sarabella Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 :crazyeye: właśnie wróciłam z podróży po forum maltańczykowym i wiecie co............ już się znalazł pierwszy krytykant ,który stwierdził ,że nasze kochane pupile były beznadziejnie przygotowanei wstyd z takimi wyjść na ring:mad: .Wcale się nie dziwię że niektórzy nie życzą sobie aby fotografowano ich psiaki.Ja też zrobiłam ten błąd na forum i wstawiłam kiedyś zdjęcia wszystkich wystawianych maltańczyków:shake: dziś wiem ,że to był błąd i przepraszam:oops: rzeczywiście nie wszystkie zdjęcia są rewelacyjne(mnie się podobają) dla przykładu wiem że p.Forrusińska zabrania robienia zdjęć i wtedy nie ma przypadku że jej npTolo nie tak wygląda.a.......... zapomniałam według krytykanta tylko jeden pies był dobrze przygotowany jaaaak myślicie noooooooo NELCIA!!!
AnnaM Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Jejku Martyna... ale ślicznie Nelcia wyglądała :) kurcze juz nie moge sie doczekac Poznania zeby sie z Wami spotkac :)
Cockerek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 To jest bardzo subiektywna opinia. Jednym się Nelcia może podobać inny nie. A każdy przygotowuje jak umie, chyba nie za ładnie tak krytykowac innych :roll:
yoasia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Martynko ---> jesli znajdziesz chwilunię to prosze napisz mi na priva jak się to rozdzielczość zmniejsza plissss :p
yoasia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 aha i chciałam zapytać czy pamiętacie mniej więcej ile wazyły wasze maltanki w wieku 2,5 mscy ? oczywiście nie chodzi mi o miniaturki tylko o te zwykłe maltańczyki bo ja dzisiaj Zizkę zważyłam i jestem lekko przerażona :diabloti:
Cockerek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Z ciekawości weszłam tam sobie poczytać - ojjoj ale się rozbujało :roll: Asia,a co za duża?
lira Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 martynko nie przejmuj się to jest czysta zazdorść , masz pięknie przygotowaną suńkę
Cockerek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Lircia, ja się nie przejmuję, to nie do mnie było ;)
Nesjanna Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Cockerek napisał(a):Geo dziękuję ci ślicznie :buzi: to racja, jak się ma dobre geny to jest o wiele łatwiej ;) Nesjanka, to ja się będe ukrywać i pojawię się dopiero na ringu :eviltong: tere fere i co mi zrobisz (jak mnie złapiesz) :eviltong: :lol: no Tobie nic ale Nelkę zacałuję na ................... śmierć :loveu: i poczochram ....... :cool3::cool3:
Kassy Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Yoasia a ile wazy twoje sloneczko?Moj Taco to kawal chlopa 2,5kg jak nic:)A taka kruszyna byla:lol:
yoasia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Moja Zizka waży 1,5 kg tylko że ona ma dopiero 2,5 miesiąca i właśnie tak sie zastanawiam czy to duzo jest czy w sam raz :p a Twój Taco ile ma mscy bo kurcze nie pamiętam ? :razz:
Nesjanna Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Zobaczcie jaki fajny katalog jest w Legionowie:
Nesjanna Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 a ja nie jadę ......................:-(:-(:-(:-(
Jaaga Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Witam serdecznie wszystkich kochających maltańczyki i ich psiaki. Pozdrawiam Martynę i Nelusię, która sie u mnie urodziła:multi: i Anię z Judy. Aniu, dziekuję za przysyłane zdjęcia Judki, wyrosła z niej piękna panna. Wszyscy macie piękne białaski i widzę, ze coraz wiecej osób zako****e sie w tej rasie :lol:.
