sarabella Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Kassy , jak chcesz zobaczyć białe szaleństwo to wejdź na forum maltańczykowe,takiej fotorelacji z wystawy to chyba jeszcze nie było. A tak na marginesie to ciekawe czy fotki miały zgodę na publikację
Campino Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 georgina napisał(a): Ciekawe czy portal by funkcjonował skoro forum "zamiera":cool1: Witam wszystkich, dzieki info sarabeli na forum Maltanow trafilem tutaj :) Forum Maltanow zamiera, bo pewnie sama idea jego powstania byla zbedna, choc jest przeznaczone dla Was i od Was tylko zalezy, czy ma nadal istniec czy nie :wink: :) Rzeczywiscie pojawila sie obszerna galeria z Miedzynarodowej Wystawy we Wroclawiu, majaca na celu oddanie atmosfery przy ringu, a pytanie sarabeli o zgode na publikacje .... eeh pozdrawiam goraco! Piotr Ożóg
yoasia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 witam :lol: gratulacje dla Nelci :loveu: :loveu: :loveu: kurcze wychodzi na to, że Nelka ma już monopol na wygrywanie wszystkich wystaw :p :diabloti: a oto moja Zizka (mam nadzieję, ze tym razem uda mi się wkleic dobrze te zdjęcia)
yoasia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 hmm coś mi z tym rozmiarem nie wyszło :-( :-( może ktoś mi podpowie ? :p
Cockerek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Asiu, Zizka jest :loveu: Mogę ci pomóc, zmniejszę zdjęcia a ty je wstawisz zamiast tych, chcesz? O jakim ty monopolu piszesz? :evil_lol: Ale mi głupio :oops: ;) Nesjanko, a co to znaczy że programista nie ma czasu? :mad: DLa tej pięknej rasy nie ma czasu? :mad: :lol: Ja taki portal chciałam zrobić z Anią, ale mnie właśnie przeraził ogrom tej pracy. No i nie wiem czy inni chcieli by widzieć tam zdjęcia swoich piesków. M.in. dlatego wstawiam tylko Nelkę :roll: O właśnie, zaraz wam Nelkę pokażę :lol:
Nesjanna Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Martynka - no pracy napewno będzie ogrom - ale liczę na pomoc ........ :cool3: forum już jest .......... może uda się go dołączyć :loveu::loveu: Campino ??? współpraca to ważna rzecz ............ :lol::lol::lol:
Nesjanna Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 gdzie te zdjęcia ????? a tak wogóle Martynko - to może już dałabyś spokój z tym wygrywaniem ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: daj trochę miejsca innym ........... (żart to oczywiście jest)
Cockerek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Nesjanka']a tak wogóle Martynko - to może już dałabyś spokój z tym wygrywaniem ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: daj trochę miejsca innym ........... (żart to oczywiście jest) A właśnie że nie-e :eviltong: :lol: ;) Dobra, a teraz zdjęcia A tu szaleństwa z Shamirkiem :loveu: A tu już wymęczona i rozczachrana przez Shamisia i język mi pokazała, żeby już jej dała spokój :eviltong:
Nesjanna Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 w Poznaniu to najpierw - ją zjem - taka jest słodka .......... no i pozbędę się jednej konkurentki :evil_lol::cool3::cool3: Martynka jak masz zdjęcia Anabelki - siostry Amiski to prześlij mi proszę na e-mail
Cockerek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 :evil_lol: :evil_lol: Dostaniesz ją po wystawie :evil_lol: Fotki zaraz wyślę, tylko dokończę czesanko Nelci :cool3:
Nesjanna Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Cockerek']:evil_lol: :evil_lol: Dostaniesz ją po wystawie :evil_lol: :cool3: hmmm - to się jeszcze zobaczy ........... :angryy::razz::angryy:
yoasia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Cockerku ---> jesli byłabyś tak miła to proszę napisz jak sie te zdjęcia zmniejsza żebym nastepnym razem wiedziała :razz: jej a Nelcia to poprostu cudo :loveu: :loveu: i jak się tej sędzinie dotykać daje :eviltong: moja by zagryzła na śmierć:p
georgina Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Cockerek'] Dziękuję wam wszystkim za gratulacje :loveu: A dalej na grupie nic nie było bo nawet tam nie poszłam :lol: A powodem był ten mały śliczny chłopczyk czyli Shamiś od Georginy - tak mi Nelkę wymęczył że nie nadawała się do pokazania :evil_lol: Żartuję oczywiście ;) To jest najwspanialsze móc patrzeć jak dwa takie białaski śmigają razem po trawie, kululu :multi: Przyciągali uwagę przechodniów :lol: Iwonko, Shamiś to taki słodki dzidziuszek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Teraz podbił również moje serce, wycałuj go ode mnie :buzi: Koniecznie musimy się szybko zobaczyć. Martynka- ale mi sie miło zrobiło po Twoich słowach :). Dziękuję i licze, ze bedzie okazja sie spotkać w mniej