Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kassy napisał(a):
Yoasia wklej lepiej jakies nowe fotki malucha:)

wkleję już niedługo bo się nazbierało w aparacie i trzeba będzie pozrzucać :p

Aniu ---> Judka jest przesliczna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihi ja najbardziej lubie jak moj spi taki wyciagniety i tylne lapki tak ulozone ze widac te czarne poduszeczki:Daa sama slodycz;D Wiecie co tak ostatnio zauwazylam ze maltanki im sa starsze tym ladniejsze,a nie wszytskie rasy moga sie tym pochwalic:)Judka jest sliczna:loveu:

Posted

Matka jest z hodowli Fangor. Malta, macie to w katalogu :razz:
A "mieszkaniu razem" się nie wypowiem bo się nie znam. Poczekaj aż odezwą się ci, co mają i psa i sukę. Domniemywam tylko że trzeba w tym okresie izolować psy i mieć baczne oko. A to ma byc partner dla Maltusi?

Posted

Przepraszam Pani Martyno, pisała pani kiedyś, z jakiej hodowli jest ojciec Nel?(forussi?)
I to samo pytanie do p. Sarabelli:)[/quote]

Malto -ojciec tico to FEELING FOREVER ''BACI'' P Forusińskich.:razz:

Posted

Cockerek napisał(a):
Kassy, racja! Jak są małe to takie słodkie misie polarne, a ja rosną to takie piękne białe cudeńka! :loveu:
Szukam imienia na "K". Macie jakieś pomysły?

Mam parę propozycji może z któregoś imienia skorzystasz:cool3:
:loveu: Kizi,Kala,Kira,Kaja,Ksenia,Kenia,Kalma,Kasis,Koka,Kika:loveu:

Posted

Trzymanie psa i suki jest pod wieloma wzgledami trudne... Po pierwsze przez 3 tygodnie cieczki zwierzeta musza byc osobno bez przerwy! Nigdy nie wiadomo kiedy u suki bedą te gorace dni, a pomysłowosc i predkość z jaka pies potrafi pokryc sukę to juz legenda. W dodatku pies który czuje sukę, a nie może się do niej dostać często wyje, drapie i to bez wzgledu na porę doby... Wszystko przede mną.... bo mam dwie suki i 7 miesięcznego pieska... Już sobie sama współczuje :)

Posted

NNikka napisał(a):
Trzymanie psa i suki jest pod wieloma wzgledami trudne... Po pierwsze przez 3 tygodnie cieczki zwierzeta musza byc osobno bez przerwy! Nigdy nie wiadomo kiedy u suki bedą te gorace dni, a pomysłowosc i predkość z jaka pies potrafi pokryc sukę to juz legenda. W dodatku pies który czuje sukę, a nie może się do niej dostać często wyje, drapie i to bez wzgledu na porę doby... Wszystko przede mną.... bo mam dwie suki i 7 miesięcznego pieska... Już sobie sama współczuje :)

:shake: NNikka nie przesadzasz troszeczkę ,znam sytuacje gdzie chowa się piesek z sunią, i nie ma wielkich tragedii, słyszałam o majteczkach, które zakłada się suczce.A zdrugiej strony ciekawe czy są jakieś preparaty które neutralizują zapach w tym momencie u suczek??:cool1:

Posted

ja mam 2 psy + trzeci rośnie do tego 7 suk

no jest trochę problem z izolacją, ale wszystko da się załatwić kwestia organizacji, ja jak mam możliwość przywożę suczkę do W-wy, a jak nie mam możliwości suczka siedzi w oddzielnym pokoju - jakoś bardzo nieszczęśliwa z tego podowu nie jest

większy problem jest wtedy gdy ma się małe mieszkanie i nie ma jak odizolować psiaków - wtedy to już tylko kontenery pozostają

aaaaa majtki dla suczki - nie spełniają roli - te majty są dla utrzymania czystości

ja w tym roku praktykowałam ubranko ochronne (takie zabudowane z siateczki) i o ile nie było możliwości pokrycia to psy-chłopaki bardzo się denerwowały jeden na drugiego (bo każdy z nich chciał do tej suczki dojść) no i walka - więc i tak skończyło się na odizolowaniu cieczkowej panny.

Posted

Potrzebuję imię do wpisania na metryczce, szczenięta będą niedługo miały miesiąc. Mam kilka propozycji, ale jeszcze nic konkrentego. Wszystkie propozycje mile widziane :D
A na "J" ma być po polsku czy niekoniecznie?

Posted

[quote name='Nesjanka']moje na J - mogą być i nie po polsku - byle wymówić się dało :cool3:

Justis,Juwenil,Yuki(juki),Jetta,:p

Cocerku jeszcze mi takie wpadły w ręce Kiara,Catia,Kajka,Keysi,Casablanka:evil_lol:

Posted

Nesjanka napisał(a):
moje na J - mogą być i nie po polsku - byle wymówić się dało :cool3:

myślę na K ............ :razz:

Janet Jackson:evil_lol:
James Bond :evil_lol:
Jennifer Lopez:evil_lol:

jezeli odpowiadaja Ci w takim stylu :p to mozna znalezc jeszcze troche gwiazd na J :)

Posted

karolayna napisał(a):
Janet Jackson:evil_lol:
James Bond :evil_lol:
Jennifer Lopez:evil_lol:

jezeli odpowiadaja Ci w takim stylu :p to mozna znalezc jeszcze troche gwiazd na J :)

Super :multi: A na "K"? Ja musze mieć raczej coś polskiego. Na razie mam Kimmy (kimi czy jakoś tak pisane, jeszcze nie wiem)ale przekonana nie jestem.

Posted

Cockerek-Kitty,(apropo wasze tez czasami zachowuja sie jak koty?:>typu spanie najwyzej gdzie sie da,brak leku wysokosci;D i przerozne akrobacje?:cool3:aa i miauczenie podczas ziewania:loveu: ) i jeszcze kilka propozycji Keysi,Kibii,Kiz,Kinia:D

Nesjanka Jasper,Jordan,Jezzy(dzezi),Joop(dzop),Jaxy(dzaksi) :)

Posted

Cockerek napisał(a):
Super :multi: A na "K"? Ja musze mieć raczej coś polskiego. Na razie mam Kimmy (kimi czy jakoś tak pisane, jeszcze nie wiem)ale przekonana nie jestem.

Kelly Osbourne
Keanu Reeves
Kurt Cobain
Kate Moss
Kelly Clarkson

ale to dla chlopczyka czy dziewuszki?

Posted

[quote name='karolayna']
Kate Moss
ale to dla chlopczyka czy dziewuszki?
:D to dla dziewuszki :D :multi:

Kassy, ale by to śmiesznie brzmiało - Kitty z Kociego Dworu :lol:

Posted

[quote name='Cockerek']:D to dla dziewuszki :D :multi:

Kassy, ale by to śmiesznie brzmiało - Kitty z Kociego Dworu :lol:

Martyno- mi się bardzo podoba:evil_lol:

Wiesz może o której godzinie startuja maltany we Wrocławiu?

Posted

[quote name='georgina']Martyno- mi się bardzo podoba:evil_lol:

Wiesz może o której godzinie startuja maltany we Wrocławiu?

Georgino będziesz we Wrocławiu??Ja też jadę kibicować!:multi: :loveu:
Uwielbiam wystawy!!:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...