Kassy Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Katalog super!:loveu: ) Yoasia taco ma teraz 5 miesiacy(24skonczyl:loveu: )
Daga_i_Oskar Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Kochane, no tak nie może być, zebym nie wiedziala co jest grane hihih :cool3: Wchodze i patrze ze mam niezliczoną ilość stron do przewertowania i przeczytania, ale na to nie mam czasu i mam takie tyły, ze nie wiem co gdzie i z kim :lol: Widzę, że są nowe osoby/miłośniczki Maltańczyków, więc grono Wam się powiększa i oby tak dalej :multi: Ja z przyjemnością będą oglądała rozwój Waszych piesków i podziwiała ich zmagania na wsyatawach, oraz pamiętajcie, że za wszystkich mocno trzymamy kciuki z Oskarkiem :loveu: Martynko - Tobie oczywiscie gratulacje za kolejne sukcesy, idziecie jak burza i oby tak dalej, niech rzaden grzmot nie zakłóci tego spokoju :loveu: Obejrzałam osatnie foti z wystawy no i co ja mogę powiedieć? Nelusia rezentuje się rewelacyjnie, jest cudowna i chciałoby sie ją schrupać :loveu: :loveu: Zauważyłam także jakieś kombinacje imion :razz: czy spodziewasz się kolejnego domownika? Kiedy? :lol: iekaowśc mnie zżera :cool3: Aniu - Judka :loveu: :loveu: rośnie Ci na piękną suńcie, chyba bierze przykład z Nelusi :loveu: i tylko czekac jak zawowjuje na ringu i bedzie takze podbijala serca sedziów :multi: Pozostale pieski również są śliczne i z przyjemnością bede je podziwiala na zdjęciach. Wybaczcie, że nie piszę oddzielnie do Waszych piesków, ale jestem nieco zagubiona który piesek jest czyj, a to wszytsko przez moją nieobecnosc :oops: ale postaram sie poprawic :) Teraz bardzo serdecznie pozdrawiamy i przesylamy caluski Daga i Oskarek, oraz zapraszamy do Naszej galerii klikajac w bannerek :loveu:
lira Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 no właśnie martyna szykujesz jakaś nową maltankę sprowadzić do domu :>
sarabella Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :laola: Radość wielka dzisiaj w domu TICUŚ dostał dyplom MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA POLSKI. Ale jesteśmy szczęśliwi :multi: Trzeba będzie to uczcić:drink1: Mizianki dla wszystkich zaprzyjaźnionych!!
Kassy Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Sarabella gratulacje dla Ciebie i Ticusia:))):BIG: I zycze dalszych sukcesow!:loveu:
bognik Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Spóźnione :oops: GRATULACJE dla Martyny i Nelci!!! Co ja będę się powtarzac, Nel jak zwykle wyglądała SUPER ...! BRAWO DZIEWCZYNY! :laola: P.S. Już nie mogę się doczekac Poznania, kiedy zobaczę na żywo Nel :loveu:
Cockerek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Jaaga, witaj!!! :multi: :multi: :multi: Coraz nas tu więcej - jeeee :Cool!: [quote name='Nesjanka']Zobaczcie jaki fajny katalog jest w Legionowie: Jasperek :klacz: Sarabelko yupiiii!!! :B-fly: :BIG: Gratulacje!!! Mizianki dla Ticusia :D Kassy, jaki on fajny dziubilek malutki jeszcze :iloveyou: Daguś, ja sobie Oskarka odwiedzam regularnie :D dziękujemy że i u nas od czasu do czasu zawitasz, a jak widzisz, nas tu coraz więcej :D I faktycznie, do mnie trafi druga maltanka - Kokietka :multi: :loveu: Bognik, a ty wystawiasz w Poznaniu? Bo koniecznie muszę wlecieć do was na ring. Ciekawe tylko kiedy :siara: tyle bym chciała zobaczyć ...
AnnaM Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Jaaga']Witam serdecznie wszystkich kochających maltańczyki i ich psiaki. Pozdrawiam Martynę i Nelusię, która sie u mnie urodziła:multi: i Anię z Judy. Aniu, dziekuję za przysyłane zdjęcia Judki, wyrosła z niej piękna panna. Wszyscy macie piękne białaski i widzę, ze coraz wiecej osób zako****e sie w tej rasie :lol:. Jaaga... witaj na dogo... :) super ze sie "ujawniłaś".... :) zdięć judki bedzie wiecej... a w Poznaniu sama ją zobaczysz :) [quote name='Cockerek'] tyle bym chciała zobaczyć ... no to jest nas dwie... bedziemy razem latac po całej wystawie ;)
bognik Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Cockerek'] Bognik, a ty wystawiasz w Poznaniu? Bo koniecznie muszę wlecieć do was na ring. Ciekawe tylko kiedy :siara: tyle bym chciała zobaczyć ... A no wystawiam :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cool3: Mam nadzieję, że zdążysz (zdążycie - Aniu ;>) na chwilę do nas wpasc (jak nie, to ja wpadnę :evil_lol: ) :p Zgłosiłam Lharę w pierwszym terminie, ale się cieszę! :multi: :multi: :multi: Pzdr. ;)
Nesjanna Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='sarabella']:laola: Radość wielka dzisiaj w domu TICUŚ dostał dyplom MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA POLSKI. Ale jesteśmy szczęśliwi :multi: Trzeba będzie to uczcić:drink1: Mizianki dla wszystkich zaprzyjaźnionych!! GRATULACJE !!!! :multi::multi: (tylko dlaczego mówisz, że nie idzie ci wystawianie ???? :crazyeye::crazyeye:)
Recommended Posts