absorbujacych ;) warunkach i pogadać na spokojnie. Faktycznie Shamir upodobał sobie Nelke i fajnie się bawili, szczególnie skupiał sie na popsuciu misternie wyczesanych kucyków Nelki:diabloti: A jesli chodzi o samą Nelkę- to jestem pod dużym wrażeniem:loveu: :loveu: , na zdjeciach piekna, a na żywo to po prostu cudo. Jest idealna :) To, ze wygrywa wystawy to nie monopol, ona po prostu zasługuje na te tytuły. Wystawa we Wrocławiu była moja i Shamira pierwszą wystawą ( jako widzowie :evil_lol: ) po raz pierwszy widziałam tyle maltanów w jednym miejscu. Poznałam kilka sympatycznych osób, m.in. sarabellę i jej Ticusia, któremu zazdraszczamy;) bieli pod oczkami żyjac nadzieja, ze pokonamy ten defekt także u mojego "synusia" Pogoda dopisała, trawka śliczna, bardzo mi się podobało. Stwierdzić należy, ze emocje są duże, ja miałam luzik, ale wystawcom nerwy naciagały sie jak struny:evil_lol: . Dotychczas nie zdawałam sobie sprawy, ze wystawiane piesków jest zwiazane z takimi emocjami. Gratulacje dla Nelki i pozdrowienia dla wszystkich :)
georgina Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Cockerek']A właśnie że nie-e :eviltong: :lol: ;) Dobra, a teraz zdjęcia A tu szaleństwa z Shamirkiem :loveu: A tu już wymęczona i rozczachrana przez Shamisia i język mi pokazała, żeby już jej dała spokój :eviltong: Super relacja, Nela naj, naj a Shamira tak zawiało, ze nie wiadomo gdzie głowa ;)
Cockerek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Dziewczyny, biorę was na świadków - Nesjanka mi grozi :nerwy: [quote name='georgina']Dziękuję i licze, ze bedzie okazja sie spotkać w mniej absorbujacych ;-) warunkach i pogadać na spokojnie. Iwonko, no my do siebie nie mamy daleko jakby co :cool3: Asiu, ona się daje dotykać bo ona lubi macanki :lol:
georgina Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Cockerek']Dziewczyny, biorę was na świadków - Nesjanka mi grozi :nerwy: Tak , ja czytałam:lol: , Nesjanko- groźby sa karalne:lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: [quote name='Cockerek']Iwonko, no my do siebie nie mamy daleko jakby co :cool3: Fakt, to co? Która do ktorej przyjedzie? Droga w obie strony ma taką sama długość;) . Ja zapraszam- wpadaj , póki nie masz maluszka w domu :) Martynko, prześlij mi fotki, które robił Twój mąż :) ------- No i muszę to jeszcze raz napisać- NELA CUDNA:loveu: :loveu: ......to nie jest słodzenie:lol: , gdyby ktoś mnie podejrzewał. Od kiedy mam maltana to wiem jak trudno wyhodowac i utrzymac taki włos. Martyna - podziwiam :)
Nesjanna Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Cockerek']Dziewczyny, biorę was na świadków - Nesjanka mi grozi :nerwy: Iwonko, no my do siebie nie mamy daleko jakby co :cool3: Asiu, ona się daje dotykać bo ona lubi macanki :lol: ha, ha nikt mnie nie zobaczy ......... karamba :evilgrin::evil_lol:
georgina Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Nesjanka napisał(a):ha, ha nikt mnie nie zobaczy ......... karamba :evilgrin::evil_lol: Oj , w Nesjance odezwały się mordercze instynkty:diabloti: :lol:
Cockerek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Geo dziękuję ci ślicznie :buzi: to racja, jak się ma dobre geny to jest o wiele łatwiej ;) Nesjanka, to ja się będe ukrywać i pojawię się dopiero na ringu :eviltong: tere fere i co mi zrobisz (jak mnie złapiesz) :eviltong: :lol:
georgina Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Cockerek napisał(a):Iwonka, maila mi podaj please Już pisze priv :)
sarabella Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Oj Georgino! miałaś przesłać linki.:shake: Do zobaczenia wkrótce!:mad: Martynko widzę że będzie ''ostro'':evil_lol: w Poznaniu,uważaj na siebie ,a zwłaszczana Nelcię(może czapka niewitka)i prześlij parę zdjęć z wystawy -proszę:lol:
georgina Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 sarabella napisał(a):Oj Georgino! miałaś przesłać linki.:shake: Do zobaczenia wkrótce!:mad: Za moment to zrobię, przepraszam , ale mam dziś zalatany dzien i z doskoku siedze przed kompem. Czy ta emota:mad: to tez groźby z Twojej strony?:diabloti: :cool3: :lol: :evil_lol: ....zmowiłyście sie z Nesjanka czy co?:razz: ;)
Cockerek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ok, dziewczyny zaraz wyślę wam nasze zdjęcia tylko dajcie mi chwilkę, musze zmniejszyć bo w takiej rozdzielczości nie przejdą.
Cockerek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 georgina napisał(a):Czy ta emota:mad: to tez groźby z Twojej strony?:diabloti: :cool3: :lol: :evil_lol: ....zmowiłyście sie z Nesjanka czy co?:razz: ;) Dzisiaj wszyscy jacyś agresywni :diabloti:
Recommended Posts