalam o takiej ala york,no ale niewiem czy to bedzie mu pasowalo.Moze jakies propozycje?

Posted

Cockerek napisał(a):
No dokładnie, niedawno taka mała była, potem juz oczka otworzyły, a teraz juz taki kluski rosną :multi:
Nessti, obcinasz na szczeniaka czy sznaucera czy jeszcze inaczej? :cool3:

Teraz chcę obciąć na sznaucera. Ostatnio w te upały był na szczeniaka.
A teraz już mu takie fajne włoski urosły i nie dam ściąć zbyt dużo ;)
Firanki muszą zostać, kitkę też mu zostawię :cool3: Zobaczymy. A widziałam maltankę obciętą na sznaucera i po prostu miodzio :loveu: . nic dodać nic ująć. Jak obetnę to wstawię fotki
Pomijając, że Nelka to i tak 8 cud świata :loveu::loveu:

pozdrawiam ;)

Posted

Hejka Hejka !!na początku dziękujemy wszystkim z osobna za gratulacje wiecie niby papierek a cieszył jak nie wiem co!!

To forum nie tylko Wam nie działa jak się należy u mnie też pełno x

Już nie mogę się doczekać kiedy Was wszystkich zobaczę:cool3: :cool3: ;) ;)

Martynko kokietka jest cudowna!!!!:loveu: ślicznusia już szykuję kokardeczkę dla niej;), tak Ci wszyscy zazdroszczą że chyba czerwoną zrobię.
Ja w przyszłym roku planuję sunię też tak na jesień.
i tym sposobem będą 4 maltańczyki w Gnieźnie:p (te wystawowe),bo w zaciszu to ponoć są jeszce dwa.

GEORGINO!!! zniknęłaś czy się zagubiłaś daj znać to prześlę ci adres strony dogo

Posted

sarabella napisał(a):
Ja w przyszłym roku planuję sunię też tak na jesień.

:multi: Masz już coś na oku? A kokardeczkę czerwoną jak najbardziej poprosimy. Moja ulubiona to jest właśnie ta od ciebie czerwona z różyczką :D

Jak ja bym obcinała, to chyba na szczeniaka. Na sznaucera odpada bo na łapkach zostaja włosy, a tam właśnie najszybciej się brudzą. Zresztą, ja chyba nigdy nie obetnę Neli tak do końca, zawsze kucyk na głowie. Nessti, jak już obetniecie, to koniecznie pokaż nam zdjęcia :cool3:

Posted

A w jakiej fryzurce wedlug was maltan wyglada najlepiej,ja myslalam o takiej ala york,no ale niewiem czy to bedzie mu pasowalo.Moze jakies propozycje?

Kassy mnie osobiście podobają się takie maleństwa w jednej kituni dwie to tak jakoś dodają powagi ,ale to jest moje zdanie.

Tutaj Ticuś w szczeniakach debiutował w dwóch kokardkach ,ale myślę ,że w jednej lepiej by wyglądał.

Martrynko mam mam na oku a jakże, już nawet zamówiona

Posted

Faktycznie w jednej kiteczce wyglądają jak laleczki, a w dwóch poważniej. Na ringu mi się jednak Nelcia podoba bardziej w dwóch. Ale w domu to tylko w jednej chodzi, a najczęściej w warkoczyku :D
Aha, już zamówiona? :-o I pewnie nam nie zdradzisz skąd :evil_lol:

Posted

Cockerek napisał(a):
Faktycznie w jednej kiteczce wyglądają jak laleczki, a w dwóch poważniej. Na ringu mi się jednak Nelcia podoba bardziej w dwóch. Ale w domu to tylko w jednej chodzi, a najczęściej w warkoczyku :D
Aha, już zamówiona? :-o I pewnie nam nie zdradzisz skąd :evil_lol:

Nelcia w dwóch ,bo to już dorosła panna :cool3:
A skąd no nie wiem , to będzie siostrzyczka amisi,(mam nadzieję);)

Posted

Nooo, mnie się mamusia podobała :multi: To trzymam mocno kciuki żeby była dziewuszka dla ciebie. Zapewne tez w przyszłości panna dla Ticusia, co? :cool3:
Pokażę wam jak Nel szaleje z Toffikiem :evil_lol: Tylko chwilunia, zmniejsze zdjęcia.

Posted

Aparat jest sony r1, jestem z niego strasznie zadowolona i jego zakup to był strzał 10. A te zdjęcia to amatorszczyzna, bo ja się nie znam na ustawieniach, tyle tam przycisków :oops:

Posted

Super fotki ,ale Cię dzisiaj wzięło siedzisz i siedzisz na tym forum,to chyba myśl o kokietce ma na to wpływ zgadłam?
Ja też biorę się zaraz za mojego paskuda kąpiel ,czesanko, i potem może parę fotek pstryknę.
Nela jest naprawdę super!!!!:loveu: Toffik też niczego sobie.

Martynko dlaczego Twoje zdjęcie jest ,a mojego nie ma przy pseudo,ale namieszali:shake:

Posted

A siedzę dzisiaj ogólnie przy kompie to i na forum zaglądam ;) A Kokietka to w domu chyba Candy będzie, bo taki z niej cukiereczek słodki, ale jeszcze się zastanawiam.
Chyba coś tu od wczoraj kombinują bo widzę same krzyżyki.

Posted

Hihi widze ze Nelcia niezle daje popalic Toffiemu!Pewnie ma jej dosyc troche;D

Ja sie zastanawiam czy nie obciac Taco wloskow kolo oczu i nie zapuscic od nowa bo te przebarwienia nie chca zejsc za nic,ale znowu jak obetne je to beda odrastac i draznic mu te oczka,a jeszcze ciut ciut i bedzie mial spokoj,narazie wyglada jak wiewiora bo mu odstaja i sie strosza:)

Nieiwme co sie stalo z forum ale zadne emoty mi sie nie wyswietlaja i avatary,hmm?:|

Posted

Kassy, a może musiałabyś mu czymś "przylizać" te włoski? Ale i tak jak leca mu łezki, to na obcięych włoskach tez będa się robić przebarwienia. Chyba że już nie łzawi tak bardzo.

Posted

To super :multi: Bardzo się ciesze razem z tobą. Nie wiem czym, może wazelina? Spróbuj teraz, zobacz czy przyklepie włoski czy nadal będa się stroszyć. Ja pamiętam jak mnie to u Nel wkurzało, wyglądała jak piżmak. Zastanawiam się cały czas jak to zrobić, żeby małej się tak nie stroszyły.

Posted

Martyna przeprowadzam sie do ciebie z dwoma takimi super psiakami , Kokietka jest przepięknym maluchem, pamiętam te zdjęcia gdzie Nelka leży na klawiaturze

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...