Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye: właśnie wróciłam z podróży po forum maltańczykowym i wiecie co............ już się znalazł pierwszy krytykant ,który stwierdził ,że nasze kochane pupile były beznadziejnie przygotowanei wstyd z takimi wyjść na ring:mad: .Wcale się nie dziwię że niektórzy nie życzą sobie aby fotografowano ich psiaki.Ja też zrobiłam ten błąd na forum i wstawiłam kiedyś zdjęcia wszystkich wystawianych maltańczyków:shake: dziś wiem ,że to był błąd i przepraszam:oops: rzeczywiście nie wszystkie zdjęcia są rewelacyjne(mnie się podobają) dla przykładu wiem że p.Forrusińska zabrania robienia zdjęć i wtedy nie ma przypadku że jej npTolo nie tak wygląda.a.......... zapomniałam według krytykanta tylko jeden pies był dobrze przygotowany jaaaak myślicie noooooooo NELCIA!!!

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aha i chciałam zapytać czy pamiętacie mniej więcej ile wazyły wasze maltanki w wieku 2,5 mscy ? oczywiście nie chodzi mi o miniaturki tylko o te zwykłe maltańczyki
bo ja dzisiaj Zizkę zważyłam i jestem lekko przerażona :diabloti:

Posted

Cockerek napisał(a):
Geo dziękuję ci ślicznie :buzi: to racja, jak się ma dobre geny to jest o wiele łatwiej ;)
Nesjanka, to ja się będe ukrywać i pojawię się dopiero na ringu :eviltong: tere fere i co mi zrobisz (jak mnie złapiesz) :eviltong: :lol:

no Tobie nic ale Nelkę zacałuję na ................... śmierć :loveu: i poczochram ....... :cool3::cool3:

Posted

Moja Zizka waży 1,5 kg tylko że ona ma dopiero 2,5 miesiąca i właśnie tak sie zastanawiam czy to duzo jest czy w sam raz :p
a Twój Taco ile ma mscy bo kurcze nie pamiętam ? :razz:

Posted

Witam serdecznie wszystkich kochających maltańczyki i ich psiaki. Pozdrawiam Martynę i Nelusię, która sie u mnie urodziła:multi: i Anię z Judy.
Aniu, dziekuję za przysyłane zdjęcia Judki, wyrosła z niej piękna panna.
Wszyscy macie piękne białaski i widzę, ze coraz wiecej osób zako****e sie w tej rasie :lol:.

Posted

Kochane,

no tak nie może być, zebym nie wiedziala co jest grane hihih :cool3:
Wchodze i patrze ze mam niezliczoną ilość stron do przewertowania i przeczytania, ale na to nie mam czasu i mam takie tyły, ze nie wiem co gdzie i z kim :lol:

Widzę, że są nowe osoby/miłośniczki Maltańczyków, więc grono Wam się powiększa i oby tak dalej :multi: Ja z przyjemnością będą oglądała rozwój Waszych piesków i podziwiała ich zmagania na wsyatawach, oraz pamiętajcie, że za wszystkich mocno trzymamy kciuki z Oskarkiem :loveu:

Martynko - Tobie oczywiscie gratulacje za kolejne sukcesy, idziecie jak burza i oby tak dalej, niech rzaden grzmot nie zakłóci tego spokoju :loveu: Obejrzałam osatnie foti z wystawy no i co ja mogę powiedieć? Nelusia rezentuje się rewelacyjnie, jest cudowna i chciałoby sie ją schrupać :loveu: :loveu: Zauważyłam także jakieś kombinacje imion :razz: czy spodziewasz się kolejnego domownika? Kiedy? :lol: iekaowśc mnie zżera :cool3:

Aniu - Judka :loveu: :loveu: rośnie Ci na piękną suńcie, chyba bierze przykład z Nelusi :loveu: i tylko czekac jak zawowjuje na ringu i bedzie takze podbijala serca sedziów :multi:

Pozostale pieski również są śliczne i z przyjemnością bede je podziwiala na zdjęciach. Wybaczcie, że nie piszę oddzielnie do Waszych piesków, ale jestem nieco zagubiona który piesek jest czyj, a to wszytsko przez moją nieobecnosc :oops: ale postaram sie poprawic :)

Teraz bardzo serdecznie pozdrawiamy i przesylamy caluski

Daga i Oskarek, oraz zapraszamy do Naszej galerii klikajac w bannerek :loveu:

Posted

:laola: Radość wielka dzisiaj w domu
TICUŚ dostał dyplom MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA POLSKI.
Ale jesteśmy szczęśliwi :multi: Trzeba będzie to uczcić:drink1:

Mizianki dla wszystkich zaprzyjaźnionych!!

Posted

Spóźnione :oops: GRATULACJE dla Martyny i Nelci!!!
Co ja będę się powtarzac, Nel jak zwykle wyglądała SUPER ...!

BRAWO DZIEWCZYNY! :laola:

P.S. Już nie mogę się doczekac Poznania, kiedy zobaczę na żywo Nel :loveu:

Posted

Jaaga, witaj!!! :multi: :multi: :multi: Coraz nas tu więcej - jeeee :Cool!:

[quote name='Nesjanka']Zobaczcie jaki fajny katalog jest w Legionowie:

Jasperek :klacz:

Sarabelko yupiiii!!! :B-fly: :BIG: Gratulacje!!! Mizianki dla Ticusia :D

Kassy, jaki on fajny dziubilek malutki jeszcze :iloveyou:

Daguś, ja sobie Oskarka odwiedzam regularnie :D dziękujemy że i u nas od czasu do czasu zawitasz, a jak widzisz, nas tu coraz więcej :D I faktycznie, do mnie trafi druga maltanka - Kokietka :multi: :loveu:

Bognik, a ty wystawiasz w Poznaniu? Bo koniecznie muszę wlecieć do was na ring. Ciekawe tylko kiedy :siara: tyle bym chciała zobaczyć ...

Posted

[quote name='Jaaga']Witam serdecznie wszystkich kochających maltańczyki i ich psiaki. Pozdrawiam Martynę i Nelusię, która sie u mnie urodziła:multi: i Anię z Judy.
Aniu, dziekuję za przysyłane zdjęcia Judki, wyrosła z niej piękna panna.
Wszyscy macie piękne białaski i widzę, ze coraz wiecej osób zako****e sie w tej rasie :lol:.
Jaaga... witaj na dogo... :) super ze sie "ujawniłaś".... :)
zdięć judki bedzie wiecej... a w Poznaniu sama ją zobaczysz :)

[quote name='Cockerek'] tyle bym chciała zobaczyć ...
no to jest nas dwie... bedziemy razem latac po całej wystawie ;)

Posted

[quote name='Cockerek']
Bognik, a ty wystawiasz w Poznaniu? Bo koniecznie muszę wlecieć do was na ring. Ciekawe tylko kiedy :siara: tyle bym chciała zobaczyć ...
A no wystawiam :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cool3:
Mam nadzieję, że zdążysz (zdążycie - Aniu ;>) na chwilę do nas wpasc (jak nie, to ja wpadnę :evil_lol: ) :p

Zgłosiłam Lharę w pierwszym terminie, ale się cieszę! :multi: :multi: :multi:

Pzdr. ;)

Posted

[quote name='sarabella']:laola: Radość wielka dzisiaj w domu
TICUŚ dostał dyplom MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA POLSKI.
Ale jesteśmy szczęśliwi :multi: Trzeba będzie to uczcić:drink1:

Mizianki dla wszystkich zaprzyjaźnionych!!

GRATULACJE !!!! :multi::multi:

(tylko dlaczego mówisz, że nie idzie ci wystawianie ???? :crazyeye::crazyeye:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...